• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

kızlar bugün hcg baktırdım kanda.negatif çıktı. üzülmedim desem yalan olur.ama kısmet değilmiş.ne yapalım.ne zaman yazılmışsa o zaman olur.kısmetimde yoksa olmaz.

arkadaşlar ben cok sık yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum
Karçiçeği her şeyin hayırlısı sşekercim bende gecen ay geciktim ve doktora gittim ciddi bir kist yok ama kesede göremedi olabilirde olmayabilirde dedi ve ben hcg baktırdım negatif...Evet insanın içi bir burkuluyor ama vakit saat gelmemiş demekki.....Üzülmemeye çalış canım 1 2 test negatif cıkınca(bende genelde nagatif) ve zaman geçince alışıyor insan ......

sevgiler

evet iki gün geçmişti.sen neler yaptın bu arada cnm kendi derdime düştüm soramadım seni.kaç mm idi folükülün ovitrelle yapıldığı gün

bende onu sorcam kan testinde bile 5gün geçmesi lazım diyolarda yinede sen daha tecrübelisin...şimdi ben 11.gün ultrasona girdim 15mmdi.dr 3gün daha verdi.2yumurtam vardı.söylemiştim ikiside aynı ilerliyo.daha büyür dedi.sadece e2 103 çıktı.çok düşük.ama bu arada yükselebilir dedi.bu pazar 14.gün saat 18..00da vuruldum.sonra çalışmalara başladık.sana sorularım olcak ...çatlatma ignesi vurulduktan sonra yumurtanın çatladıgını hissedebiliyomuyuz.bugün sag gögüsüm çok agrıyo.bununla bi ilgisi olabilirmi...

karçiçeği canım benim teselli edemem ki seni çünkü bilirim hiç bir söz hiç bir ifade gideremez üzüntünü.önce bi duygu boşalması yaşayıp ağlayarak atıyoruz içimizdeki sıkıntıyı.sonra yine önümüzdeki aya bakıcaz.bu hep böyle oluyor.inşallah en kısa zamanda sevinç gözyaşlarımızı akıtırız.ah rabbim dua saatine denk gelsin.ne olur kabul et duamızı rabbim

kızlar yeni bir hamiş haberi daha aldım.o kişinin rahmi küçükmüş.bu yüzden dr ona hep yat 3 ay demiş.zaten bikaç ay önce bu sebeple kaybetmiş bebişini.şimdi yine hamileymiş.ama kıskanmadım desem yalaaaaannnnnnnnn olur.çok kıskandım ama inanın sevindim de.çünkü ben nasıl istiyorsam herkes kendine öyle istiyor.sadece keşke bende olsam diye masum bir imrenme...

merhaba arkadaşlar aslında cok uykum var sızın yazdıklarınızı takıp ettım . cok sey oğrendım dıyebılırım hepınızın elıne sağlık . ben tedavı aşamasındayım şu an yumurtlama takıbındeyım . aslında hepımız bır nevi doktor olduk hatta dun bana doktor : ----- bır tek ultrasona bakamıyorsun onu da yapsan bıze gerek kalmayacak dıye esprı yaptı. yanı butun gelışmeler tahlıller hepsı hakkında bılgımız var. hatta doktorumu ben yonlendırıyorum bazen. .. umarım en kısa zamanda sonuçları alırız.. allah hepımızın yuzunu guldursun

merhaba arkadaşlar aslında cok uykum var sızın yazdıklarınızı takıp ettım . cok sey oğrendım dıyebılırım hepınızın elıne sağlık . ben tedavı aşamasındayım şu an yumurtlama takıbındeyım . aslında hepımız bır nevi doktor olduk hatta dun bana doktor : ----- bır tek ultrasona bakamıyorsun onu da yapsan bıze gerek kalmayacak dıye esprı yaptı. yanı butun gelışmeler tahlıller hepsı hakkında bılgımız var. hatta doktorumu ben yonlendırıyorum bazen. .. umarım en kısa zamanda sonuçları alırız.. allah hepımızın yuzunu guldursun

selam izmirde nerde tedavi görüyosun.tedavi derken biraz açarmısın....neler yapılıyo ilaç isimleri,ignemi kullanıyosun.anlat bakalım...belki biz senden bişey ögreniriz.yada sen bizden...

bende onu sorcam kan testinde bile 5gün geçmesi lazım diyolarda yinede sen daha tecrübelisin...şimdi ben 11.gün ultrasona girdim 15mmdi.dr 3gün daha verdi.2yumurtam vardı.söylemiştim ikiside aynı ilerliyo.daha büyür dedi.sadece e2 103 çıktı.çok düşük.ama bu arada yükselebilir dedi.bu pazar 14.gün saat 18..00da vuruldum.sonra çalışmalara başladık.sana sorularım olcak ...çatlatma ignesi vurulduktan sonra yumurtanın çatladıgını hissedebiliyomuyuz.bugün sag gögüsüm çok agrıyo.bununla bi ilgisi olabilirmi...

evet hissedebilirsin .ben hissediyorum. aşırı sancı olur folüküllerin geliştiği taraf yumurtalığında.sonra da yumurta akı kıvamında bol bir akıntı.e2 nin kaç çıkması gerekiyormuş ovülasyon olması için bilgin var mı.bu arada bir espri yapayım da kasvetimiz dağılsın.dr um iyi bak eşine fındık fıstık yedir demişti.bu günler mühim günler.diye de eklemişti.

merhaba cans.doğru söze ne denir.valla hoca olduk hepimiz.deneyimlerimizi paylaşmak güzel.senin belli bir sorunun var mı.ilaç kullanıyor musun.yoksa sadece folükülmetri mi yapılıyor.e2 de takip ediliyor mu.hormon testlerin yapıldı mı mensin 3. günü.yaş kaç bu arada.ilk gebelik mi olacak

bu arada arkadaşlar bugün iş yerime bir kadın geldi.hamile.hani ben de imreseğim ya baktım.sonra yanıma yaklaştı osormadan ben sordum.kaçıncı.[bu arada kadın urfalı.yöresel kıyafeti hızması]13. dediğinde uzuuuuun uzun baktım kadına aklımdan neler geçiyor bilemezdi ki.hiç mi tüpü tıkanmaz,hiç mi kisti olmaz,yumurtalıklarında hiç mi sorunu olmaz,her attığı mı tutar..................
kocası çalışmıyormuş.korunmasına da izin vermiyor.her adetim geçtiğinde küçük damdan atlıyorum düşsün diye diyor.ama düşmüyor da.kıskandım,acıdım biraz,bir sürü duyguyu aynı anda yaşattı bana..

eylül bu arada ovitrelle yapıldığında yumurtaların kaç mm idi. bunu yazmamışsın.bir de en son e2 değerin.e2 kaç olmalı imiş ovülasyonda.bu aralar fazla yazamadım. ama takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı.

eylül bu arada ovitrelle yapıldığında yumurtaların kaç mm idi. bunu yazmamışsın.bir de en son e2 değerin.e2 kaç olmalı imiş ovülasyonda.bu aralar fazla yazamadım. ama takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı.

valla benim dr.rum en son 11.gün 15mm ken baktı.ondan sonrada 3gün daha vur igneyi dedi.keşke vuruldugum günde baksaydı.dimi.bakmadı.ama çatır çatır para almayı biliyolar.e2yide 103 az geldi.ben ganohen tedavisi gördügümde bi kere yumurtalarım 17.5 olmuştu.ozaman e2de 177di.dr ona iyi demişti.demekki bu civarlar iyi..şu sıralar bol bol çalışıyoruz. ama çok akıntım var gögüslerimde çok agrıyo.sebebi nedir acaba.senin adetin 2gün geçti diye niye hemen umutsuzluga kapıldın ki.buarada hasta oldun mu...gelişmelerden hbrdar et.

ya kızlar benim dr hiç e2 bakmıyor.yarın ultrasona gidicem.iğnelerimi vuruyorum kendime.ilk vururken öyle acemiydim ki görseniz gülerdiniz.ya bu arada benim akıntım çok ve sarı beyaz bu beni rahatsız ediyo.diyceksinizki dra söyle.yarın söyliycem ama muayene etcek diye de korkuyorum.of yaa niye korkuyorum bu kadar......

arzuhalim.bendede çok akıntı var ya.benim bildigim kadarıyla yumurtlama oldugunda oluyor.yarın dr sorsana e2nin önemini bide şu akıntılarımızı....

Back