İlk uye oldugumda ben de biraz etkileniyordum ne yalan soyleyeyim. Ama sonra icimde biraz bi supheyle bile bu evliligi yurutursem mutlu olmam gereken zamanlari kendime zehir edecegimi farkettim. Zaten esimden alti yillik iliskimiz boyunca aldatmaya dair en ufak bi yonelim gormedim sukurler olsun. Allah yasatmasin kimseye, annem de babam tarafindan aldatildi. Cok dua ettim Allaha benim basima gelmesin diye. İnsallah da kimsenin basina gelmez.
Sen sevgiline guveniyorsan hic bos suphelerle kendini uzme.
Peki siz olgun birine benziyorsunuz..
Size bişey sorucam..
Sevgilim olduğu için aramızdaki yaşantı bi evliyle aynı değil..
Erkek arkadaşım daha önce kimseyle birliktelik yaşamamış..
Sevgilileri hep kısa sürmüş benden önceki 4.5 ay falan daha düzgün düzenli olarak benimle bi ilişkisi var yani ilk defa..
Benimde hemen hemen aynı ama 1,5 yıllık bi ilişkim oldu ciddi..
falan yani bu konu benim daha tecrübe mi desek ne desek anlatmak istediğimi anlamışsınızdır işte..
Başlarda hatta aramızda 2 yaş olmasına rağmen büyük olan taraf bendim sanki..
Hareketleri bana çocukça gelirdi..
Şimdi iyi düzeldi..
O zamanlar arkadaş çevresinin etkisiylede öyle davranıyordu çocukça.
Bense önceden duygusal açıdan 2 kez aldatıldım önceki ilişkilerimde.
Bunun korkusu sürüyor hala..
Aldatılmak bende bi travma yarattı yani..
Neyse erkek arkadaşıma döneyim.
O bi kere bana biri hakkında konuşurken demişti ki;
- O çocuk o kızı aldatamaz anca bakarak yapıcağını yapar o kadarla sınırlı kalır.
-Neden dedim
- Çünkü önceden kimseyle beraber olmadıysa o açtır ama gitmeye korkusu vardır. Kendini yontamamış o gözlerine bile sahip çıkamıyor ama gidemez çünkü ilk olucağı için bilmez duyduğu gördüğünü bilir anca o yüzden gidemez demişti..
ben sonralarında baya sonra
- Senin çevren iyi değil ya farklı fikirleri öne sürerlerse sen onlara uyar mısın gider misin bi yerlere dedim
- Hayır gitmem ben aldatmam dedi..
Ailevi bi durum olmuş.
- O anda neler yaşandığını biliyorum bunu sana yaşatmam gibisinden konuşmuştu
Böyle bi durum var..
Siz yorumlar mısınız?
Yaşı 22 onunda şuan