Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

ordamısın bazen hatda oluyosun ama ben ulaşamıyorum...ama sen genelde bu saatde giriyosun heralde...beni duyyosan ses ver arkadaşım..

kızlar hormon sonuçlarım
LH 7.66
FSH 10.65
PROLAKTİN 17.66
E2 30.79
PROGESTERON 0.47
ÖZELLİKLE FSH VE LH BİRAZ YÜKSEK Mİ SİZCE. KENDİ SONUÇLARINIZI AKTARABİLİR MİSİNİZ. BU ARADA 31 YAŞINDAYIM.EYLÜL BİZ YAKIN YAŞ GRUBUYUZ.SENİN FSH VE LH KAÇ ÇIKMIŞTI.

haklısın valla...ilk vurdugumda bende çok korktum.dogru vurabilirmiyim.diye ama çabuk ögrendim.kaç gün oldu igneye başlayalı,seninki puregondu galiba..eger akıntıların sümüksü şeklinde ise yumurtlaman oluşuyo demektir...biraz önceki sorularımı sorarsın dimi senden hbr bekliycem.ben igne olayını bitirdim.şimdi çalışmaya başladık.yumurtalarının kaç mm oldugunuda sormayı unutma..

karçiçegi ben eskiden bi not almışım ama hangi hormon degeri oldugunu yazmamışım.bak şimdi 12gün sonra kan testi 5in üstünde olursa hamilelik yazmışım.acaba fsh mı....

2007 nisanda yaptırdıgım tahlil.LH 13.67....FSH 9.40.....PROLAKTİN 20.57....E2 74....PROGESTERON YOK.ama dedigim gibi bende pko var...ona göre degerlendir.

bugün maaş bordoroma bi baktım 250 ytl eksik..ilaç kesintisi yapmışlar bizim durumumuzda olanların ilaçlarının hepsini ödemiyomuşlarrrrrrrrrrrrrrrrr

eylül benim ilaç parası daha yatmamış.bekliyorum bakalım.yarın sorarım akıntıyı.ama benim sarı olunca enfeksiyon var diye endişeleniyorum.e2 yi de sorcam bakalım.

karçiçeği merhaba,ben biraz geriden takip ediyorum yazdıklarınızı.her akşam açamıyorum.şu urfalı kadın olayına çok güldüm.haklısın.millet ceket atsa karısı hamile kalıyo walla...fisfisfisbizim üstümüzde ceket,gömlek,pantolon vs vs de olsa tutmuyo anacım ne bu yaaaa.....:1shok:

bugün maaş bordoroma bi baktım 250 ytl eksik..ilaç kesintisi yapmışlar bizim durumumuzda olanların ilaçlarının hepsini ödemiyomuşlarrrrrrrrrrrrrrrrr

evet kesiliyor.kurum karşılamasa bittik zaten...........................kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

geldim buradayım.fsh strese bağlı,yumurta rezervinin azalmasına bağlı,turner sendromuna bağlı yükselebiliyormuş.9 da 10 da biraz yüksek.gerçi dr um yaşına göre normal dedi ama....... fazla takınca da strese giriyoruz.stres ise allak bullak ediyor hormon değerlerini.istediğin kadar ilaç kullan diyor dr um stres varsa sonuç hep olumsuz.

bide benden doktorum e2 istemedi henüz.acaba iğnelere başladığımdamı isteyecek bu tahlili??bilen varmı?

e2 ovülasyonun olup olmadığını gösteriyor. yükselince.yani pik yapmak diyor dr lar .ovülasyon oluyor.200 ün üzerinde olması iyi. yani 13 ve 14. günler.diğer adı östrojen.hapta da isteniyor.tabi bazı dr lar sadece ultrason takibi ile yetiniyor.

bir hikaye daha.burası yani yaşadığım yer 30 bin nüfuslu bir ilçe .kıronun biri üçüncü hanım ile imam nikahı ile evleniyor.diğer iki hanımdan beşer altışar çocuk.bundan da 4 tane.ikiz bir düşük.bir de üçüz kürtaj.bu üçüze kontrol hapını içmeyi bir kaç gün unutmuş öyle hamile kalmış.kocasından habersiz kürtaj oldu.şimdi kocasının da rızası ile tüpligasyon oldu.tüplerini bağlattı.şimdi tutturdu kocası niye bağlattın.ben evlenecem diye.kızlar kocalarımızın kıymetini bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…