Çocuk Hastalıkları Pulmoner stenoz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Atlantissa

Atlantis’de bir balık
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
1.010
1.959
Arkadaşlar 1 aylık bebeğime pulmoner stenoz yani kalpten akciğere giden kapakta daralma teşhisi konuldu. Bu rahatsızlık başına gelmiş olan veya bilgisi olan var mı ? Anjio , balon veya kalp amelıyatı olmadan kendiliğinden geçmesi mümkün müdür ?

Merhaba ben 33 yaşındayım ve doğuştan pulmoner stenoz hastasıyım. Hiç bir rahatsızlık vermiyor. Herhangi bir ilaçta kullanmıyorum ameliyattta olmadım yılda bir kez kontrolüm var. Sadece tek kötü yani çabuk yorulma hissi veriyor. İçiniz rahat olsun.

Merhaba ben 33 yaşındayım ve doğuştan pulmoner stenoz hastasıyım. Hiç bir rahatsızlık vermiyor. Herhangi bir ilaçta kullanmıyorum ameliyattta olmadım yılda bir kez kontrolüm var. Sadece tek kötü yani çabuk yorulma hissi veriyor. İçiniz rahat olsun.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Malesef bebeğim anjio oldu ama damarlarında da darlık çıktı basınç artarsa ameliyat olacak. Allah size de şifa versin inşAllah

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Malesef bebeğim anjio oldu ama damarlarında da darlık çıktı basınç artarsa ameliyat olacak. Allah size de şifa versin inşAllah
Merhabalar bizim de aynı sıkıntı var acaba ameliyatı nız nasıl geçti bebeğiniz iyidir inşallah bizde anjio olduk ama darlık giderelemedi açık kalp ameliyatı dediler korkuyorum biraz Bilgi verebilir misiniz acaba ?l anjio dan sonra basınç düştü ama yine takip deyiz şuan 30 dedi doktor anjio olmadan önce 75 di eğer cevaplarsanız çok çok teşekkür ederim 🙏🏻

Merhabalar bizim de aynı sıkıntı var acaba ameliyatı nız nasıl geçti bebeğiniz iyidir inşallah bizde anjio olduk ama darlık giderelemedi açık kalp ameliyatı dediler korkuyorum biraz Bilgi verebilir misiniz acaba ?l anjio dan sonra basınç düştü ama yine takip deyiz şuan 30 dedi doktor anjio olmadan önce 75 di eğer cevaplarsanız çok çok teşekkür ederim 🙏🏻
Merhaba kusura bakmayın görmemişim yorumunuzu. Bizim de aynı şekilde 75 ti anjioyla düştü biz de takip oluyoruz hala. Henüz ameliyat olmadı doktorumuz başta ilerleyecek gibi konuşuyordu ama şu anda kontoller normal ilerlediği için, belki bu şekilde gidebilir dedi 🙏🏻 Sizin bebeğinizin durumu nasıl umarım iyidir 🙏🏻

Merhaba kusura bakmayın görmemişim yorumunuzu. Bizim de aynı şekilde 75 ti anjioyla düştü biz de takip oluyoruz hala. Henüz ameliyat olmadı doktorumuz başta ilerleyecek gibi konuşuyordu ama şu anda kontoller normal ilerlediği için, belki bu şekilde gidebilir dedi 🙏🏻 Sizin bebeğinizin durumu nasıl umarım iyidir 🙏🏻
Sizde kusura bakmayın bende yeni gördüm bizim ilk başta pulmoner stenoz darlık vardı şükür anjiyo ile geçti ama anjiyo dan sonra bu sefer aort kapak da darlık oluştu en son 65 den 50 ye düştü bizde takipteyiz . Bizim doktor biraz acele ettiğini düşünüyorum bize direk cerahi dedi ben istemedim araştırma içerisindeyim çünkü derece düşüyor artma da yok bizim doktor illa cerahi diyor başka doktora danıştım gerek yok diyor takip diyor kafam allak bullak oldu . Size de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻 inşallah başka bir şey gerek kalmaz Rabbim evlatlarımızı korusun çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için

Bizim de 5 gün önce kontrolümüz vardı şükürler olsun bir öncekine göre basınç düşmüş dedi 🙏🏻 Ne kadar benziyor hikayelerimiz umarım her şey çok güzel olur hepimiz içinde ♥️

X