• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum.Test sonucum 14,9 çıktı bu var demek ama doktoru aradım biraz daha bekle ultrasonda gözükebilmesi için 1500 çıkması gerekir dedi.Folik asit ve progestana devam et dedi.Heyecanlanma da dedi.
E şimdi ben eşime ne diyeceğim...Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün boyunca sürer mi?
iğne etkisi ise değerin düşmesi gerekmezmiydi?
kafam karıştı lütfen bana yardımcı olun.....
ebe bir arkadaşım var ona da sordum bir gebelik olmasaydı değerin düşmesi gerekirdi dedi....
benimki yükseldi....
ayyy bilemiyorum bir akıl verin...

Ya canım inan bana çok heyecenlendım.Umarım hamilesindir,haberlerini merakla bekleyeceğim.Ultrasona ne zaman gireceksin peki?:dance:

Ya canım inan bana çok heyecenlendım.Umarım hamilesindir,haberlerini merakla bekleyeceğim.Ultrasona ne zaman gireceksin peki?:dance:

Asyacan 7 inanki ne zaman gireceğimi bilmiyorum normalde bu günden sonra adet olmam lazım haftaya bu güne kadar bekler sonra muayene olmaya giderim herhalde.Ay ne yapacağımı bende bilmiyorum....
kafamçokkarıştı
ağlasam mı gülsemmi?

Asyacan 7 inanki ne zaman gireceğimi bilmiyorum normalde bu günden sonra adet olmam lazım haftaya bu güne kadar bekler sonra muayene olmaya giderim herhalde.Ay ne yapacağımı bende bilmiyorum....
kafamçokkarıştı
ağlasam mı gülsemmi?

Gül gül ki sonu hayır olsun.İnşallah hamilesindir.Yok mu bi belirti falan?Gerçi şimdi heyecandan onu da ayırdedemiosundur.Canım Allah bize de nasip etsin ben inanıyorum ki oldu senin iş.Hadi hayırlısı.Umut kaynağı burada her hamile kalan bize :teytey:

Gül gül ki sonu hayır olsun.İnşallah hamilesindir.Yok mu bi belirti falan?Gerçi şimdi heyecandan onu da ayırdedemiosundur.Canım Allah bize de nasip etsin ben inanıyorum ki oldu senin iş.Hadi hayırlısı.Umut kaynağı burada her hamile kalan bize :teytey:

İnşallah canım bende hayır olsun diye dua ediyorum.Ama çok garip bir duygu hamile olabilirim ki ilk defa bu kadar yaklaştım ama olmayadabilirim ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum.Saflaştım kalakaldım .Beklemekten başka çare yok ama İnşallah sonuç pozitiftir bende bunu size yazar umutlarınıza ışık olurum.
Bu ara inanılmaz yemek yiyorum bilmem belirtimidir göğüslerimde acıma bazen var bazen yok göğüs ucu kararır derler bende yok öyle bişey belimde bazen ağrı oluyor ama bunlar gebelikten midir ben bilemiyore yerimseniben

İnşallah canım bende hayır olsun diye dua ediyorum.Ama çok garip bir duygu hamile olabilirim ki ilk defa bu kadar yaklaştım ama olmayadabilirim ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum.Saflaştım kalakaldım .Beklemekten başka çare yok ama İnşallah sonuç pozitiftir bende bunu size yazar umutlarınıza ışık olurum.
Bu ara inanılmaz yemek yiyorum bilmem belirtimidir göğüslerimde acıma bazen var bazen yok göğüs ucu kararır derler bende yok öyle bişey belimde bazen ağrı oluyor ama bunlar gebelikten midir ben bilemiyore yerimseniben

-Mide bulantısı......................................... ......
2-Baş dönmesi........................................... .....
3-Tansiyon düşmesi.........................................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık..................
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........
6-Kirpiklerin karışması …..........
7-Bel ağrısı…………........................................
8-Akıntı artması........................................... ..
9-Göğüslerde hassasiyet................................
10-Göğüslerde şişme......................................
11-Göğüs uçlarının acıması……….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma……………………............……
14-Uyku hali.............................................. .......
15-Halsizlik......................................... ..............
16-Ağızda kuruluk………….…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................
18-Dudakların fosur fosur olması......................
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................
20-İdrar kokusunda değişme..........................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ………………….......
22-Gazlı olmak ……………………....................…..
23-Mide yanması........................................... ....
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…………………...…
25-Bel kalınlaşması………………………............
26-Adet gecikmesi......................................... ....
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.............
28-Mide kazinmasi-cok acikma...........................

Arkadaşım bunlar adet öncesi en erken gebelik belirtilerinden bi istatistik bi bak bakalım çoğu varsa....:emir_bebek:

asyacan bilmiyorum vallahi bugün değilm artık bugünden sonra dikkat edeceğim artık
Birşey soracağım sende puregon kullandın değil mi bu ay veya önceki aylar betahcg baktırdın mı
baktırdıysan sonuçları neydi şekercim

asyacan bilmiyorum vallahi bugün değilm artık bugünden sonra dikkat edeceğim artık
Birşey soracağım sende puregon kullandın değil mi bu ay veya önceki aylar betahcg baktırdın mı
baktırdıysan sonuçları neydi şekercim

Canım ben ilk kez puregon ve ovitrelle kullandım ama adetim erken geldi ve bekleme umudum bile suya düştü.anlayacağın kan tesi yaptırmadım.

gozdenc inşallah dilerim rabbimden hamilesindir.Yani bu durumda bthcg 5-50 arası 0,2-1 haftalık
yani seninki ancak 1 haftalık felandır.şutarafagittiEğer 10 gün önce iğne vurulduysan demekki 3 gün sonra yumurtan çatladı farzetsek e 3-4 gündede döllendi desek heralde doğru hesaplamış oluruz.CADIARZU
Bende seninle beraber heyecanlandım inşallah vardır canım inşallah sevinirsin ve hepimizede bir umut olursun.a.s.

anladım canım
şimdi o bahsettiğim ebe arkadaşım aradı kendi hastanesindeki doktora danışmış ve o doktor demiş ki büyük ihtimalle gebeli var eğer iğnenin etkisi olsaydı bu kadar uzun sürmezdi ve değerler bu kadar yüksek olmazdı 2 gün sonra tekrar baktırsın 2 katı bir değer çıkarsa kesin hamiledir demiş.Ayyy inşallah 2 katı bir değer görürüm 2 gün sonra......

gozdenc inşallah dilerim rabbimden hamilesindir.Yani bu durumda bthcg 5-50 arası 0,2-1 haftalık
yani seninki ancak 1 haftalık felandır.şutarafagittiEğer 10 gün önce iğne vurulduysan demekki 3 gün sonra yumurtan çatladı farzetsek e 3-4 gündede döllendi desek heralde doğru hesaplamış oluruz.CADIARZU
Bende seninle beraber heyecanlandım inşallah vardır canım inşallah sevinirsin ve hepimizede bir umut olursun.a.s.

Ahh Ahhh inşallah parıl öyle bir kafam karıştı ki anlatamam yukarıda yazdım bir sürü doktora danışır oldum.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için 1,5 sene sonra bir umut benim içinde .....yerimseniben

gözdenc çok sevindim senin adına,umarım gelişmeler hep umut verici olur ve kavuşursun bebeğine.bende az önce dr dan geldim.16 mm olmuş yumurtacığım.bu akşam beraberlik dedi.ctsi tekrar çağırdı.hadi ama "tam isabet" olsun artık...

merhaba bu sayfayı ben dün gördüm ilk defa çok hoşuma gitti
bende 1 senedir tedavi görüyorunm
4 gün önce ovitrelle iğnesi vuruldum ,beklemedeyim
umutlu deil ama sizlerimn yazdıklarınızı okuyunca

merhaba semrayaz bende yeni buldum bu siteyi. puregon kullandım bekleme aşamasındayım. sen sonuç alabildin mi.

benim bu 3.denemem. ilk ikisinde sonuç almıştım. biri maalesf ölü doğum olmuşu. ama diğeri allah benden almasın 2.5 yaşında.inşallah sende olumlu sonuç almışsındır.

umarım mesajımı bırı gorur ve benı bılgılendırır ben 2 senedır çocuk ıstıyorum fakat malesef olmadı ılk once klomen kullandım daha sonra yanı gecen ay puregon kullandım ama bugun malesef adet oldum ama bana doktorum adet olsanda kan testi yaptır dedı fakat ben umutsuz oldugum ıcın kan testı yaptırmadım sadece bundan 2 gun once ıdrar testı yaptım oda zaten negatıf cıktı. ve sımdı napıcamı bılmıyorum acaba puregon kullanıpta sonuc alan var mı??? umarım bırı bana cevap verır

merhaba bende yillarca tedavi oldum ama hamillik olmadi klomifenide cok kullandim onla olmadi ama puregon igne ile 3 uncu denemede sükür hamile kaldim 3, 4 uncu denemede sans daha yükseliyor diyor doktorlar bir kac ay olmadi diye ümitsizlige kapilmayin arkadaslar umarim yazim sizlere ümit olur
ALLAH HEPINIZINDE GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH RABBIM TEZ ZAMNADA HEPINIZEDE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN

merhaba bende yillarca tedavi oldum ama hamillik olmadi klomifenide cok kullandim onla olmadi ama puregon igne ile 3 uncu denemede sükür hamile kaldim 3, 4 uncu denemede sans daha yükseliyor diyor doktorlar bir kac ay olmadi diye ümitsizlige kapilmayin arkadaslar umarim yazim sizlere ümit olur
ALLAH HEPINIZINDE GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH RABBIM TEZ ZAMNADA HEPINIZEDE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN

pekı sız bu ıgneyı kullandıktan sonra normal bır ılıskı mıydı? yoksa aşılama falan mı yaptınız. çünkü ben asılama yaptırmadım genede dogal olması ıcın cabalıyorum. ama gene sonuc alamam dıye gıtmedım doktora, hala napıcamı karar veremedım bıraz ara versem mı bılmıyorum napıcam kıme ne danısacagımı bıle sasırdım.:ecrin_bebek:

asilama degil normal iliski ile oldu
ara verip vermem konusnda bilemiycem sizin görüsünüz ben 2 ay ustusutune yapmisdim ama diger ay doktor izinde oldugu iicin mecburen ara vermisdim ve sonraki ay 3 uncu denemeyi yapmisdim yani 4 ayda 3 deneme olmus oluyor

merhaba arkadaşlar.bu ay olumsuz cevap aldım.çok kötü bir durum. ilk ikisinde hamilelik oluşmuştu.çok ümitliydim.kocaman bir boşluğun içindeyim,kimse bunu yaşamaz inşallah

Back