Pen olmuyor zaten o sadece ilaç doktor neden önden vermiş anlamadım ilacı buzdolabında tut bu arada unutma bozulmasın peni alırsın hemşire anlatır kullanımını
Bana hastane verdi doktor aradı ilgili birimden verdiler neden bu kadar stres yaptın ki ?en güzeli doktoru ara sor kendini yiyip bitirme stres yapıyorsun boşuboşuna . Zaten doktora gideceksin kontrol için oradada anlatacaktırSen nerden almistin peki peni canim?sanada mi doktor wermisti peni?bende anlamadim neden werdigini..ama bu ilacin yaninda peninde olmasi gerekmio mu ya?birlikte kullanilcaklar sonucta???aynen dolapta zaten cnm.peni nerden alcam bilmiyom ki ;( doktoru mu vericek?sana doktorunmu vermisti???
Bana hastane verdi doktor aradı ilgili birimden verdiler neden bu kadar stres yaptın ki ?en güzeli doktoru ara sor kendini yiyip bitirme stres yapıyorsun boşuboşuna . Zaten doktora gideceksin kontrol için oradada anlatacaktır
Kizlar bu puregon cesidini neye gore belirliyorlar doktor bana iki kez 900mlverdi.iki kez asilama oldu kimyasal gebelik oluştu. Diger cesitlerden hic bshsetmedi
cSelam cnm bende 900 ml kullanicam we nasipse asilama olcak.sen neden kullandin puregonu?pko falan mi war?3.asilamayi da gonal f le dene cnm.oda yumos buyutucu.sole doktoruna
Canim ben 6 ay klomen kullandim sonra igneye gectik.iki ay kullandim ama olmadi doktorum bu ay ara verelim dedi.esim icn ilac verdi bende kendim inofolic combi aldim bugun bakalim.birde pko luyum bende senin ilk mi olucak
c
mrb arkadaşlar.. bende 7ay klomen kullandım olmadı hsg flan çektirdim hepsi temiz eşimin tahlillerindede sıkıntı yok dr bana puregon 300 iğne başladı bu ay kullandım yumurtam 17 mm olunca prengly 5000 yaptırdı 15 gün bekle adet olmazsan test yap dedi 10 gün var hala çok korkuyorum sizdemi iğneyle hamile kaldınız beklemek çok zor
Selam cnm olumlu cvp alabildin mi bu ay?Tebrikler cnm.ya bana doktor 3 tane puregon 300 yazdi.ama kutusunun uzerinde sadece enjektor kalemiyle kullanilir yaziyor.eczanedekiler bana wermediler pen kalemi.yokmus ole diolar.nasil atilcak ozaman.dozu nasi ayarlanicak.bana yardimci olursan cook sevinirim cnm yaaa
Selam cnm olumlu cvp alabildin mi bu ay?
Ben 17.haftadayım cnm inşallah tutar senindereglım gelmedı cnm daha beklıyorum.sen naptın.sol kasıgımda agrı war yaaa
Ben 17.haftadayım cnm inşallah tutar seninde
Cnm asilma olmicam prengly iki kutu verdi ayni anda vurundum ikisinide puregon ise 75 basladi sonra 100e cikti prengly vurulduktn sora 36 saat sora iliski olsun dedi ama cok zor biseymis beklemekaynen cnm bende de pko war klomen işe yaramadı.hsg bende cekıldım sorun yok.esımde de sorun yok.doktorum banada puregon 300 werdı 3 kutu.prengly iğne werdı 2 tane.senın bı tane mı prengly???sen kaç unıte kullandın pekı puregon?asılama olmıcanmı sen yanı?
Vardı duphadton kullanıyodum vaktinde gelsin diyeay cnm benım Allah bagıslasın.sende de pko wardı dımı?pekı senın nasıldı?ilaçla mı gelırdı adetın yoksa kendımı??mınık mınık bı suru kıstınde war mıydı cnm sagdada soldada??
Cnm asilma olmicam prengly iki kutu verdi ayni anda vurundum ikisinide puregon ise 75 basladi sonra 100e cikti prengly vurulduktn sora 36 saat sora iliski olsun dedi ama cok zor biseymis beklemek
Vardı duphadton kullanıyodum vaktinde gelsin diye
Hayır regli düzenleyici duphastonO nedir cnm dogum kontrol hapimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?