• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pusetin minderi nasıl çıkıyor bilen var mı ?

Canım banyoya atma sakın. İçinde strafor var oda ıslanır tam kurumaz. Aynısını bana arkadaşım verdi. YouTubeda videosu var. Ben yapamadım fakat eşim çıkardı. Her parçası ama her parçası çıkıyor en dibe dek. Makinaya attım hepsini.
O straforun sonuna kadar ulaşacaksın video ile.
Yuvarlak yer dışında her yeri sökülüyor orasını çıkaramadım sadece

Canım banyoya atma sakın. İçinde strafor var oda ıslanır tam kurumaz. Aynısını bana arkadaşım verdi. YouTubeda videosu var. Ben yapamadım fakat eşim çıkardı. Her parçası ama her parçası çıkıyor en dibe dek. Makinaya attım hepsini.
O straforun sonuna kadar ulaşacaksın video ile.
Videoya baktım da onun o kısmı farklıymış yeni model heralde benimki sabit onunki yuvarlak delik şeklinde😕 strafora değdirmeden yıkayım bari

Evet ikinci el aldım depoda tozlanmış poşetsiz falan koymuş. Olmadı öyle yıkıycam artık içinde böyle köpük tarzı bişey var ıslanınca kötü olur mu
Ben de ikinci el çok kullanırım, koca beşik yikamisligim var balkonda. Puset güvenlik için üretilen bir eşya, sudan etkilenecek malzeme koyacaklarini sanmıyorum, sudan etkilenecek malzeme Allah esirgesin araç içinde darbeye karşı da dayanıklı olmazdı. Yine de risk almamak için yıkarken elinizi çabuk tutun biraz. Eski tül perde, limon soğan filesi falan varsa daha hızlı yikayabilirsiniz belki

Ben de ikinci el çok kullanırım, koca beşik yikamisligim var balkonda. Puset güvenlik için üretilen bir eşya, sudan etkilenecek malzeme koyacaklarini sanmıyorum, sudan etkilenecek malzeme Allah esirgesin araç içinde darbeye karşı da dayanıklı olmazdı. Yine de risk almamak için yıkarken elinizi çabuk tutun biraz. Eski tül perde, limon soğan filesi falan varsa daha hızlı yikayabilirsiniz belki
İçinde strafor var ıslanırsa kötü olur mu

Bende arasina tornavida ucu sokup cikarmistim

Aynısı mavisi bende de var çıkıyor bunlar yanlarda plastigin arkasına doğru ince ip geçirilmiş bi bak mutlaka görürsün
Yok ya benimki sabitlenmiş kumaşla birlikte 😕 tek çıkmayan yer burası

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 24
  • image.jpg
    image.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 30
Back