Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

Aaa aşk olsun ne yapıyoruz ki saygı çerçevesinde düşünce alışverişi yapıyoruz. Çok küstüm boşan bence

Desifre edilmek hic hos degil sanane bizim estetigimizden kocamizdan hamileligimizden evinizden sananeee
Berbet bir yazi

Sen de gelmiyorsun ,demek ki sen de beğenmiyorsun,benim ne yemeğim var NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. düşünsün
Yazısında hiçbir şeyden bahsetmediği için yemek bölümünden bahsetmediği için kırılmadım
Bu yazıyı kadınlar kulübünü 1-2 saat turlayıp ordan burdan iki satır okuyan herkes yazabilir..
Kadınlar kulübü bdv-cinsellik-gebelik ve diyet ile sınırlı değilOnlarında olumsuz yönlerine daha fazla deyinmiş

Pucca kimdir ya?
Tek derdi fazla kilosu ve aynı evde bir dargın bir barışık yaşadığı sevgilisi olan biri diye hatırlıyorum ben onu. Hatta uzun zaman kendini gizledi kompleksinden. Ne zaman diğer kadınlara acınası,zavallı,çilekeş muamelesi yapacak düzeye geldi ki bu hatun.
Okuduğum bir iki yazısında olduğu gibi,sığ,içi boş,gereksiz bir yazı olmuş.
40 fırın ekmek yemesi lazım böyle yazılar yazabilmesi ićin,olmamış.

Pucca'nın canı sıkılmış. Gayette aktif KK kullanıcısı belli.
Kendini yüceltmek, sözde o harika hayatını övmek üzerine buradaki kadınları eziklemiş aklınca.
Şu platformda nice güzel paylaşımı ,nice yararlı bilgiyi çoğunlukla gerçek bir samimiyetle yazan insan çok fazla.
Bir çok konu hakkında bilgi sahibi olunabiliyor.
Sanki kendisi faydalanmamış gibi böyle atıp tutması bence hiç hoş olmamış.
İnsan çeşitliliğinin tavan yaptığı bir yer burası.
Pucca buranın incelemesini yapacak entelektüele sahip değil.
Blog yazdığı zamanlardan bir kaç yazısını okumuşluğum var.
Kendi aile hayatı ibretlik BDV konusu.
Aslında orada konu açanlardan ne farkı var?
Koca bir hiç.

Kim yazdıysa gıcık oldum. Diyet konumuzu hafife almış! Eğer bu yorumu görüyorsa şunu söylemek isterim; gormek istediğini gormus, ustun kötü yazılmış yazı. Biz sağlıklı kilo vermek için paylaşım yapıyoruz, ameliyatsiz başarıyoruz.
Yazı yaziyorsan içi boş olmasın lütfen. Öyle mucizevi diyetlere yazdığımiz bi yorum var "sakin böyle bir şey yapmayın, çok sağlıksız !" Ama tabi bunlar gorunmez neden mi? İşine gelinmez.
Çok sinir oldum

Derdini anlatana yardım etmekten öte

Bu (çeyrek) cümle dogru Gerisi saçma bir yazı olmuş. Cimbizla cekmis resmen belki binde bir söylenmiş cümleleri.
Bir de kurtarsam keşke falan demiş ama daha cok yermiş malesef.

Ayıp etmiş bence. Görmezden gelinecek kadınlar mıyız biz?
Hee di mi? "Bir de bir kadın var o forumda, öteki üyelerden ayrı tutuyorum. Takma ismi tantanis, 20lerinde olduğunu düşündüğüm genç bir kız. Bir insan bu kadar bekar olamaz. Kendisi bile kendini "düz duvara bekar" olarak tanımlıyor."
yazsaydı di mi kadın?

Ben sana küsmüştüm zaten. Git burdan.

KK yi bdv den ibaret gören biri daha. Siyasete gelseydi güçlü hayata karşı belli duruşu olan kadınları da görseydi keşke.

Malesef Pucca görmek istediğini görmüş sadece. Kadinlarin ezikliginden bahsederek kendisini daha iyi hissetme psikolojisinde mi olmak istedi acaba

Ben sana küsmüştüm zaten. Git burdan.
Dost acı söyler.
tabi sen bizi etiketleme shot
Ya bizim forumda adımız çıktı diye seni katmadım aramıza pinpin, seni de bulaştırmayayım dedim
Bulduğun her yerde şu tribi atmak zorunda mısın kadın?
Sana ne, trip atacakken sana mı soracak?
Atıyorsa bana atıyor tribini.
Pinpin'le aramızda, değil mi pinoliciğim?

Kalbimi kırdın. Gönlümü nasıl alırsın bilmiyorum, çok çalışman gerekecek.

Atıp tutun arkasından nasılsa siyaset ve haber bölümünü göz ardı ettiğinden okumayacaktır. sevgiler pucca spor ile sağlıklı yaşama da bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…