Saç Rengi ve Saç Boyama Pur hair 7.73 saç boyası

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
Kozmetikçiden pur hair diye bir boya aldım . Amonyaksız . Saçımı yumuşak ve parlak yaptı. Kutusu 20 tl . Oksidanı özel süt gibi. Bugün yıkayacağım. Beyazları kapatması çok güzel . Dibi ucu aynı tuttu. Tavsiye ederim. $image.jpg

Küçükyalıda kuaför malzemeleri satan efe kozmetik ten aldım . Nasıl yapacağımı tam olarak bilemedim önce diplere 10 dakika sonra komple 20 dakika beklettim . İki kutu aldım tabii. Saçı hiç yıpratmadı . Geçen hafta dünyanın parasını verip inoa boyattım. Beyazlarım hiç kapanmadı bir haftada soldu gitti. Ya kuaför beceremedi yada inoa bana göre değil,artık bu boyadan vazgeçmem

bende şaşkında bir kuaförde boyattım çok memnunum.protein şampuanını ve detangler diye bir bakımını aldım.süper ilk kullanımda faydasını gördüm.fiat olarakta çok cazip tavsiye ederim.:36::36:

Bende geçen gün kadıköyden aldım şampuan detangler sonrasında durulanmayan bakım ve boya. Saçlarım balyajlı ve denizde açıldığı için 8-34aldım yalnız çok inatçı beyazlarım var o yüzden çok kapanmadı zaten öylede böylede 15gün gidiyor en fazla. Birdahaki sefereyarı yarıya 8ile karıştıracağım. Bende memnunum ürünlerden

Back