Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puregon yapan arkadaşlar nasıl yapılıyor can yakıyormu makbul olan doz kaçtır benim bünyem zayıf mesela bu 4. aşılamam olacak klomen işe yaramadı puregona gececegiz bilgilerinizi yazarmısınız acıtıyormu
canım bende bu ay igneye başlıcam sen ıyı sonuç aldınmı benım yumurtalar buyumuyo okyanus84 canım
slm kızlar dr bugun bana puregon igne verdı bugun ilkını kendısı vurdu pazartesı kontrolum var buyumuş olur inşşşşşşşşş yumurtalarım
sesil bende puregon kullandım minicik iğne hiç acıtmıyoda yakmıyoda dr bana 100 doz verdi zaten dr un sana sölicektir kaç doz vurulcağını hiç can yakmıyooo rahat ol iğneyi yaparken kendini kasma öle olunca ilaç geri çıkabiliyo bide iğneği göbekten vuruyosun daha kolay oluyo canım hayırlısı olsun inşallah bi an önce kavuşalım meleklerimize:Saruboceq:
slm. canım öncelikle cok teşekkür edrim cvbın için beni okadar rahatlattınki anlatamam şimdi sana bir sorum daha olacak.sen bu igneyi kullanmışsın faydasını gördünmü gerçekten etkilimi sende gebelik oldumu bu igneden sonra yoksa negatifmi sonuç aldın birde doktorum bana 300 lük verdi günde bir defa sana neden 100 verildi günlük vurdugun dozmu100 dü
slm kızlar dr bugun bana puregon igne verdı bugun ilkını kendısı vurdu pazartesı kontrolum var buyumuş olur inşşşşşşşşş yumurtalarım
yumurtalarımı çok güsel geliştirdi ama benim yumrtalarda bi sorun yoktu zaten 9 tane oldu 18cm ve 21 cm arasında değişiyodu sonuç malesef negatif bide benim ilk aşılamamdı dr ilacı 600lük verdi günlük 100 doz vuruldum canım hayırlı olsun tekrar a.s.
sagol canım benimde yumurtalarda bir sorun yok klomenle bile 20mm oluyordu ben klomenle yaptıdıgım ilk aşılamamda hamile kaldım aslında fakat 10 haftalık olmasına ragmen kalp atımı alınamadıgı için kürtaj oldum ikinci ve üçüncü aşılamamda negatif oldu bu dördüncü
canım benim inşallah bu sefer tutar bebişine kavuşursun:Saruboceq:ben iğneyi kendim yapamıyodum eşime yaptırıyodum kaydirigubbakcemile3
oooo senin eşin becerikliymiş benimki yapamaz elleri titrr batırırken eminim sen tekrar deniyormusun aşılamayı
slm arkadaşlar bende bu ay puregona başlıycaktım ama kist çıktı bende bidahaki aya inşallah.doktorum bana rapor çıkarttırmış nasıl olacak yani hiç para ödemedenmi alacam ilacı ben.bilgilendirirmisiniz.kaç hakkımız olacak mesela?
canım ben de puregon kullandım yalnız 600 lük olanı devlet ödemiyo 300 ve 900 lük olanı ödüyo dr bana 600 lük yasdı ben cebimden ödedim:teytey:bildiğim kadarıyla aşılamayı ödemiyo ama yine bilen arkadaşlar yardımcı olur zatenyerimseniben
benim dr aşılama falan yaparız demedi 2 kere iğne puregon sonra tüp bebeğe gönderecem seni dedi
biz tüp bebeğe gidemiycez ama :çok üzgünüm:
inşallah bu son 2 hakkımdan biri tutar