• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pusetin minderi nasıl çıkıyor bilen var mı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Yanlardan çıkardım ama kemer kısmı nerden çıkarılıyor çözemedim 2. Ve 3. Fotoğraftaki yerleri sabit nasıl çıkarılıyor
IMG_2417.jpeg
IMG_2418.jpeg
IMG_2419.jpeg

Arkasına bakın küçük kare plastikler varsa deliklerden geçirin bebek arabası o şekilde çıkıyor tentesini bile cıkarıyorum

Arka kısmınında bi fotoğrafını atsanız bebek arabasıyla benzer mi bi görsem yanlış yönlendirme yapmıyım çıkar diye. Birde üstten kılıf çıkıyor mu fotoğrafta işaretlediğim yerden.

Silmek tek cozum... ben kullanma kılavuzunda falan hicbir detay gormedim.
Zaten en alttaki o yuvarlak sabit kisim varken cikma sansi olduğunu da dusunmuyorum
Evet orası sabit galiba ama sabitse diğer yerleri niye sökülebilir yapmışlardır anlamadım yuvarlar yere kadar heryeri çıkardım orasını yapamadım

Ikinci el aldınız sanırım, silmeyle içe sinecek bir temizlik sağlamak zor. Bunu banyoya sokun, lavaboları ovmak için satılan fircalarla kopukleyerek yıkayın, bol suyla durulayip çamaşır teline ters çevirip kurutun. Balkonda camasir ipi vs varsa kemeriyle ipe de takabilirsiniz. Tamamı naylon olduğu için kolay kuruyor bu gibi ürünler. İç kısmında da sudan etkilenecek bir malzeme olmuyor zaten.

Evet orası sabit galiba ama sabitse diğer yerleri niye sökülebilir yapmışlardır anlamadım yuvarlar yere kadar heryeri çıkardım orasını yapamadım
Orasıda cıkar ozaman muhakkak o yüzden sordum bende üstteki yerden cıkıyor mu diye bıçakla falan plastik kapağı kaldırmaya çalışın bir

Ikinci el aldınız sanırım, silmeyle içe sinecek bir temizlik sağlamak zor. Bunu banyoya sokun, lavaboları ovmak için satılan fircalarla kopukleyerek yıkayın, bol suyla durulayip çamaşır teline ters çevirip kurutun. Balkonda camasir ipi vs varsa kemeriyle ipe de takabilirsiniz. Tamamı naylon olduğu için kolay kuruyor bu gibi ürünler. İç kısmında da sudan etkilenecek bir malzeme olmuyor zaten.
Evet ikinci el aldım depoda tozlanmış poşetsiz falan koymuş. Olmadı öyle yıkıycam artık içinde böyle köpük tarzı bişey var ıslanınca kötü olur mu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 38
Oralar çıkıyor orayı çözdüm şurası çıkmıyor
Canım banyoya atma sakın. İçinde strafor var oda ıslanır tam kurumaz. Aynısını bana arkadaşım verdi. YouTubeda videosu var. Ben yapamadım fakat eşim çıkardı. Her parçası ama her parçası çıkıyor en dibe dek. Makinaya attım hepsini.
O straforun sonuna kadar ulaşacaksın video ile.

Back