- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Aaa aşk olsun ne yapıyoruz ki saygı çerçevesinde düşünce alışverişi yapıyoruz. Çok küstüm boşan benceYok ben değilim, ben olsaydım direkt siyasetle alakalı yazar bu kadınlar canıma tak ettirdi, kendimi camdan atacağım diye bağlardım yazıyı
Ben bu hatunu tanımıyorum, nerede yazar ne yazar bilmem, cahilliğime versin ama madem kendisi bizim hemcinsimizmiş ve siteden bir türlü kendini alamamış, o zaman sitenin güçlü, kültürlü, her konuya vakıf kadın profilini neden pas geçmiş? Evet kimimiz dertli, kimimizin sorunları var, kimimiz çıkış yolu arıyor ama buradaki üyelerin hepsi kanıyla canıyla birer insan, burada sorunlarını, sevinçlerini, acılarını yazan kadınların ruhunu yakalayamamış maalesef, bir erkeğinde 3-5 haber veya burada okuyacağı birkaç konuyla yazabileceği bir yazı olmuş bu, kadını kadın anlar derdikte bu tezi çürüttü yazıya ruh katamadığı, içtenlik katamadığı için.
Yazısında hiçbir şeyden bahsetmediği için yemek bölümünden bahsetmediği için kırılmadım
Dün hürriyette yayımlanmış.Bu yazi eski diye biliyorum ben.
Derdini anlatana yardım etmekten öte
Ayıp etmiş bence. Görmezden gelinecek kadınlar mıyız biz?Ay bir an bizden de bahsedecek diye tırstım da neyse ki bizi görmezden gelmiş @Sephoraa ,marilyn monroe , Bibibella , ladyamore , tantanis
Hee di mi? "Bir de bir kadın var o forumda, öteki üyelerden ayrı tutuyorum. Takma ismi tantanis, 20lerinde olduğunu düşündüğüm genç bir kız. Bir insan bu kadar bekar olamaz. Kendisi bile kendini "düz duvara bekar" olarak tanımlıyor."Ayıp etmiş bence. Görmezden gelinecek kadınlar mıyız biz?
Ben sana küsmüştüm zaten. Git burdan.Hee di mi? "Bir de bir kadın var o forumda, öteki üyelerden ayrı tutuyorum. Takma ismi tantanis, 20lerinde olduğunu düşündüğüm genç bir kız. Bir insan bu kadar bekar olamaz. Kendisi bile kendini "düz duvara bekar" olarak tanımlıyor."
yazsaydı di mi kadın?
Ay bir an bizden de bahsedecek diye tırstım da neyse ki bizi görmezden gelmiş @Sephoraa ,marilyn monroe , Bibibella , ladyamore , tantanis
tabi sen bizi etiketleme shot
Dost acı söyler.Ben sana küsmüştüm zaten. Git burdan.
Ya bizim forumda adımız çıktı diye seni katmadım aramıza pinpin, seni de bulaştırmayayım dedimtabi sen bizi etiketleme shot
Sana ne, trip atacakken sana mı soracak?Bulduğun her yerde şu tribi atmak zorunda mısın kadın?
Kalbimi kırdın. Gönlümü nasıl alırsın bilmiyorum, çok çalışman gerekecek.Dost acı söyler.
Ya bizim forumda adımız çıktı diye seni katmadım aramıza pinpin, seni de bulaştırmayayım dedim
Sana ne, trip atacakken sana mı soracak?
Atıyorsa bana atıyor tribini.
Pinpin'le aramızda, değil mi pinoliciğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?