- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Psikolojim bozuldu inanın ayağına getirtti hep hep vicdanımdan dolayı getirdim şimdide inat uğruna sabahtan akşama istiyor bizde kaçırabileceğinden korktuğumdan dolayı benim gözetimimde olacağını söyledim.Direk olarak şunu söyleyin mahkeme karari olmadan sabahtan akşama el kadar çocuğu anne bakimi ve şefkatine muhtac çocuğu vermiyorum. Deyin baska hicbirsey yazmayin tehtit vesaire olursa . Gidin karkola . Zaten uzaklastirmasi varmis onceden telefon ve yaklasma icin uzaklastirma alin. Ya kacirsa çocuğunuzu . Allah aşkına. El kadar bebek 8 saat ne demek. Ayrıca bu sicakta belli mi belki sutunuzu bile dogru sartlarda saklamiyorlar. Belki sutunuz az 8 saatlik sut nasil sagacaksiniz?. Acik ve net getirsin mahkeme kararini getirebiliyorsa?. Gecici velayet zaten size verilcek. Babayla da gorusme 2 saat anne bakima muhtac oldugu icin ortak bir yerde diyecekler. Niye dert ediyorsunux?. Alicagindan mi korkuyorsunuz. Korkma kardesim bu manyaklar zaten bu korkuyu kullaniyor. Siz direk bebek onunda sanki bakicisi sizmissiniz gibi herseye eyvallah derseniz yarin size. Benim cocugum demey baslar. Danki butun acilarina o gogus geriyor. Bir kere zaten ufak cocugu 1 saaten fazla bile annesinden ayirmak psikolojik tranvalara sebeb oluyor. Daha annr kokusuna muhtac bu cocuk. Zorunluluk yok neyin derdi bu?
Valla avukatımdan daha cok yardımcı oldunuz bu konularda bilgilisiniz sanırım içimi rahatlattınız.Tamamda niye itiraz etmediniz?. Uzaklastirmabalmis dediniz daha önce alkol problemi var. Ortak velayet ise gelsin konutunda gorsun ve gitsin o zaman. Ya da iliskiyi duzenleme davasi acsin . Avukatınızla görüşün. Kusura bakmayin sinirim eşinize bende de var bundan. Avukatinizla görüşün. Bildigin kadariyla suan evli olduğunuz icin ortak velayetten mahsediyorsunuz. Yani ortada velayeti duzenleyen sartlar yok . Eger bu şekildeyse zaten evden ayrildiginiz icin gosterme gibi daha dogrusu ayağına goturme yok 1 km gel. Yok 8 saat . Bu sekilde kullanamaz. Ortak velayet aranizda anlasicaksiniz demek. Eger gostermediginiz icin sikayet eder diye dusunuyorsaniz cok basit bahaneniz var. Birincisi anlasma saglanamiyor. İkincisi cocuk ve bana angarya ve eziyet cikariyor. Bu sebeple mahkeme karar versin sonuclanana kadar iyiniyet su istinali oldugu icin gosterme gibi bir zorunlulugunuz yok. Dakka basi avukat aranmiyor biliyorum. Ama knusun avukatiniz ile derdinizi anlatin . Cocugun kucuk oldugunu ya acabiliyorsaniz siz acin iliski düzenleme icin bir dava ya da bu isi avukatin iletisimine birakin . Telefon ile iletişimi kesin .
Bence siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bundan sonra eve yollamayin. Cagirin polis karakoluna yakin bir cafeye hatta tam karşısında var ise. Konuşun anlamiyor mu laftan mutlaka bagircaj ya da zorlama birsey yapacak polis diye bağırin . Boyle insanlarla ugrasmaktan insan gittikçe gaddarlasiyor. Birakin ya biraz da biz kotu olalim. Pislikler kendileri hayatlarinu yasar bir de hayati gelir sana zehr eder. Allah islah etsinPsikolojim bozuldu inanın ayağına getirtti hep hep vicdanımdan dolayı getirdim şimdide inat uğruna sabahtan akşama istiyor bizde kaçırabileceğinden korktuğumdan dolayı benim gözetimimde olacağını söyledim.
Yazıklar olsun işte benimkide anasına verir içmeye gider.Benim anlamadığım bu adam 8 saat bu çocuğu aliyor ama . Bu 8-9 saat boyunca çocuğa kim bakiyor?. Hiç takip ettiniz mi. Benim arkadaşın oglu 5 yasinda mahkeme yatili da vermis sorun cok yoktu onlarda. Anlasamiyorlardi sadece ve ilgisiz baba. Her zamanki gibi bir ilgisiz daha yani. Takip etmis bir gun uzaktan izlemis. Adam dio saatlerce balkonda oturdu telefon ile cocuk ile babanne ilgileniyor. Dediki inanir misin 4-5 saat gizlice izledim . Bir tuvaletr gidip gelmis herhalde . Balkon da cay kahve telefon. Bir arkadasin daha boyle anlasamiyor bosaniyor. Adam bir daha evlenmis. Cocuk 5 yasinda yine adam çocuğu almaya geliyor. Goturuyor. Altli ustlu annesi ile adam . Adam veriyor anasına kendi karisinin yanina cikiyormus. Yatili kalmiyormus bile artik çocuk. Arkdas ne bokuma alıyorsun cocugu o zaman. Çocuk nefret ediyor babasindan. Cocuga soruyorlar naptin falan diye. Babanem ile parka indik yemek yedik evde . Babannemde. Sonra getirdiler. Allah ıslah etsin
Adama bu cesareti veren sizsiniz.Mesajı okudunuz dimi? Adam sabah 10 da alacakmış akşam bırakcakmış ben cocugumdan ayrı duramam kaçırabilir .
Haklısınız ..Adama bu cesareti veren sizsiniz.
Ayağına kadar götürürseniz bebeği,
o da böyle aşar haddini.
Benim haklı olmamın bir önemi yok.Haklısınız ..
Beni sıkıntıya sokan bu görüşme işleri işte yoksa ...Benim haklı olmamın bir önemi yok.
Lütfen kendinize gelin artık.
Kendinizi ve bebeğinizi düşünün.
Bırakın şu haysiyetsiz herif için kafa ve gönül yormayı.
Gönül yormak değildr bence zoruna gittiğinden. Hani insan şunu diyo yav arkadaş bana niye eziyet edion o zaman defol git. Yani kendimden bildiğimden soyluyorum yani baskasina bakmis eklemiste seviyomda degil olay. Olay madem hayatini yaşıon bize zulmün niye . Galiba bayan olarak daha merhametliyiz aklimiz almiyor bunlarin boylr yapmasina o yuzden can skliyor. Sevmekten falan değil yani.Beni sıkıntıya sokan bu görüşme işleri işte yoksa ...
Alcakmış akşam verecekmiş beyfendi.Pis ayyas ayaklari bi tarafinami kacmis gelsin gorsun cocugunu goturmeyin zaten mahkemede vermez alkollu ayyas bi babaya kim bebek verirki
Vermeyin geri getirecegi ne malum sakin vermeyinAlcakmış akşam verecekmiş beyfendi.
Yok haber yok zatenVermeyin geri getirecegi ne malum sakin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?