Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylül neredesin.bugün idrarda gebelik testi yaptım.bir günüm geçti.silik çıktı ikinci çizgi. bir de çok akıntım var oğlumdaki gibi. sanırım pozitif.yarın hcg baktıracağım.
bencede umarım gerek kalmaz tüp bebek olaylarına.yinede herşeyin hayırlısı diyelim...senin ilacın nedir 5kutu olan.bide dikkatimi çekti bu sayfadaki herkes ya beklemede yada yeni başlıyo..bi yönden çok iyi oldu burda buluşmamız bilmedigimiz bi çok şeyi birbirimizden ögreniyoruz sonuçta herkesin doktoru farklı.buda farklı bilgiler demek.ama eger sonuç birimizin pozitif çıkarsa mutlaka hbrdar edelim birbirimizi, çünkü bu digerleri için çok iyi motive olur ben hamile kaldım artık bu siteye ihtiyacım yok demeyelim bence...bizim gibi olan herkese bilgi aktarımı için devam etmek lazım diye düşünüyorum...
eylül senin yumurta takibi ile olcak tedavin sanırım ben aşılama olcaksın sanıyordum.
Selam Kzilar.bende Cuma Günü 3.aşilamami Yaptirdim.diğer Ikisinde Hapla Yumurtalar Geliştirildi.ama Olmadi.bu Defa Gonal-f Iğne Kullandim.çatlatma Iğnemde Ovitrelle Kullandim.bakalim Hayirlisi Iğneler 3 Yumurta Oluşturdu.16 Mayista Belli Olacak.bu Aşilamadan Sonraki Iki Gün çok Kasiklarim Ağardi.yani Batmalar Oldu.nedendir Acaba Bilen Varmi?çok Korkuyorum Acaba Tutmadimi???*
kızlar drdan geldim şimdi.kistlerimin çoğu gitmiş.kalan 2 tanede gözardı edilebilir büyüklükteymiş.ilk iğnemide yaptı dr.hayırlısı inşallah.her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
kızlar duanızın başında 7 kere "ya vehhab" diyin ve öyle dua edin.duanın kabul olması için.allahın isimlerinden biriymiş.kim bilir dua saatine denk gelir be hepimiz inşallah hamiş oluruz.
Selam Kzilar.bende Cuma Günü 3.aşilamami Yaptirdim.diğer Ikisinde Hapla Yumurtalar Geliştirildi.ama Olmadi.bu Defa Gonal-f Iğne Kullandim.çatlatma Iğnemde Ovitrelle Kullandim.bakalim Hayirlisi Iğneler 3 Yumurta Oluşturdu.16 Mayista Belli Olacak.bu Aşilamadan Sonraki Iki Gün çok Kasiklarim Ağardi.yani Batmalar Oldu.nedendir Acaba Bilen Varmi?çok Korkuyorum Acaba Tutmadimi???*
benim iğnem puregon.eylül sizde sorun ne yada sebebi bilinmeyen durum mu.