Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaşırdım yüzümü düzeltsem yeter heralde:icecream:
Selülit için kullandığım formül popoma doğru yapınca keşfettim harika bi ipeksi cilt oldu popomda sanki üstü kadife ile kaplandı. Bide tavuk derisi gibiydi benim popom.
Şimdi öncelikle yosun sabununu kabak lifiyle güzelce popo ovuluyor banyoda,Çıkınca yarım yemek kaşığı susam yağına 10 damla biberiye yağı,10 damla portakal yağı karışıtırılıp güzeeeeelce popoya masaj yapılır strech filmle sarılır sabah açınca mucizeyi görün sonra gelin bana teşekkür edin
deneyeceğim kızz bakalım bi işe yarayacakmı ama kocamın yanındada yağlı popoyla nasıl yatacam sırnaşık şey Ajda Pekkan'ın versiyonu diyip diyip duruyo zaten fisfisfis
mutlaka deneyecegim paylaştıgın için teşekurler
Ben fındık yağı aldım bugün, onu deniycem. Çatlaklara iyi geliyormuş.
Ama sanırım sporda şart, sporada başlıycam.
canım bunu bir kere mi uyguluyorsun yani bi gecede farkediyor öylemi:sm_confused:Selülit için kullandığım formül popoma doğru yapınca keşfettim harika bi ipeksi cilt oldu popomda sanki üstü kadife ile kaplandı. Bide tavuk derisi gibiydi benim popom.
Şimdi öncelikle yosun sabununu kabak lifiyle güzelce popo ovuluyor banyoda,Çıkınca yarım yemek kaşığı susam yağına 10 damla biberiye yağı,10 damla portakal yağı karışıtırılıp güzeeeeelce popoya masaj yapılır strech filmle sarılır sabah açınca mucizeyi görün sonra gelin bana teşekkür edin