- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 cm uzaktan etki etmez ki:))15cm falan uzaktan sıkarsanız bişey olmaz. Boşverin göndermeyi![]()
deodorantların arkasında hep yazar 15 cm uzaktan püskürtün diye etki etmiyecek olsa yazmazlar15 cm uzaktan etki etmez ki:))
haha seviyorum Kk yi tamam o zaman madem istemiyorsunux ben kendim kullanirimEder eder :))) Ben de pudralı kullanıyorum başka bi markanın. Geçen dalıp yakından sıkmışım. Oturdum. Oturmamla üstüme beyaz tozlar dökülmesi bir oldu. Şok oldum :) bi de bu pudralılar terletmiyor ve hep mis gibi kokuyor insan. Oh ferah ferah![]()
oraya bir konu açtım ama birleştirebilirsiniz ya aslında sırf veremedim diye satıyorum bunları bedava isteyen olsa vercemAkarGider
bdv dışında konu kapatamıyoruz. istersen konunu bit pazarına taşıyayım.belki orada isteyen çıkar
o konu bunla aynımıoraya bir konu açtım ama birleştirebilirsiniz ya aslında sırf veremedim diye satıyorum bunları bedava isteyen olsa vercem![]()
oraya ek bir de elseve saç için bakım yağını ekledimo konu bunla aynımı
haa o zaman farklı. eğer tekrar olsaydı kapardım bunu. konu tekrarı diyeoraya ek bir de elseve saç için bakım yağını ekledim
aynı sayılır alınırsa diye o başlıkta satıyorum dedim sadece kimse bedava almıyorki:))
teşekkür ederim,bu arada talibim çıktı sayende hehehaa o zaman farklı. eğer tekrar olsaydı kapardım bunu. konu tekrarı diye