sanırım tek çaresi tevekkül...
yani..........................açıklayabilir misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım tek çaresi tevekkül...
arzuhalim.bendede çok akıntı var ya.benim bildigim kadarıyla yumurtlama oldugunda oluyor.yarın dr sorsana e2nin önemini bide şu akıntılarımızı....
bizi bebiş sahibi yapacak olan yaratanımız değilmidir?biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi O'na kalmıyormu?bunu bilmek beni rahatlatıyor.tavsiye ederim...öteki türlü düşüncelerden kurtulamıyorum ben.
ben varım hadi kuralım :teytey:
bu arada eylül bugün dr umu aradım.fsh ı tekrar sordum 10 çıkması iyi folükülün gelişeceğini gösterir.bir hafta sonra tekrar baktır dedi. sen neler yapıyorsun sancıların devam ediyor mu
kimse yok mu......................................nerdesiniz arkadaşlar
eylül benim ilaç parası daha yatmamış.bekliyorum bakalım.yarın sorarım akıntıyı.ama benim sarı olunca enfeksiyon var diye endişeleniyorum.e2 yi de sorcam bakalım.
selam.valla gögüslerim davul gibi oldu.kiloda almışım.iştahım çok açıldı.sen adet oldun mu...
kızlar ben geldim.hafta sonu şehir dışındaydım.dr uma sordum.e2 çatlatmaya uygun olduğu gün bakcak.her zaman grek yok dedi.akıntıyı sordum ara sıra artar azalır.ama hep fazla ve hep rengi sarıysa o zaman iltihap vardır dedi.adet bitimi ve başlangıcı öncesinde sarı olur dedi.
iğnelerim de devam ediyor.salı çağırdı yine.eylül senin ne zaman belli olcak sonuç
bu arada ben takipteyim yazamasamda gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi
kimse yok galiba...............................................