Sivilceli Ciltler Pürüzsüz Popo Için Napmak Lazım???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
aa kansermi yapıyormuş? ama ben özel bölgeleri zamanla o karalığı aldığını falanda duydum.kullanmaya başlayacaktım bende yaa.

tılsımmm cnmcım yapılan o pudralı karısımı kuruduktan sonra geri yıkayacksın zaten.sadece kuruyana kadar cıldınde kalacak.zararlı oldugunu bende duydum pudranın ama popoya o kadarda etkısı olacagına sanmıyorm genıtal bölgede kanser olma rıskı daha yuksek olabilir

walla bendede cıkıo sıvılceler adını bılmedıgım olusumlar popomun yapısı guzel ama cok puruzlu tanga gıymek ıstıorum bazen ama olusumlar var dıye gıymıyorum burda yazılanların hepsını denıcem:)

pudar hariç diğerleri denenebilir.
arkadaşlar sonuçta bu kısımda genital bölgenizle alakalı ve rahim ağzınızı en iyi şekilde muhavaza etmek durumundasınız her duyulanı uygulamayın derim mesela ben asla ve asla o böylemi temizlerken sabun veya lif kullanmam her türlü bakteriye davet açmış oluyorsunuz
temizlik için duş esnasında duj jeliniz ve eliniz yardımıyla temizlemenizi öneririm ,
genital bölge çok çok hassas bi bölge
annem rahim aldırmak zorunda kaldı kesse ve liften bulaşan organizmalar mantar ve yaralara yol açtığı için ve bu istanbulun en iyi kadın doğum porflarıondan birinin önerisidir dinleyip uygulamak size kalmış a.s

Selülit için kullandığım formül popoma doğru yapınca keşfettim harika bi ipeksi cilt oldu popomda sanki üstü kadife ile kaplandı. Bide tavuk derisi gibiydi benim popom.

Şimdi öncelikle yosun sabununu kabak lifiyle güzelce popo ovuluyor banyoda,Çıkınca yarım yemek kaşığı susam yağına 10 damla biberiye yağı,10 damla portakal yağı karışıtırılıp güzeeeeelce popoya masaj yapılır strech filmle sarılır sabah açınca mucizeyi görün sonra gelin bana teşekkür edin

Rica ederim inşallah işine yarar ilk günden farkeder eğer işine yararsa burda yazarsın dimi diğerlerine referans olur işine yarar başkalarınında.

deneyeceğim kızz bakalım bi işe yarayacakmı ama kocamın yanındada yağlı popoyla nasıl yatacam sırnaşık şey Ajda Pekkan'ın versiyonu diyip diyip duruyo zaten fisfisfis

deneyeceğim kızz bakalım bi işe yarayacakmı ama kocamın yanındada yağlı popoyla nasıl yatacam sırnaşık şey Ajda Pekkan'ın versiyonu diyip diyip duruyo zaten fisfisfis

Benimki pes etti artık sadece kötü kokmasın lütfen diyo :teselli:

Ben fındık yağı aldım bugün, onu deniycem. Çatlaklara iyi geliyormuş.
Ama sanırım sporda şart, sporada başlıycam.

canım bunu bir kere mi uyguluyorsun yani bi gecede farkediyor öylemi:sm_confused:

çatlaklar için ümitlenmeyin k1zlar.yok edemezsiniz sadece hafifler.bitkisel ya lar yard1m1yla.portakal ve susam ya 1 biraz düzeltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…