Puregon ve ovitrelle kullananlar lütfen buraya!!!

Asilama dusundum aslinda ama doktr dedi ilk once igne yapin bence die cunku,asilama ikiden sonr tup bebek sansi kaliomus bi tek baska yol yokmus

Kızlar merhaba bugün bende ovitrelle catlatma ignemi vuruldum doktorum bunun daha etkili olduğunu söyledi aynı amaçla yapılan iğne biri 10 tl bu 75 tl sizce neden bu kadar uçurum var aralarında gerçekten daha mi etkilidir

Etkili merak etme insallah tutar sen şimdi zamanlamanı iyi ayarla boşa geçmesin

canim iki saat önce oldum ignemi doktor yarın sabah ve akşam iliski dedi sonra üç gün üstüste.sen ne durumdasin insallah hamile kalırız ya
Benim doktorum 24.-36. Ve 48. Saatlerde verdi sonra gün aşırı verdi ben gün asırıyı yapmadım ama tuttu çok şükür 1. Seferde. Umarım sende olumlu cevap alırsın. Pozitif düşün bak herşeyin başı o. Ben çok inanmıştım şimdi 5 aylık hamileyim

canim ya çok sevindim bana umut oldun insallah bizde yasariz annelik duygusunu.bu arada ben iğneyi göbekten yaptırdım senin de öyleydi dimi.bana tavsiye edebileceğim bişey var mi ilk ayim klomen kullandım ve iğne vuruldum bir tane yumurtam var.

36. Saati de kaçırma saatleri ayarla mutlaka bende göbekten yaptım tabiiki yasayacaksın bak ne güzel büyümüş yumurtan . İlk seferde olmasa bile üzülme yumurtanın büyüdüğünü gördün bu önemli. Ben puregon kullanmıstım direk yumurtanın büyümesini garanti altına almak için 2 -3 tane olmustu galiba hersey oluyor merak etme gönlünü ferah tut

sağol canim insallah.rabbim sanada sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin.

kızlar ben adet oldum tekrardan iğneye başladık 100 ünite günlük bakalım bu ay nolcak

herkese merhaba ben de dun basladım puregon ıgneye 50 ml siz igneyi saat kacta oluyorsunuz

Arkadaslar mrb bende bu ay puregon kullandim ve dun aksam ovitrelle ignemi yaptim 2 tane vermisti doktor bi sag koldan bi sol koldan yaptim ama sabahtan beri inanilmaz midem yaniyor ignenin etkisi olabilirmi?
Yrn asilamam olacak kismetse doktor asilama yapmadan once catlayip catlamadigina bakiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…