• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra ve krem kokan parfüm arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pippi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
124
1
116
Diğer
kızlar sorum basit, pudra kokan krem kokan böyle çok hafif parfümler var ya. bildikleriniz varsa lütfen paylaşır mısınız. ben bi zamanlar kullanmıştım hatta böyle bir koku. ama adını hatırlamıyorum şimdi :(

cacrael noa kullanabilirsin. harika bir koku.. dediğin gibi hafif ve sabunsu fresh birşey istersen davidoff cool water buda harika.. veyada dolge gabbana light blue, en son olarakta CK ONE

ilk ikisini kullanmıştım dg ve ck bi koklayayım canım tşk :54:

hıım aklıma hemen bulgarı omnıa krıstal geldi çok hoştur.
dnky purede güzeldir Deneyınce fikrini yazarsın.:)

teşekkürler kızlar hepsini not aldım. teker teker koklıycam. bu arada araştırma yaparken burda gördüğüm bişeyi paylaşim. Demeter Fragrance Library Colognes varmış Gratis mağazalarında satılıyormuş çok ucuza. bunların içinde de baby powder varmış onu da ben ekliyim. kızlar o kadar ilginç ki demeterin kokuları bir inceleyin. hepsi üste sıkmak için değil tabi. mesela pasta kokusu, kir kokusu, yağmurdan sonra toprak kokusu, hatta cenaze evi kokusu bile var :))) çok ilginç geldi bana. yağmurdan sonra toprak kokusunu şöyle bir halının üstüne sıktık mı ohhh misss :)))

avon soft musk
adını unutmuştum
senın için aradım buldum:)

saol tatlım :)

Back