Sivilceli Ciltler Pürüzsüz Popo Için Napmak Lazım???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım ben arada bildigimiz bebe pudrasini surerim cok iyi oluyor... yumusacik ve hos kokulu :)

pürüzsüzden kastın ne canımm?teninle ilgilimi eğer öyleysee peeling yapabilirsinn

sivilce için mümkün olduğunca kese yapman gerkeiyor ve bol su tüketmelisin vücudundaki su eksikliğinden çıkarr

benimde sivilceler çıkıyo...keseye yeni başladım..hiç su içmiyorum bende evde yapılabilcek peeling var mı acep :)cvplar için çoook mersi öptümm :)

canım ben genelde hazır alıyorum ama evde yapabileceğin bildiğim kadarıyla bir kase yoğurt içerisine bir limon cildi temizlemek için kullanabilrsiniz birde elma sirkesiyle cildini arada pamuk yardımıyla silebilirsinn sivilce için

canım ben arada bildigimiz bebe pudrasini surerim cok iyi oluyor... yumusacik ve hos kokulu :)

yahudiler bebeklikten itibaren genital bölgelerine pudra sürdüklerinden onlarda rahim ağzı kanserleri daha fazla görülüyor,sürmemeni öneririm.

yahudiler bebeklikten itibaren genital bölgelerine pudra sürdüklerinden onlarda rahim ağzı kanserleri daha fazla görülüyor,sürmemeni öneririm.

aaa canım cok tesekkur ederiiiim :1no2: bilmiyodummm :/

gerci ben arka tarafima suruyodum yani oturdugumuz zamanki kaba etlere :)yani genital bolgeler degil ama gene de aman aman surmeyeyim.. cok sagol...

aaa cok ilginc tutuklu arkadasin dedigini ilk kez duydum. Pudra ben kizima bile sürmüyorum, bencede iyi degil pudra..

evet özellikle kız bebeklerde aşırı bir durum olmadıkça pudradan kaçınmak lazım. rica ederim :)

suna dumankaya nın bir tarifi vardı ben uyguladım iyi geldi.
bir kase toz şekere bir yumurta akı karıştırıp sürüp ovarak çıakrtıyorsunuz.
sonra nemlendiricinizin içine limon sıkıp sürüp kuruyunca pudra sürüyorsunuz.
haftada 1 yapmak lazımdı sanırım.

her banyodan sonra vücut losyonuyla nemlendir poponu,benimde vardı düzenli nemlendirdikten sonra kayboldular

ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi, ne ben ne atrafımdaki diğer arkadaşlarım bu durumdan haberdar değiliz.ilginç

kese kese keseeeeee. ardından limonla bebek pudrasını karıstırın yada limon çok canınızı yakıyosa onun yerıne gülsuyu katıp krem haline getırdıgınz karısımı sürün ve ortlama 15-20dk bekletın teninizde(kuruyana kadar yani )sonrada soğuk suda masaj yaparak o bölgeyi yıkayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…