Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karçiçegi çok üzüldüm.kısmet degilmiş.ama senin adetinden çok uzun zaman geçmemişti.heralde...
evet iki gün geçmişti.sen neler yaptın bu arada cnm kendi derdime düştüm soramadım seni.kaç mm idi folükülün ovitrelle yapıldığı gün
merhaba arkadaşlar aslında cok uykum var sızın yazdıklarınızı takıp ettım . cok sey oğrendım dıyebılırım hepınızın elıne sağlık . ben tedavı aşamasındayım şu an yumurtlama takıbındeyım . aslında hepımız bır nevi doktor olduk hatta dun bana doktor : ----- bır tek ultrasona bakamıyorsun onu da yapsan bıze gerek kalmayacak dıye esprı yaptı. yanı butun gelışmeler tahlıller hepsı hakkında bılgımız var. hatta doktorumu ben yonlendırıyorum bazen. .. umarım en kısa zamanda sonuçları alırız.. allah hepımızın yuzunu guldursun
bende onu sorcam kan testinde bile 5gün geçmesi lazım diyolarda yinede sen daha tecrübelisin...şimdi ben 11.gün ultrasona girdim 15mmdi.dr 3gün daha verdi.2yumurtam vardı.söylemiştim ikiside aynı ilerliyo.daha büyür dedi.sadece e2 103 çıktı.çok düşük.ama bu arada yükselebilir dedi.bu pazar 14.gün saat 18..00da vuruldum.sonra çalışmalara başladık.sana sorularım olcak ...çatlatma ignesi vurulduktan sonra yumurtanın çatladıgını hissedebiliyomuyuz.bugün sag gögüsüm çok agrıyo.bununla bi ilgisi olabilirmi...
merhaba arkadaşlar aslında cok uykum var sızın yazdıklarınızı takıp ettım . cok sey oğrendım dıyebılırım hepınızın elıne sağlık . ben tedavı aşamasındayım şu an yumurtlama takıbındeyım . aslında hepımız bır nevi doktor olduk hatta dun bana doktor : ----- bır tek ultrasona bakamıyorsun onu da yapsan bıze gerek kalmayacak dıye esprı yaptı. yanı butun gelışmeler tahlıller hepsı hakkında bılgımız var. hatta doktorumu ben yonlendırıyorum bazen. .. umarım en kısa zamanda sonuçları alırız.. allah hepımızın yuzunu guldursun
eylül bu arada ovitrelle yapıldığında yumurtaların kaç mm idi. bunu yazmamışsın.bir de en son e2 değerin.e2 kaç olmalı imiş ovülasyonda.bu aralar fazla yazamadım. ama takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı.