- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
-
- Konu Sahibi Annesibebisleri
kaygı durum bozukluğu yaşıyorsunuz büyük ihtimal, buna sebep olacak bişey yaşadınız mı öncesinde? 2. çocuğunuz doğduğunda kızınıza eskisi gibi vakit ayıramadığınız zaman daha da endişelenirsiniz bir uzmandan yardım almak en iyisi galiba
bir kere kendinle savaşıp bunun üstesinden gelirsen gerisi gelir ama zaten zor olan ilki.şahsen benim çocuğum olsa bende kimseye bırakmam.aklım kalır.annem hariç.anneme gözümü kırpmadan bırakırım.aklım kalmaz.sonuçta beni büyüten kadın.sende en güvendiğin insana bırak bebeğini.1-2 saat yakınlarda dolaş gel.belki yavaş yavaş aşarsın.ve haber okumayı bırak.
Bu durumu yasamanizin muhtemelen bir sebebi var. Tetikleyen olay neydi de siz boyle anksiyetelere kapildiniz?Cok tskler cnm baska bunu yasiyanlar yokmu? Yardimci olabilicek
Bu durumu yasamanizin muhtemelen bir sebebi var. Tetikleyen olay neydi de siz boyle anksiyetelere kapildiniz?
Asiri korumaci annenin yetistirdigi cocuklar ileride cok buyuk problemlerle karsilasiyorlar. Cocugunuzu dusunerek bu kaygilarinizdan kurtulmalisiniz.
biri beni çağırmışşş..YAB yaygın anksyete bozukluğu hastasıyım sizin birden mi çıkı ortaya???birden çıktıysa geçiçi bir durum olabilir
cok zor allah yardımcın olsun bende o derece olmasada her seyin kötüsünü düsünme becerim vardır gerçekten psikoloji bozucu
şimdi bebeğim ağlıyor sonra ayrıntılı yazmayı isterim zira oda uzmanlık alanım malesefYaa gecmis olsun peki nasil anladiniz ve nasil tedavi oldunuz?
Herzaman azicik vardi ama suan en kotu durumdayim galiba korkularim cok artti
Cok tsklr bekliyorum cnmşimdi bebeğim ağlıyor sonra ayrıntılı yazmayı isterim zira oda uzmanlık alanım malesef