Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

Atıp tutun arkasından nasılsa siyaset ve haber bölümünü göz ardı ettiğinden okumayacaktır. sevgiler pucca spor ile sağlıklı yaşama da bekleriz.
Gerçekten okumayacağını mı düşünüyorsunuz?

Okumazsa bu ciddi bir sorun. Hakkında yazdığı siteden gelecek tepkileri merak etmemek pek normal bir davranış olmasa gerek.

Okumazsa bu ciddi bir sorun. Hakkında yazdığı siteden gelecek tepkileri merak etmemek pek normal bir davranış olmasa gerek.

Sanki görmek istediğini görmüş gibi geldi bana biraz. Çok önemsemiyorum açıkçası.

Bende okuyacağını düşünüyorum. Bir yandan o kadar araştırmadan boş yazan insan okumaya tenezzül eder mi eminde olamadım.

Sanki görmek istediğini görmüş gibi geldi bana biraz. Çok önemsemiyorum açıkçası.

Görmek istediğini değil insanların görmek istediğini yazmış. Malum büyüklerimiz ezik hırpalanan cahil sus pus kadın istiyor. O da "evet! haklısınız tamda böyle diyor"
Kendisi bu "kadın" tiplemesine kalıplara sokulmaya karşı(!) olduğu imajı çizen bir insan.

Eski yazisi sandim ama degilmis.Karistirmisim.Daha once paylasilmisti cunku.Kk'yi ilk ele alisi degil.Vakti zamaninda bir tombikken spor bolumunde fink atiyordu yani hanim kizimiz yazisinda bahsettigi o diyeti yapip solugu hastanende alan insanlardan biri buyuk ihtimalle kendisi :)
Malesef benim ortaokul ergen bebelerimin elinde gordugum kitaplarindan 2 3 satir okumuslugum da vardir.Yine kuvvetle muhtemel bdv'de acilan sevgilim terketti ühüü konularindan birinin de bas kahramanidir..
Okan bayulgenin feci sekilde "maytap gectigi" programi izleyip uzulmustum kendisine rezil etti diye ama masallah kendine bir guveni gelmis :)

Atıp tutun arkasından nasılsa siyaset ve haber bölümünü göz ardı ettiğinden okumayacaktır. sevgiler pucca spor ile sağlıklı yaşama da bekleriz.
Okur ama umursamaz.
Muhtemelen hepimiz onu, başarısını ve yaşamını kıskanan kadınlar oluruz :)

Puccacığım okuyorsan söyleyeyim, seni tee blog zamanında takip ederdim ve inan kitap işlerine bulaşıp celebrity olmadan önce çok daha hoş, eğlenceli yazıların vardı. Pekmez olsun, siğil olsun, hepsi okuması keyifliydi, sen daha işi ticarileştirmemişken.

Bu arada bir siminya vardı, ona noldu sahi? Daha ayakları yere basan, daha güzel yazan bir kızcağımızdı.

Yazacak, üretecek bir şey bulamayınca içerik sağlayan platformları sözde incelemek adı altında komplekslerini bastıran şu tiplere ifrit oluyorum. Sözlükler bitti, burası kaldı. Sorsan sosyal gözlem yaptım der.

Bundan bi'kaç yıl öncesine kadar blogspot hitken daha dahi anlamındaki de nasıl yazılır, noktalama işareti nedir bilmeden sivilceli ergen kızın aşırı acıklı ve erotik hayat hikayesini blog tutuyorken, Okuyanus'un beleşe edebiyatçı yaratma akımıyla popüler ettiği böyle tipleri sen getirip ülkenin en önde gelen anaakım yazılı medya kuruluşuna köşelersen böyle sıvar ancak işte.

Kadına karşı asıl psikolojik şiddeti böyleleri yaratıyor.

Güzel ve doğru yazmış ama hamilelikle ilgili konuyu kisa tutmuş.
Keza ben bu platforma üye olmasaydım türkiyenin bu gerçeğinden haberdar olamayacaktım.
Hamileliği uzun tutmasını tercih ederim. Kanayan yaramız malesef.

Varlığını unutmuştum hatırlattı iyi oldu. Bir dönem keşke konuşmasa ve yazsa diye düşünmüştüm. Şu an onu da düşünmüyorum.

edit: buram buram kıskançlık kokuyor yorumum.

Hani demişsin ya " keşke hepsini kurtarabilsem " diye , keşke deme uzaktan, gel 3, 5 kişiye el uzat, destek ol maddi manevi.
Öyle dile dolamak kolay yorum yapan kadınları.
Ah keşke bende bütün dünyayı kurtarabilsem . :)

Buradaki bazı kadınlar kocalarının üzerinden ego tatmini yapıyorsa, sende bdv üzerinden bugünkü primini almaya calismissin.
......

Hani burada denilmiş ya, bdv dışında yok siyaset var yok spor var v.s diye , bdv sanki düşük profilli imajı vermiş bu savunma.
Hayatın gerçekleri var burada. Ve ayrıca siyasetteki akıllı kadın , aynı şekilde bdv ye gelince kimyasal değişime uğramıyor.
Herkesin her şekilde problemi var , bu yazan şahsında.

Son düzenleme:

Evet S shot 'um canım kuzum.
Trip de atarım kapris de yaparım.
Kıskanç tantanis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…