• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

merhaba ben yeni üyeyim, aranıza katılmak istiyorum. Böyle bir forum olması ne kadar hoş, insan derdini paylaştıkça rahatlar. yazdıklarınıza baktım da ben de tedavi görüyorum bu arada benimkilerle hiç alakası yok sizin tedavilerin ben klomen kullandım adetin 5. gününden itibaren 5 gün sonra 12. gün pregnil iğnesi oldum 36. saat ilişki önerdi doktor, ve 14.günden itibaren yani dünden beri sabah akşam 2 progesteron fitil kullanıyorum. aynı teaviyi gören var mı? bu arada bu benim ilk tedavim.

Bir de şunu eklemek isterim bende endometriosis vardı 2 ay önce laparoskopik ameliyat oldum ameliyattan 2 hafta sonra kontrole gittiğimde iki yumurtalığımda da over kisti oluşmuş dünyam yıkıldı tam bebiş yapma düşüncesindeyken doğum kontrol hapı kullandım iki ay Allah'tan ilaçlar işe yaradı da tedavime başlayabildim. tekrar olur diye çok korkuyorum. benimle benzer şeyleri yaşamış ve bebişi olan varmı aranızda?

merhaba ben yeni üyeyim, aranıza katılmak istiyorum. Böyle bir forum olması ne kadar hoş, insan derdini paylaştıkça rahatlar. yazdıklarınıza baktım da ben de tedavi görüyorum bu arada benimkilerle hiç alakası yok sizin tedavilerin ben klomen kullandım adetin 5. gününden itibaren 5 gün sonra 12. gün pregnil iğnesi oldum 36. saat ilişki önerdi doktor, ve 14.günden itibaren yani dünden beri sabah akşam 2 progesteron fitil kullanıyorum. aynı teaviyi gören var mı? bu arada bu benim ilk tedavim.

aramıza hoşgeldin jorıon şuan geçtiğin süreçten bende daha önce geçtim ama bende işe yaramadı umarım sende yarar benim doktorum iğne verecek bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim...

hoşgeldin jorion.tedavilerimiz hep aynı sadece yumurta uyarıcı ilaçlar farklı.bende geçen ay klomen+pregnly kullandım ama olmadı bu ay gonal f iğne kullandım dünde ç.iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim.bu sayfayı açınca artık hamileyim diyen görmek istiyorum.allah hepimizin gönlüne göre versin.

Yaa bende başladım klomene ama ümidim az yani şimdi klomen kullanıpda hamile kalan yokmu arkadaşlar yada o kadar azmı .Madem işe yaramıyor neden boşuna hormon yüklüyorlar bize direk iğneden başlasak olmazmı.Üfffff

slm ben yeni üyeyim,sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak bugüne kısmetmiş
ben de nedensiz infertilite var ve çok tedirginim klomen tedavisi gördüm 5 ay kadar şimdi ise puregona başladım.Aranızda şimdiden sonra neler yaşayacağıma dair bi fikri olan var mı?sanırım tecrübeli birilerine ihtiyacım var.Ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremeyiz ama konuşmak bile yetio işte.Şimdiden hepimize acil şifalar..

hoşgeldin jorion.tedavilerimiz hep aynı sadece yumurta uyarıcı ilaçlar farklı.bende geçen ay klomen+pregnly kullandım ama olmadı bu ay gonal f iğne kullandım dünde ç.iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim.bu sayfayı açınca artık hamileyim diyen görmek istiyorum.allah hepimizin gönlüne göre versin.

bütün dileğim o buradaki herkesin muradına ermesi, sen de Ankara'dasın sanırım hangi dokotra gdiyorsun

Arkadaşlar bu forumda puregonla ilk defa da hamile kalan var mı?Şansım yüksek mi ya çok tedirginim.Bi de aşılama deil benim ki doğal yollarla deneyeceğiz bu ay.Sizin aranızda benim gibi olan var mı?

selam arkadaşlar,asyacan bende senin gibi bu ay ilk defa iğneye başladım.doğal yollarla deneyeceğiz bizde.klomende hiç gelişme olmamıştı bende.bakalım bunda ne olacak.iğneyi 5 gün vurulup kontrole gittim,dr bi atraksiyon başlamamış dedi.perşembe yine gideceğim bakalım ne diycek...

merhaba jorıon.yazını bugun tesadufen okudum.benimde ilk tedavım.canım bende senın gıbı klomene basladım bugun 3 cuyu yutucam.sonra kontrole gııdp ıgne vuracakmıs.nasıl sen bı faydasını gordunmu bıde merak ettıgım igneyı nerden vurdular koldan mı gobekten mı?
:uhm:

selam arkadaşlar,asyacan bende senin gibi bu ay ilk defa iğneye başladım.doğal yollarla deneyeceğiz bizde.klomende hiç gelişme olmamıştı bende.bakalım bunda ne olacak.iğneyi 5 gün vurulup kontrole gittim,dr bi atraksiyon başlamamış dedi.perşembe yine gideceğim bakalım ne diycek...

canım bende 7 gün kullandım şimdi yumurtalarım 18 mm oldu ve ovitrelleyi vuruldum dün öğlen bugünde ilişki bakalım hayırlısı.Umarım bu sefer olur.ii haberlerle döneriz birbirimize inşallah.

bu ovitrelleyi 3 hekım roporuyla verılıyomuş bana tek hekım raporuyla vermedıler ve benım doktorum vurulduktan 1 saat sonra ilişki önerdı ben 36 saat gecmesı gerkemıyomu dedım onuda nerden cıkardın dedı sasırdım kafamçokkarıştı

nazers ben o klomeni 5 ay kullandım ama faydalı olmadı,çok da etkili deilmiş ama bu tedavi aşama aşama ve uzun süreli demişti doktorumi lk tedaviye başlarken.Umarım sen de yarar.

evet canım 3 hekim raporlu aldım ve ben de 36. saat ilişki diye biliorum ama ilginç.O işte bi yanlış anlaşılma olmuş bence

bende ç.iğnesi vuruldum ama bana da hiç kimse 36.saat olacak demedi.iğnenin yapıldığı gün ve ertesi gün birlikte olun dediler.herkesin yumurtasının 36. saatte çatlaması mantıklı gözükmüyor zaten.ama yinede herkesin doktoru karar verir.

bende ç.iğnesi vuruldum ama bana da hiç kimse 36.saat olacak demedi.iğnenin yapıldığı gün ve ertesi gün birlikte olun dediler.herkesin yumurtasının 36. saatte çatlaması mantıklı gözükmüyor zaten.ama yinede herkesin doktoru karar verir.

selam kızlar ya bende şimdi hapı kullanıyorum onumuzdekı haftada catlatma ıgnesı vurunucam.doktor bızede benım soyledıgım saatlerde bırlıkte olucaksınız dedı.genelde herkes 36.saatte galıba nasıl bi iş bu ya:uhm:

merhaba jorıon.yazını bugun tesadufen okudum.benimde ilk tedavım.canım bende senın gıbı klomene basladım bugun 3 cuyu yutucam.sonra kontrole gııdp ıgne vuracakmıs.nasıl sen bı faydasını gordunmu bıde merak ettıgım igneyı nerden vurdular koldan mı gobekten mı?
:uhm:

CANIM iğneyi kalçadan yaptılar pregnyl 5000 şimdilik bir faydası var mı bilmiyorum. 1 hsfts sonra test yaptıracağım o zaman belli olur. ama sana tavsiyem doktoruna sor ve iğneni şimdiden al eczanelerde olmayabiliyor ben 3 saat eczane aradım az daha vurulmam gereken saati kaçırıyordum

Back