- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Joie 3 teker var bende onunda çıkıyormu 2 kez banyoya sokup yikadim siliyorum artikArkasına bakın küçük kare plastikler varsa deliklerden geçirin bebek arabası o şekilde çıkıyor tentesini bile cıkarıyorum
peki şu öndeki yuvarlak yer orası sabitlenmiş gibi sankiArkasına bakın küçük kare plastikler varsa deliklerden geçirin bebek arabası o şekilde çıkıyor tentesini bile cıkarıyorum
Nasıl yıkıycam bunuAyni puset bizde var, cikabildigini sanmıyorum, kemerleri vs hep cikiyor ama asil minder cikmiyor.
Nasıl yıkıycam bunu
Evet orası sabit galiba ama sabitse diğer yerleri niye sökülebilir yapmışlardır anlamadım yuvarlar yere kadar heryeri çıkardım orasını yapamadımSilmek tek cozum... ben kullanma kılavuzunda falan hicbir detay gormedim.
Zaten en alttaki o yuvarlak sabit kisim varken cikma sansi olduğunu da dusunmuyorum
Kılıf çıkıyor üsttenArka kısmınında bi fotoğrafını atsanız bebek arabasıyla benzer mi bi görsem yanlış yönlendirme yapmıyım çıkar diye. Birde üstten kılıf çıkıyor mu fotoğrafta işaretlediğim yerden.
Üstten minderle plastik arasına bakın çıtçıtlar varsa devamıda sökülürJoie 3 teker var bende onunda çıkıyormu 2 kez banyoya sokup yikadim siliyorum artik
Orasıda cıkar ozaman muhakkak o yüzden sordum bende üstteki yerden cıkıyor mu diye bıçakla falan plastik kapağı kaldırmaya çalışın birEvet orası sabit galiba ama sabitse diğer yerleri niye sökülebilir yapmışlardır anlamadım yuvarlar yere kadar heryeri çıkardım orasını yapamadım
Üstten alta kadar çıkıyor ama o ucundaki yuvarlak yer var ya orayı çıkaramadım sabit gibi ama bilemedimÜstten minderle plastik arasına bakın çıtçıtlar varsa devamıda sökülür
Şu klipsleri kemerin geçtiği deliklerden geçirip kemeri sökmeyi denediniz miKılıf çıkıyor üstten
Evet ikinci el aldım depoda tozlanmış poşetsiz falan koymuş. Olmadı öyle yıkıycam artık içinde böyle köpük tarzı bişey var ıslanınca kötü olur muIkinci el aldınız sanırım, silmeyle içe sinecek bir temizlik sağlamak zor. Bunu banyoya sokun, lavaboları ovmak için satılan fircalarla kopukleyerek yıkayın, bol suyla durulayip çamaşır teline ters çevirip kurutun. Balkonda camasir ipi vs varsa kemeriyle ipe de takabilirsiniz. Tamamı naylon olduğu için kolay kuruyor bu gibi ürünler. İç kısmında da sudan etkilenecek bir malzeme olmuyor zaten.
Oralar çıkıyor orayı çözdüm şurası çıkmıyorŞu klipsleri kemerin geçtiği deliklerden geçirip kemeri sökmeyi denediniz mi
Muhakkak çıkıyordur ya keşke yanımda olsa kurcalasamOralar çıkıyor orayı çözdüm şurası çıkmıyor
KeşkeMuhakkak çıkıyordur ya keşke yanımda olsa kurcalasam
Canım banyoya atma sakın. İçinde strafor var oda ıslanır tam kurumaz. Aynısını bana arkadaşım verdi. YouTubeda videosu var. Ben yapamadım fakat eşim çıkardı. Her parçası ama her parçası çıkıyor en dibe dek. Makinaya attım hepsini.Oralar çıkıyor orayı çözdüm şurası çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?