• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PULMONER HİPERTANSİYON

Merhaba sonuçlarıniz çıktı mı
Merhabalar cok sagolun sordugunuz icin halimi. Cihangir kaymaz var kosuyolunda profesor doktor , bu hastalikla alakali bircok makalesi vs var ona gittim tomografim ekg eko istedi . Ekg yi bilmiyoeum ama eko da pab 25 cikti . İlk kardiyolojiye de 39 du . Bide detayli kan istedi onu veremedim . Triküspid hafif yetmezlik . Tomografim temiz cikti karaciger yaglanmasi var biraz . Kan vericem insallah oda temiz cikar . İki doktor da soyledi ama hem gogus hastaliklarinda ki bayan hem cihangir hoca , bu basınç bazı aletler sebebiyle fazla cikiyormus ve 39 oyle buyuk bir deger degilmis . Gerekli gorursek kasiktan girer bakariz dedi . İnsallah kan da temiz cikar .

Çok sevindim geçmiş olsun
Çok sağolun çokk . Bu hastalık bizde ırsi . Babannem vefat etti ileri
Derecede pah . Babam vefat etti pah 55 ikiside hem kalp hem akciger hastasıdı . Dedemin degerleinr bakmadim ama zaten kalbi cok sorunlu pil var ve son zamanlarda nefes darligi var , cümlesi bitmiyor , bitiremiyor . Bu google a bakinca 25 mmgh de yuksek anlamadim ki . Allahim hepimize sifa versin .

Derecede pah . Babam vefat etti pah 55 ikiside hem kalp hem akciger hastasıdı . Dedemin degerleinr bakmadim ama zaten kalbi cok sorunlu pil var ve son zamanlarda nefes darligi var , cümlesi bitmiyor , bitiremiyor . Bu google a bakinca 25 mmgh de yuksek anlamadim ki . Allahim hepimize sifa versin .
Ben bugün tekrar doktora gittim 30 için bile normal benim ki de 30 takibe bile gerek yok dedi yani endişeleneceğiniz bişey yok asıl ölçüm kataterle yapılanmıs çok bir anlam ifade etmiyormus ekoda ki değer.

Bir de sizin ailenizin pah sorunu kalplerinde ve akciğerlerinde olan rahatsızlıklar onlar yükseltiyor yani stres yapmayın sigaradan uzak durun kilo almayın hayatın tadını çıkarın yarının garantisi yok

Back