• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

eylülüm slm .il dışındaydım bugün döndüm hızlıca bi göz attım yazdıklarına akşam daha detaylı okuyacağım.benim de 2 fol.oluşmuştu ikisi de 17.5 mm idi çatl. iğnesi yapıldığında.o iğne de bi miktar büyütüyor merak etme

eylül neredesin.bugün idrarda gebelik testi yaptım.bir günüm geçti.silik çıktı ikinci çizgi. bir de çok akıntım var oğlumdaki gibi. sanırım pozitif.yarın hcg baktıracağım.

eylül neredesin.bugün idrarda gebelik testi yaptım.bir günüm geçti.silik çıktı ikinci çizgi. bir de çok akıntım var oğlumdaki gibi. sanırım pozitif.yarın hcg baktıracağım.

çoooookkkkk sevindimm...umarım pozitifdir. bende saat 6da ovitrelli vuruldum.göbekten.yarından itibaren 2gün birliktelik 1gün dinlenme şeklinde devam etcez.dr.10kez olucak dedi.bakalım hayırlısı..bu çatlama ignesinden sonra yumurta çatladıgı zaman bişey hissediliyomu.çatlayıp çatlamadıgını biz anlayabiliyomuyuz...

bencede umarım gerek kalmaz tüp bebek olaylarına.yinede herşeyin hayırlısı diyelim...senin ilacın nedir 5kutu olan.bide dikkatimi çekti bu sayfadaki herkes ya beklemede yada yeni başlıyo..bi yönden çok iyi oldu burda buluşmamız bilmedigimiz bi çok şeyi birbirimizden ögreniyoruz sonuçta herkesin doktoru farklı.buda farklı bilgiler demek.ama eger sonuç birimizin pozitif çıkarsa mutlaka hbrdar edelim birbirimizi, çünkü bu digerleri için çok iyi motive olur ben hamile kaldım artık bu siteye ihtiyacım yok demeyelim bence...bizim gibi olan herkese bilgi aktarımı için devam etmek lazım diye düşünüyorum...

bende eylül35 gibi düşünüyorum bu site çok iyi oldu ilaç isimlerini bilmek nasıl yapıldığını bilmek çok büyük avantaj.Bilgisini paylaşan herkese teşekkürler a.s.

inşallah herşey gönlünce olur.sizde ozaman bilinen bir sorun yok değilmi.eğer yazdıysan daha önce kusura bakma.bizdede görünürde sorun yok.

Eylül35 merhaba,yazdıklarını yeni gördüm,bana henüz vermedi iğneyi.Adet olmamı bekliyorum,duphaston kullanıyorum şimdi.adetin 3. günü başlıycakmışım iğnelere.

Selam Kzilar.bende Cuma Günü 3.aşilamami Yaptirdim.diğer Ikisinde Hapla Yumurtalar Geliştirildi.ama Olmadi.bu Defa Gonal-f Iğne Kullandim.çatlatma Iğnemde Ovitrelle Kullandim.bakalim Hayirlisi Iğneler 3 Yumurta Oluşturdu.16 Mayista Belli Olacak.bu Aşilamadan Sonraki Iki Gün çok Kasiklarim Ağardi.yani Batmalar Oldu.nedendir Acaba Bilen Varmi?çok Korkuyorum Acaba Tutmadimi???*

Selam Kzilar.bende Cuma Günü 3.aşilamami Yaptirdim.diğer Ikisinde Hapla Yumurtalar Geliştirildi.ama Olmadi.bu Defa Gonal-f Iğne Kullandim.çatlatma Iğnemde Ovitrelle Kullandim.bakalim Hayirlisi Iğneler 3 Yumurta Oluşturdu.16 Mayista Belli Olacak.bu Aşilamadan Sonraki Iki Gün çok Kasiklarim Ağardi.yani Batmalar Oldu.nedendir Acaba Bilen Varmi?çok Korkuyorum Acaba Tutmadimi???*

öncelikle hayırlı olsun aşılaman canım.inşallah bu defa yüzün güler.batmalara olabilir normal diyo drlar.gerçi sen tecrübelisin.daha iyi ilirsin.ama benim ilk aşılamamda şişkinlik ve kasık ağrısı vardı.bende bu ay ikinciyi olcam allahın izniyle...

kızlar drdan geldim şimdi.kistlerimin çoğu gitmiş.kalan 2 tanede gözardı edilebilir büyüklükteymiş.ilk iğnemide yaptı dr.hayırlısı inşallah.her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

kızlar duanızın başında 7 kere "ya vehhab" diyin ve öyle dua edin.duanın kabul olması için.allahın isimlerinden biriymiş.kim bilir dua saatine denk gelir be hepimiz inşallah hamiş oluruz.

kızlar drdan geldim şimdi.kistlerimin çoğu gitmiş.kalan 2 tanede gözardı edilebilir büyüklükteymiş.ilk iğnemide yaptı dr.hayırlısı inşallah.her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

kızlar duanızın başında 7 kere "ya vehhab" diyin ve öyle dua edin.duanın kabul olması için.allahın isimlerinden biriymiş.kim bilir dua saatine denk gelir be hepimiz inşallah hamiş oluruz.

arzuhalim senin ignen neydi şimdi geriye dönmüyüm.benim gibi günlük igne mi,adı neydi.

seninle benim ignem aynı.bende gonal-f kullandım.çatlatma ignemde ovitrelli...benim 2yumurtam oluştu.11.gün 15mmdi.dr 3gün daha igneye devam dedi.daha büyür dedi.14.günde ovitrelliyi vurduk.benim bildlgim çatlama oldugunda agrı olurmuş ama bilmiyom.şimdi senin çatlama ignesi yapıldıgında yumurtalar kaç mmdi.bide dr. benden sürekli e2 tahlili istedi senden drun istedimi.istediyse en son kaçtı.umarım sorularımı erken görürsün teşekkürler....

burdayım.buakşam ne olduda kimse yok...hemen hemen hep aynı kişiler varız bu sayfada negüzel göremeyince merak ediyoruz.valla.bakalım ilk hamile kalan kim olucak...umarım bu sayfa hepimize ugurlu gelirrrr....

Back