• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

bizi bebiş sahibi yapacak olan yaratanımız değilmidir?biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi O'na kalmıyormu?bunu bilmek beni rahatlatıyor.tavsiye ederim...öteki türlü düşüncelerden kurtulamıyorum ben.

arzuhalim.bendede çok akıntı var ya.benim bildigim kadarıyla yumurtlama oldugunda oluyor.yarın dr sorsana e2nin önemini bide şu akıntılarımızı....

kızlar gülerim ağlanacak halimize.bir akıntıdır,fsh dır e2 dir tutturduk gidiyor.düşünüyorum da biraz daha geliştirsek hep beraber tüp bebek merkezimizi oluşturacaz.

bizi bebiş sahibi yapacak olan yaratanımız değilmidir?biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi O'na kalmıyormu?bunu bilmek beni rahatlatıyor.tavsiye ederim...öteki türlü düşüncelerden kurtulamıyorum ben.

evet canım haklısın.allah büyük.inanıyorum ki hepimiz imtihan oluyoruz.sabrımız sınanıyor.hepimize verecek ama zamanı var.verdiklerine de şükürler olsun.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

bu arada eylül bugün dr umu aradım.fsh ı tekrar sordum 10 çıkması iyi folükülün gelişeceğini gösterir.bir hafta sonra tekrar baktır dedi. sen neler yapıyorsun sancıların devam ediyor mu

Arkadaşlar adetim gecikti diye günlerdir gözüme uyku girmiyor heyecandan ama bugün bütün ümitlerin sona erdisenağlama.Adetim hala gelmedi ama bu da zaten bu ay içinde rahim filmi çektirmemden kaynaklanıyomuş sağolsun kk daki arkadaşlar gecikme olabileceğini yazmışlar.Boşu boşuna günlerdir stres çekiyorumkafamçokkarıştı.Vallahi iyiki varsınız kızlar insan burda herşeyi çok daha iyi öğreniyor.Yoksa doktorlar sağolsunlar pek bişey anlatmıyorlar.a.s.:enbuyukkk:

bu arada eylül bugün dr umu aradım.fsh ı tekrar sordum 10 çıkması iyi folükülün gelişeceğini gösterir.bir hafta sonra tekrar baktır dedi. sen neler yapıyorsun sancıların devam ediyor mu

selam.valla gögüslerim davul gibi oldu.kiloda almışım.iştahım çok açıldı.sen adet oldun mu...

kızlar ben geldim.hafta sonu şehir dışındaydım.dr uma sordum.e2 çatlatmaya uygun olduğu gün bakcak.her zaman grek yok dedi.akıntıyı sordum ara sıra artar azalır.ama hep fazla ve hep rengi sarıysa o zaman iltihap vardır dedi.adet bitimi ve başlangıcı öncesinde sarı olur dedi.
iğnelerim de devam ediyor.salı çağırdı yine.eylül senin ne zaman belli olcak sonuç

kızlar ben geldim.hafta sonu şehir dışındaydım.dr uma sordum.e2 çatlatmaya uygun olduğu gün bakcak.her zaman grek yok dedi.akıntıyı sordum ara sıra artar azalır.ama hep fazla ve hep rengi sarıysa o zaman iltihap vardır dedi.adet bitimi ve başlangıcı öncesinde sarı olur dedi.
iğnelerim de devam ediyor.salı çağırdı yine.eylül senin ne zaman belli olcak sonuç

herzaman gerek yoksa bu benim doktorum niye sürekli e2 istedi.hepsinin stili farklı işte..bende seni çok merak etmiştim...benim akıntılarım azaldı.fekat kasıklarımda agrı var...ama üşütmüşde olabilirim.benim ignelerim bitdi.dr 10 kez beraber olucaksınız dedi...o da 18de doluyo...ondan sonra 10 gün bekle dedi.adet düzensizligi oldugu için belli bi bekleme zamanı yok...benim 2yumurtam gelişmişti.biri tutmasa biri tutar diyorum ama.ben hiç rahim filmi çektirmedim.inşallah tüplerim açıktır.hep pozitif düşünmeye çalışıyorum.beni aşamalardan hbrdar et...umarım hakkımızda en hayırlısı olurrrrrr...

Back