• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

kızlar yaa,bende yarın doktora gideceğim.ama doktorum 1 hafta yokmuş,kongremi varmış neymiş.en kritik zamanımda doktorum yok....üffff çok sıkıldım.yarın başka bi doktora gideceğim.bakalım ne olacak.

aynen arkadaşım benim doktorumda kongrede 1hafta yok benimde moralim bozuldu.çünkü insan kendi dr.olmasını istiyo.banada başka bi dr baktı ama benim durumumu ve tedavimi takip eden bi dr.sende canını sıkma tedavin herşeyden önemli hepsinin uygulaması aynı sonuçta.

aynen arkadaşım benim doktorumda kongrede 1hafta yok benimde moralim bozuldu.çünkü insan kendi dr.olmasını istiyo.banada başka bi dr baktı ama benim durumumu ve tedavimi takip eden bi dr.sende canını sıkma tedavin herşeyden önemli hepsinin uygulaması aynı sonuçta.

SENİN dr kim özel mi gidiyosun.

kızlar bugün dr a gittim kontrole.yumurtam sadece 1 tane gelişmiş ve 13.4 mm olmuş.cuma yine çağırdı.ama bugün 14.günüm.yalnız iğneye başlayalı 9.günüm.bilmiyorum işte.ha cuma e2 bakcakmış.o gün de yazarım değerimi

sendende iyi hbrlerini bekliyoruz yarın...bende igneden sonra çok şişkinlik ve kasıklarımda agrı oluştu.neden acaba....sendede sancı oluyo mu..

sendende iyi hbrlerini bekliyoruz yarın...bende igneden sonra çok şişkinlik ve kasıklarımda agrı oluştu.neden acaba....sendede sancı oluyo mu..

evet canım oluyo.özellikle iğneyi yeni vurduğumda daha çok hissediyorum.yarın gidicem bakalım.gelince ararım.e2 bakcakmış.bilen varmı acaba kaç çıkmalı.yarın 17.günüm iğnede 12.günüm olcak

evet canım oluyo.özellikle iğneyi yeni vurduğumda daha çok hissediyorum.yarın gidicem bakalım.gelince ararım.e2 bakcakmış.bilen varmı acaba kaç çıkmalı.yarın 17.günüm iğnede 12.günüm olcak

benim 11.gün 103 çıktı dr düşük dedi.200civarında olması lazım heralde.çok öncedende 177 çıkmıştı ozaman iyi demişti.yani yüksek olması lazım.

allah hepimizin yardımcısı olsun,hem maddi hem manevi zor bi dönem geçiriyoruz.destek ve moral çok önemli.sen kaç yıllık evlisin?

maddiden çok maneviyatı daha zor.maddi bi şekilde düzeliyoda maneviyat bozulursa onu artık hiç bi para miktarı düzeltemez..ben 4 yıllık evliyim.ama son 1yıldır çocuk sevdasına düştük.eger pko oldugumu önceden bilseydim.tedaviye daha erken başlardım.

çok haklısın,manevi yönden ahh çok zor.allah hepimize sabır versin.ben çalışmadığım için maddi yöne de takar oldum.kendimi kötü hissediyorum işte.insan evlenince hemen olacak sanıyo bebeği ama öyle olmuyo olsun zararın nerden dönersen kardır,ben bütün pko luların hamile kalacağına inanıyorum.çoğu hastalara göre şanslıyız biz.sonuçta şuan en kolay tedavi yöntemi uygalınıyor bize,gerisi allahın taktiri.

kızlar salı günü allahın izniyle aşılamam olcak.çok heycanlıyım.dualarınızı bekliyorum.iğnemi bugün son kez yapıcam.yarın gece çatlatma iğnemi olcam.salıda işlem olcak.

kızlar salı günü allahın izniyle aşılamam olcak.çok heycanlıyım.dualarınızı bekliyorum.iğnemi bugün son kez yapıcam.yarın gece çatlatma iğnemi olcam.salıda işlem olcak.

hakkında hayırlısı olsun,inş dileklerine kavuşursun.alllah emeklerimizin karşılığını versin.yumurta takibinden sonra mı geçtin aşılamaya?

yumurta takibi geçen yaz yaptırmıştım 3 ay. ama olmadı 5-6 ay da kendiliğinden olsun diye bııraktım ama olmadı.bu 2.aşılamam.geçen ay ilkinio oldum ama tutmadı.yalnız o klomenleydi bu puregon iğne ile.yumurtam 18 mm idi.yarın çatlatma iğnesi olcak.salı günü eşimden semen örneği alıncak bu laboratuarda yıkama denilen bir işlemden geçirilecek.böylece yapıcakaliteli spermler seçilecek.yıkama işlemi bitince jinekolojik masada yatarken spekulumla açılacak ve bir kanül ile yıkanmş sperm rahim içine enjekte edilecek.işlemden sonra 20 dk. kadar yatıyoruz.sonra kalkıp gidebiliriz.2 gün ağır iş yapmıyosun ağrılı bir işlem değil.ama tabi o masaya yatmanın verdiği bir huzursuzluk oluyo.işlemden sonraki 12. günde kanda hcg bakılıyo.işte böyle kızlar.güzel dilekleriniz için teşekkürler.dualarınızı bekliyorum.allah sizede nasip etsin bebişlerinize kavuşmayı

yumurta takibi geçen yaz yaptırmıştım 3 ay. ama olmadı 5-6 ay da kendiliğinden olsun diye bııraktım ama olmadı.bu 2.aşılamam.geçen ay ilkinio oldum ama tutmadı.yalnız o klomenleydi bu puregon iğne ile.yumurtam 18 mm idi.yarın çatlatma iğnesi olcak.salı günü eşimden semen örneği alıncak bu laboratuarda yıkama denilen bir işlemden geçirilecek.böylece yapıcakaliteli spermler seçilecek.yıkama işlemi bitince jinekolojik masada yatarken spekulumla açılacak ve bir kanül ile yıkanmş sperm rahim içine enjekte edilecek.işlemden sonra 20 dk. kadar yatıyoruz.sonra kalkıp gidebiliriz.2 gün ağır iş yapmıyosun ağrılı bir işlem değil.ama tabi o masaya yatmanın verdiği bir huzursuzluk oluyo.işlemden sonraki 12. günde kanda hcg bakılıyo.işte böyle kızlar.güzel dilekleriniz için teşekkürler.dualarınızı bekliyorum.allah sizede nasip etsin bebişlerinize kavuşmayı

sana bol bol şans diliyorum.ALLAH yardımcın olsun.umarım hayırlısı ile umuduna kavuşursun...

Arzuhalim hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.herşeyin başı sağlık.tabi bunu sana söylerken kendimede söylüyorum aynı zamanda.bende bugün puregon iğnemin ilkini vuruldum.umarım birdaha bu iğnelere gerek kalmaz...:1rolleyes:

Arzuhalim hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.herşeyin başı sağlık.tabi bunu sana söylerken kendimede söylüyorum aynı zamanda.bende bugün puregon iğnemin ilkini vuruldum.umarım birdaha bu iğnelere gerek kalmaz...:1rolleyes:

dikkat etdim herkes pregon igne vuruluyo.bana dr niye gonal f verdiki intdede baktım bukadar kullanan kişi yok.yani kullanıpda yazan yok.aralarındaki fark ne acaba.fiyatmıki.bu konuda bilgisi olan var mı iki igne arasındaki fark nedir....

kızlar dün gece çatlatma iğnemi oldum.yarın allahın izniyle bitecek .inşallah hayırlısıyla artık bizde bebişlerimize kavuşuruz.

Back