Hannah için ne güzel filmde oyunculuk yapmış özel çocukların bu gibi rollerde oynaması daha iyi olur bence.
Sonunu yoruma açık bırakmış bence yönetmen ben de böyle durumları severim hayal gücümüze kalmış gerisi :) Bana göre her şey ilk düşünülen gibiydi tabii sen mesleğinle de alakalı olarak daha çok irdeliyor olabilirsin
Hmm en sevdiğim IMDBde fazla oylanmamış olan güzel filmler. Anoreksiyayla ilgili sanırım hemen izleyeceğim. :)
Astoria bu senenin filmi imiş sanırım; dün Hunger Point'in posterini aratmıştım, direkt bunu da eklemiş benim -ilgimi çekebilecekler- listesine.
Fragmanına baktım Keanu da var :)
Henüz izlemedim (İzleyeceğim)
Paylaşmak istedim:
Bu listede var :)
Oo "Biliyom biliyom" diye aşağı kaydırırken hızlı geçtim, görmedim sanırım :)
Bir daha bakayım listeye kaçırdıklarım var mı diye.
Sayfa 13'te, 17. film. :) Yani çok aman aman bir film mi derseniz değil ama çoğu yeme bozukluğu türlerini gösteriyor, o anlamda güzel.
Gördüm az önce, direkt atlamışım görmeden
Alış-veriş bağımlılığı olan kızın filmine geçmişim hatta arada Beyzayı da atlamışım.
Benim vaktinde anoreksiyadan dönmüşlüğüm var ondan ilgimi çekiyor. Hunger Point'i de ondan izlemiştim. :)
İyi ki dönmüşsünüz. Allah başlara vermesin çok zor, hayati tehlikesi hat safhada olan bir rahatsızlık.
Amin. Evet zordu ancak erken fark edip iyi bir doktorla da çalışınca, hasar almadı vücudum şükür ki.
Zaten bu filmlere ilgi kendi hallerimden gelen bir durum. Umut ışığım filmini hiç beğenmemiştim diyeyim siz anlayın :))
Evet ya Mart’ta vizyonda yazmıştı bir yer. Çocukları bırakıp gitmenin hayalini kuruyorum şimdidenhttps://www.sinemalar.com/haber/5349/shyamalanin-glass-filmi-cekimleri-tamamlandi
Split'in devam filmi Glass'ın çekimleri tamamlanmış hanımlar. :)Mune Uyuyan Adamdan Nefret
Evet ya Mart’ta vizyonda yazmıştı bir yer. Çocukları bırakıp gitmenin hayalini kuruyorum şimdiden
AnaaaaOcak 2019'da vizyona girecek. :)
Birde merakla beklediğim Billy Milligan’ın hikayesi var.
Pek sevgili Leo’yu çook merak ediyorum 24 karakterde :)
Daha bile iyisi olacak bence.Leo derken Leonardo DiCaprio mu oynayacakmış, yeaaaaahhh. Shutter Island tadında bir film olursa tadından yenmez. :)
Daha bile iyisi olacak bence.
The Revenant’ta bildiğin üşümüştüm dizlerim titremişti korkudan sinema salonunda,
Shutter Island, inception onları hiç demiyorum bile
1 sene kadar oldu haberi çıkalı hep Billy’yi oynamak istedim hazırlanıyorum en kısa sürede hayata geçiricem demişti.
Yanlış hatırlamıyorsam (ki bu konuda kendime hiç güvenmem) yönetmenliğini de üstlenecekti.