• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

Bence ayrıl. Hemen boşan yorumlarını atlamış üzüldüm :D

Ben seviyorum puccayı. Yapılan yorumlarla alakalı doğru konuşmuş aslında
Benim kocam böyle bir şey yapsa direkt evi terk ederim. Beni her gün öpücüklerle uyandırır” diye yorum yazanlar öyle çok ki. “Sen de azıcık dilini tutsaymışsın” diyerek kadına kızanlar da var. “Bence dayak yemekten zevk alıyorsun” yazanı bile gördüm.

Buralarda haklı bazen çok kırıcı yorumlar yapılıyor kesinlikle çok aşağılanıyor kadınlar dertleşmek için yazıyor hobaa bir bakmışsın konuyu açtığına açacağına pişman oluyor bende yaşadım bir konu açtım suçlu duruma kendim düştüm kendimden şüphe ettim o derece yani :D

Bence ayrıl. Hemen boşan yorumlarını atlamış üzüldüm :KK70:

Ben seviyorum puccayı. Yapılan yorumlarla alakalı doğru konuşmuş aslında
Benim kocam böyle bir şey yapsa direkt evi terk ederim. Beni her gün öpücüklerle uyandırır” diye yorum yazanlar öyle çok ki. “Sen de azıcık dilini tutsaymışsın” diyerek kadına kızanlar da var. “Bence dayak yemekten zevk alıyorsun” yazanı bile gördüm.

Buralarda haklı bazen çok kırıcı yorumlar yapılıyor kesinlikle çok aşağılanıyor kadınlar dertleşmek için yazıyor hobaa bir bakmışsın konuyu açtığına açacağına pişman oluyor bende yaşadım bir konu açtım suçlu duruma kendim düştüm kendimden şüphe ettim o derece yani :KK70:

Mesele yapılan yorumları eleştirmek değil, kadınlar kulübünü cahil cühela topluluğu olarak betimlemek.

Mesele yapılan yorumları eleştirmek değil, kadınlar kulübünü cahil cühela topluluğu olarak betimlemek.

o konuda haklısın ki bence kendide gizliden gizliye takip ediyor burayı bana öyle geliyor ki onunda üyeliği var... Bence öyle yoksa nasıl bilebiliyor bu kadar yorumu konuyu demekki gizli takipçilerden aramızdan biri

O değil de reklamın iyisi kötüsü olmaz :D iyi reklamı oldu kk'nın :p bilmeyen girmeyen de girer artık.

Sen de gelmiyorsun ,demek ki sen de beğenmiyorsun:63:,benim ne yemeğim var @Nevreste düşünsün:KK70:
Ben dayanamıyorum canım emziriyorum görünce canım çekiyor. Yapmasam olmuyor yapsam 2 çocukla zor oluyor. Yoksa yemekler harika hain cimcime etiketlemiş beni oturdum sarma sardım o gün

Aslinda yerinde tespitler.
Ve en cok katildigim nokta; agzi olan konusuyor internet kotasi olan yaziyor. O kdr densiz yorumlar yapiliyorki bazen. O kdr absurd tavsiyeler veriliyorki.
Gecen yine bundan bahsetmistim bu yorumumda.
" bosan bence, ben senin yerinde olsam bi saniye durmam" diyen o kdr cokki.
Yine dedigim gibi, o tavsiyeye uysa 3 cocukla sokakta kalsa konu sahibi hic kimsenin umrunda olmaz.

Yok ben değilim, ben olsaydım direkt siyasetle alakalı yazar bu kadınlar canıma tak ettirdi, kendimi camdan atacağım diye bağlardım yazıyı:KK70:

Ben bu hatunu tanımıyorum, nerede yazar ne yazar bilmem, cahilliğime versin ama madem kendisi bizim hemcinsimizmiş ve siteden bir türlü kendini alamamış, o zaman sitenin güçlü, kültürlü, her konuya vakıf kadın profilini neden pas geçmiş? Evet kimimiz dertli, kimimizin sorunları var, kimimiz çıkış yolu arıyor ama buradaki üyelerin hepsi kanıyla canıyla birer insan, burada sorunlarını, sevinçlerini, acılarını yazan kadınların ruhunu yakalayamamış maalesef, bir erkeğinde 3-5 haber veya burada okuyacağı birkaç konuyla yazabileceği bir yazı olmuş bu, kadını kadın anlar derdikte bu tezi çürüttü yazıya ruh katamadığı, içtenlik katamadığı için.

Derdini anlatana yardım etmekten öte, kadınlar bu konularda kocalarının üzerinden egolarını tatmin ediyorlar. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü söyleyen kadına, “Benim kocam böyle bir şey yapsa direkt evi terk ederim. Beni her gün öpücüklerle uyandırır” diye yorum yazanlar öyle çok ki.
Şu kısma hak verdim. Bazen konu ve yorumları okurken bende aynısını düşünüyorum.

Lise sonda idim bu baaaggyani okuduğum zaman. O zamanlarda bile bana bir tuhaf gelmişti. Biz alt tabakadan kendileri zirvede. Yav He gülüm He En Büyük KK

Kocalari ustunden ego tatmini yapanlar hakkinda yazdigina katiliyorum sadece. Sasali hayatini ve kocasini anlatmak icin burada uye olan ciddi bir kitle var.
Ama bu kadin almis 3-5 uc ornek. Aha kadinlar kulubu bu diye koymus ortaya. 10 yildir kadinlar kulubu takip ediyorum. Bahsettigi konulari okumadim.
Diyet bolumunde hastaneye kaldirilani da gormedim.
Benim gordugum diyet bolumunde 3-5 ay once mesajlastigim arkadaslar simdi onlarca kilo vermisler.
Bombos bir yazi olmus.

Back