Sivilceli Ciltler Pürüzsüz Popo Için Napmak Lazım???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar, malesef son 3-5 yıldır benimde kalçamda sivilceler var ve biri geçse öbürü çıkıyor, dermatoloğa gittim sabah akşam 3 ay bir tedavi oldum ama sonuç alamadım her ay düzenli olarak hamama gidip kese yaptırmayı düşünüyorum, kese ile ten rengindeki bazı koyuluklar bile geçiyormuş ama şu an hamileyim ve sanırım doğumdan inş.

kızlar sürün ayva çekirdeğinden hazırladığınız doğal serumu poponuza bakın nasıl pürüzsüzleştiriyo :teytey:

popomu seviyorum :roflol:

arkadaşlar ponza taşını sakın denemeyin ben bir kez yapmıştım çatlaklar için derim soyuldu gibi bil bölge yandı kıpkırmızı oldu sonr kabuk bağladı.

harbi ya bu ayva çekirdeği ne işe yarıyor hülyalı? bende yapılmış varda...popoma sürünce ne olcek =)))))))

abicim inanamıyorum size ponza tasını nasıl düşünürsünüz ya ayaga bile bi kez sürünce ayak hep ponza istiyo surekli sertleşio. ki popodan bahsediyoruz belki de en hassas derinin bulundugu yer... eger poponuzu da sertleştirmek istiyorsanız hiç durmayın ponzalayın :) sonra elinizin manikür ayagınızın pedikür istedigi gibi poponuz da surekli ponza isticek :)

arkadaslar benim de bi önerim var :) iri taneli deniz tuzunu bi sisenin yarisina kadar dolduruyorum ve üzerine bebek yagini tuzlarin üstünden hafif gecene kadar dolduruyorum. dus aldikca tüm vücudugumu hazirladigim peelingle ovuyorum ve yumusacik oluyor tavsiye ederim yani.

başka bi bildiği olan yokmu lütfen PAYLAŞSIN LÜTFENN ARTIK YAZ GELDİ POPMDAKİ SİVİLCELERDEN VE PÜTÜRLERDEN KURTULMAK İSTİYORUMM LÜTFEN BİLENİNİZ VARSA YAZSINNN LÜTFENNNNNNNNNNN......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlama

kızlar afedersiniz bende özel bölgeyle ilgili sormak istiyorum temizligine çok dikkat ediyorum fakat sivlce çıkıyor bunun için ne yapmak lazımm:kedi:

bende bir limon ve şekeri karıştırıp içinee kayısı çekirdeği yağını koyuyorumm masaj yapıyorum yumuşacık oluyo bunu bütün vücudunuza yapabilirsiniz alsındaa haftada bir

kızlarrr kullanın bu kremi poponuzdaki sivilcelerden kurtulun MADEKASSOL ben kullandım iyi geldi ama sürekli kullanın ben 6 aydır kullanıyorum popo erkeklerin kadında güzel istediği birinci bölge kurtulalaım artık şu lanet şeylerden

sivilceler icin ne iyi gelir bilmiyorum ama ben tum vucudum icin banyoda son durulama suyunun icersine cok az bebe yagi katiyorum tum vcudum yumusacik oluyo

sülük tavsiye etsem sivilcelere, cesaret edemeyebilirsiniz! ben yaptım popomdaki sivilcelere hepsi söndü ama izi kaldı malesef, onun içinde ya madecassolu kullanacağım ya da kimyasal peeling araştırıyorum anadolu yakaısnda.

ciddi misin.. yarın alcm

bndede sivilce oluyordu.kabak lif aldım her duşta ki ben hergün duş alıyorum kabak lifle masaj yaparak yıkıyorum birde nemlendirici yada bebe yağı valla 1 haftada yumuşacık ve pürüzsüz oldu.bence ne kullandığınız önemli değil.formül basit kese ya da kabak li ardından mutlaka nemlendirici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…