15 cm uzaktan etki etmez ki:))15cm falan uzaktan sıkarsanız bişey olmaz. Boşverin göndermeyi
deodorantların arkasında hep yazar 15 cm uzaktan püskürtün diye etki etmiyecek olsa yazmazlar15 cm uzaktan etki etmez ki:))
haha seviyorum Kk yi tamam o zaman madem istemiyorsunux ben kendim kullanirimEder eder :))) Ben de pudralı kullanıyorum başka bi markanın. Geçen dalıp yakından sıkmışım. Oturdum. Oturmamla üstüme beyaz tozlar dökülmesi bir oldu. Şok oldum :) bi de bu pudralılar terletmiyor ve hep mis gibi kokuyor insan. Oh ferah ferah
oraya bir konu açtım ama birleştirebilirsiniz ya aslında sırf veremedim diye satıyorum bunları bedava isteyen olsa vercemAkarGider
bdv dışında konu kapatamıyoruz. istersen konunu bit pazarına taşıyayım.belki orada isteyen çıkar
o konu bunla aynımıoraya bir konu açtım ama birleştirebilirsiniz ya aslında sırf veremedim diye satıyorum bunları bedava isteyen olsa vercem
oraya ek bir de elseve saç için bakım yağını ekledimo konu bunla aynımı
haa o zaman farklı. eğer tekrar olsaydı kapardım bunu. konu tekrarı diyeoraya ek bir de elseve saç için bakım yağını ekledim
aynı sayılır alınırsa diye o başlıkta satıyorum dedim sadece kimse bedava almıyorki:))
teşekkür ederim,bu arada talibim çıktı sayende hehehaa o zaman farklı. eğer tekrar olsaydı kapardım bunu. konu tekrarı diye