- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Hatunun bir sonraki yazısı şekilleniyooğğ. Bu arada ifşa olmasan bari Sep
Olayım ne olacak ki?
Napayım yani. Hem hatunun ortaokul lise zamanlarından milyon tane tanıdığı vardır, ben aklına bile gelmem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatunun bir sonraki yazısı şekilleniyooğğ. Bu arada ifşa olmasan bari Sep
Sen öyle diyorsan sorun yok.Olayım ne olacak ki?
Napayım yani. Hem hatunun ortaokul lise zamanlarından milyon tane tanıdığı vardır, ben aklına bile gelmem.
Bence ayrıl. Hemen boşan yorumlarını atlamış üzüldüm
Ben seviyorum puccayı. Yapılan yorumlarla alakalı doğru konuşmuş aslında
Benim kocam böyle bir şey yapsa direkt evi terk ederim. Beni her gün öpücüklerle uyandırır” diye yorum yazanlar öyle çok ki. “Sen de azıcık dilini tutsaymışsın” diyerek kadına kızanlar da var. “Bence dayak yemekten zevk alıyorsun” yazanı bile gördüm.
Buralarda haklı bazen çok kırıcı yorumlar yapılıyor kesinlikle çok aşağılanıyor kadınlar dertleşmek için yazıyor hobaa bir bakmışsın konuyu açtığına açacağına pişman oluyor bende yaşadım bir konu açtım suçlu duruma kendim düştüm kendimden şüphe ettim o derece yani
Mesele yapılan yorumları eleştirmek değil, kadınlar kulübünü cahil cühela topluluğu olarak betimlemek.
Ben dayanamıyorum canım emziriyorum görünce canım çekiyor. Yapmasam olmuyor yapsam 2 çocukla zor oluyor. Yoksa yemekler harika hain cimcime etiketlemiş beni oturdum sarma sardım o günSen de gelmiyorsun ,demek ki sen de beğenmiyorsun,benim ne yemeğim var @Nevreste düşünsün
Sep bizim gizli ziyaretçi bu hatun kişi olmasınOlayım ne olacak ki?
Sep bizim gizli ziyaretçi bu hatun kişi olmasın
Bizi yazsında ekmeğinden mi olsunMümkün,bizi niye yazmamış ki?
Yok ben değilim, ben olsaydım direkt siyasetle alakalı yazar bu kadınlar canıma tak ettirdi, kendimi camdan atacağım diye bağlardım yazıyı
Şu kısma hak verdim. Bazen konu ve yorumları okurken bende aynısını düşünüyorum.Derdini anlatana yardım etmekten öte, kadınlar bu konularda kocalarının üzerinden egolarını tatmin ediyorlar. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü söyleyen kadına, “Benim kocam böyle bir şey yapsa direkt evi terk ederim. Beni her gün öpücüklerle uyandırır” diye yorum yazanlar öyle çok ki.