eylül bu arada ovitrelle yapıldığında yumurtaların kaç mm idi. bunu yazmamışsın.bir de en son e2 değerin.e2 kaç olmalı imiş ovülasyonda.bu aralar fazla yazamadım. ama takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı.
ordamısın bazen hatda oluyosun ama ben ulaşamıyorum...ama sen genelde bu saatde giriyosun heralde...beni duyyosan ses ver arkadaşım..
ya kızlar benim dr hiç e2 bakmıyor.yarın ultrasona gidicem.iğnelerimi vuruyorum kendime.ilk vururken öyle acemiydim ki görseniz gülerdiniz.ya bu arada benim akıntım çok ve sarı beyaz bu beni rahatsız ediyo.diyceksinizki dra söyle.yarın söyliycem ama muayene etcek diye de korkuyorum.of yaa niye korkuyorum bu kadar......
kızlar hormon sonuçlarım
LH 7.66
FSH 10.65
PROLAKTİN 17.66
E2 30.79
PROGESTERON 0.47
ÖZELLİKLE FSH VE LH BİRAZ YÜKSEK Mİ SİZCE. KENDİ SONUÇLARINIZI AKTARABİLİR MİSİNİZ. BU ARADA 31 YAŞINDAYIM.EYLÜL BİZ YAKIN YAŞ GRUBUYUZ.SENİN FSH VE LH KAÇ ÇIKMIŞTI.
Eylül...............................................orada Misin
ya kızlar benim dr hiç e2 bakmıyor.yarın ultrasona gidicem.iğnelerimi vuruyorum kendime.ilk vururken öyle acemiydim ki görseniz gülerdiniz.ya bu arada benim akıntım çok ve sarı beyaz bu beni rahatsız ediyo.diyceksinizki dra söyle.yarın söyliycem ama muayene etcek diye de korkuyorum.of yaa niye korkuyorum bu kadar......
bugün maaş bordoroma bi baktım 250 ytl eksik..ilaç kesintisi yapmışlar bizim durumumuzda olanların ilaçlarının hepsini ödemiyomuşlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bide benden doktorum e2 istemedi henüz.acaba iğnelere başladığımdamı isteyecek bu tahlili??bilen varmı?
karçiçeği merhaba,ben biraz geriden takip ediyorum yazdıklarınızı.her akşam açamıyorum.şu urfalı kadın olayına çok güldüm.haklısın.millet ceket atsa karısı hamile kalıyo walla...fisfisfisbizim üstümüzde ceket,gömlek,pantolon vs vs de olsa tutmuyo anacım ne bu yaaaa.....:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?