Dimi biz kimiz kitabi sen bizi etiketleme shot
Gerçekten okumayacağını mı düşünüyorsunuz?Atıp tutun arkasından nasılsa siyaset ve haber bölümünü göz ardı ettiğinden okumayacaktır. sevgiler pucca spor ile sağlıklı yaşama da bekleriz.
Gerçekten okumayacağını mı düşünüyorsunuz?
Okumazsa bu ciddi bir sorun. Hakkında yazdığı siteden gelecek tepkileri merak etmemek pek normal bir davranış olmasa gerek.
Gerçekten okumayacağını mı düşünüyorsunuz?
Okumazsa bu ciddi bir sorun. Hakkında yazdığı siteden gelecek tepkileri merak etmemek pek normal bir davranış olmasa gerek.
Sebep?Kalbimi kırdın. Gönlümü nasıl alırsın bilmiyorum, çok çalışman gerekecek.
Name ciddi söylüyorum seni etiketledim sildim. Cinsellik bölümünden bahsettiği anda düşündüm çünküDimi biz kimiz ki
Sanki görmek istediğini görmüş gibi geldi bana biraz. Çok önemsemiyorum açıkçası.
Okur ama umursamaz.Atıp tutun arkasından nasılsa siyaset ve haber bölümünü göz ardı ettiğinden okumayacaktır. sevgiler pucca spor ile sağlıklı yaşama da bekleriz.
Senden bahsetmiş shot önüne gelene boşan diyorsunAy bir an bizden de bahsedecek diye tırstım da neyse ki bizi görmezden gelmiş @Sephoraa , @marilyn monroe , @bibibella , @ladyamore ,tantanis
Bulduğun her yerde şu tribi atmak zorunda mısın kadın?
Varlığını unutmuştum hatırlattı iyi oldu. Bir dönem keşke konuşmasa ve yazsa diye düşünmüştüm. Şu an onu da düşünmüyorum.Okur ama umursamaz.
Muhtemelen hepimiz onu, başarısını ve yaşamını kıskanan kadınlar oluruz :)
Puccacığım okuyorsan söyleyeyim, seni tee blog zamanında takip ederdim ve inan kitap işlerine bulaşıp celebrity olmadan önce çok daha hoş, eğlenceli yazıların vardı. Pekmez olsun, siğil olsun, hepsi okuması keyifliydi, sen daha işi ticarileştirmemişken.
Bu arada bir siminya vardı, ona noldu sahi? Daha ayakları yere basan, daha güzel yazan bir kızcağımızdı.
o benim markam bir kere
Buna halk arasında çevir kazı yanmasın da diyoruz. Yersen.Hani demişsin ya " keşke hepsini kurtarabilsem " diye , keşke deme uzaktan gel 3, 5 kişiye el uzat, destek ol maddi manevi.
.
Dost acı söyler.
Ya bizim forumda adımız çıktı diye seni katmadım aramıza pinpin, seni de bulaştırmayayım dedim
Sana ne, trip atacakken sana mı soracak?
Atıyorsa bana atıyor tribini.
Pinpin'le aramızda, değil mi pinoliciğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?