Psikolojim yerle bir boşanma.Lütfen yardım edin

Bunu kendimde yaptigim için yazdım. Oysa çok yanlışmış gidip gidip dönmek karşında ki nasılsa döner diyormuş eşimin ağzından duydum bunu.Bir kere sağlam çıkamışsın ki karşındaki kaybettiğini bilip ya adam olsun ya da zaten olamıyordur olmasın.Diger türlüsü zaman kaybı boşa yorgunluk...Simdi ne karar aldıysan arkasında dur ve çocuğunu ayağına götürme sorumluluklarıni öğrenmek sana saygı duymak zorunda hayırlısı ne ise bebeğin ve senin hakkında o olsun

İşte bu tipler evladına değil mala mülke değer verenler. Evleneceğim sene nişanlı olduğumu biliyordu ne aradı ne sordu ne destek oldu tabi ki, benim mezun olduğumu da biliyordu. Düğünden bir ay önce dalga geçer gibi beni aradı ne dedi biliyor musun? Gel yanımda sana iş bulayım çalış dedi. Dedim sen neyden bahsediyorsun acaba evleniyorum bir ay sonra dedim de bana beddua ediyor. Evlat değil yolunacak tavuk gözüyle bakıyor. Nefret ediyorum nefret. Hayatta çaresizlikten ne yaşadıysam hep onun suçu bir gün bile ne korudu kızım evladım diye ne saçımı okşadı. Evlatlık hakkım varsa helal olmasın.

Mesajla yaz, şurada şu saatte gorebilirsin diye, gelip gormezse onun problemi.. Mahkeme sorun teşkil edebilir diye dediklerini yapip her kafasına estiginde atağına gitmek zorunda degilsin..
Artık öyle yapacağım bugün avukatıma yazdım onun avukatına bu şekilde yazdı.

Amin cok teşekkür ederm haklısınız hiç değişse bebek oldu belki düzelirdi diye keşkelerim olacağına gidip gördüm erkenden döndüm.

Off Allah yardımcınız olsun cok zor cok

Onun bana hamileyken gram vicdanı olmadı ben ama hep vicdanımla hareket ettim ama değmezdi . Bu insanlarla aynı dilden konuşmak gerek anlaşılan.

Off Allah yardımcınız olsun cok zor cok
İnsan herşeyi omuzluyor bu hayatta. Neler yaşadım, neler çektim geçti işte. İzleri kaldı ancak geçti. Şimdi kimseye eyvallahım yok o yüzden. Çocuğunun aklı ermeye başlayınca o şam babasını kötüleme sakın anlamaz çünkü. Sadece neler yaptığını güzelce anlat. Anlat ki bilsin.
Atlatacaksınız birlikte üzülme, annem bugün dahi senle beraber büyüdük iyi ki varsın yol arkadaşım der bana. Çocuğunuz yol arkadaşınız, zamanı gelince kendi yoluna gidene kadar. Boşandıktan sonra da yıllarca beklemeyin hatta bence bebeğinizin aklı ermeden düzgün biriyle evlenin ki çocuk şam babasını göremediği için gözünde kahraman yapmasın.
Annem ayrıldığında ben 2.5 yaşımdaymışım. Şimdi bile derim keşke üvey babamla o zaman evlenseydin diye.
Benim çeyizimi eşyamı hep canım babalığım aldı, adı babalık ama öz babam benim. Elimden gelse pamuğa sarar cebimde taşırım yorulmasın diye.

Kul hakkıyla gidecekler heleki evladini yetim birakmak yaşarken. Aynı canim durumlarimiz gerçi bizim gibi çocuklar o kadar cokki. İşine gelir arardi. Beni dedem dayim teyzemin esi eniştem büyüttü. Onlar birde yurtdışında her gun arardi eniştem. Ne eksiginiz var birsey lazim mi. Ben uni de her zaman arardi yurtdışı cok yazio demeden. Bir gun hesabima o kadar yuklu para geldiki gururum incinir diye soylememisler. Geri yoatmaya kalktım ad soyadi alınca sok oldum. Nabtiniz dedim. Dediler kullan kullanamzsan birak kalsin gene lazim olur. Olay para da degil ya biz eksik hissetmeyelim diye bize tatil planlar gotururlerdi. Her zaman knsmaya calisir skntimiz var mi ogrenmeye calisirlardi. Çocuklarına ne aliyorsa bize de alirdi. Allah şükür babam onlardi. El deriz demi eniştem eşimin icki muhabbetini ve annemle arasinda husumet oldugunu ogrendigi sirada adam kalp krizi geçirmiş . Ona ragmen babam her zaman derki onlar kimki?. Kendini sorguluyor bence boşver kendilerine ayna tutup baskalarina suc atmaktan baska birsey yapmiyorlar.

Bakalım nasıl can verecekler. Bak ne güzel Allah bir yerden alıyor ancak yine veriyor. Bundan sonra rabbim güldürsün ne diyeyim. Benim de eşimden değil ailesinden çekmediğim kalmadı, o kadar yoruldum ki artık. Onlar da ettiklerini çeksinler. İnsanı zayıf görmeyedursunlar, boynunu eğenin celladı çok olur derlerdi de doğruymuş. Kimseye derdimi anlatamıyorum kullanacaklar diye, foruma ondan geldim. En azından anlayan çıkıyor da biraz olsun içim dökülüyor.

Siz Allaha sığının yeter

Yarın sabah 9-10 civarların da oğlumu alacağım. Sen sizden 1 km uzaklığa getirirsin. Süt sağıp anneme bırakıyorum oğlumu diyorsun geçen pazar 7 8 saat onunla idare etti. 4 saat burada durman ve eşyaları tekrar indirmek için uğraşman. Her neyse sabah 10 gibi alıp akşam üzeri bırakacağım. Sütünü sağarsın. Bilgilerine..

Bunu yazmış bana eşim cok sinirliyim

O daha bebek size süte ihtiyacı var ,
Hafta sonu 1 gün 2 saat sizin yanınızda görebilir ,siz çok pasif davranmışsınız ,götürmeyin ,
Velayet sizde kalır .
Boşanma bitsin velayet çıksın alır kanuna göre diyin ,kimsenin ayağına çocuk taşıyamam gelsin burada görsün gitsin diyin ,o kapıda 2 sevip gitsin ,
O kadar çocuğa merakı varsa doğarana da saygısı olsun

Mesajı okudunuz dimi? Adam sabah 10 da alacakmış akşam bırakcakmış ben cocugumdan ayrı duramam kaçırabilir .

Arkadaşım aranızda iliskiyi duzenleme davasi acildimi ?. Velayet sizde mi olay ne bu neyin tavri. ? Acin davanizi bu nedir ya. Mahkeme el kadar bebegi zaten 8 saat babaya birakamaz ki . Sut bebeğini. Açın davayi . Dava sonuclanana kadar da gosterme sarti zaten yokki. ! Sehir disindayim deyin ne ugrasiyorsunuz?

Direk olarak şunu söyleyin mahkeme karari olmadan sabahtan akşama el kadar çocuğu anne bakimi ve şefkatine muhtac çocuğu vermiyorum. Deyin baska hicbirsey yazmayin tehtit vesaire olursa . Gidin karkola . Zaten uzaklastirmasi varmis onceden telefon ve yaklasma icin uzaklastirma alin. Ya kacirsa çocuğunuzu . Allah aşkına. El kadar bebek 8 saat ne demek. Ayrıca bu sicakta belli mi belki sutunuzu bile dogru sartlarda saklamiyorlar. Belki sutunuz az 8 saatlik sut nasil sagacaksiniz?. Acik ve net getirsin mahkeme kararini getirebiliyorsa?. Gecici velayet zaten size verilcek. Babayla da gorusme 2 saat anne bakima muhtac oldugu icin ortak bir yerde diyecekler. Niye dert ediyorsunux?. Alicagindan mi korkuyorsunuz. Korkma kardesim bu manyaklar zaten bu korkuyu kullaniyor. Siz direk bebek onunda sanki bakicisi sizmissiniz gibi herseye eyvallah derseniz yarin size. Benim cocugum demey baslar. Danki butun acilarina o gogus geriyor. Bir kere zaten ufak cocugu 1 saaten fazla bile annesinden ayirmak psikolojik tranvalara sebeb oluyor. Daha annr kokusuna muhtac bu cocuk. Zorunluluk yok neyin derdi bu?

Dava zaten acıldı onlar dilekçeye cevap vermediler hala ama ortak velayet olduğu için duruşma olana kadar istediği zaman görebilirmiş adam zorluk cıkarmak için herşeyi yapıyor ben de ona 8 saat bebeğimi asla bırakmam adam zar zor ayakta duruyor.

Gayet sağlıklı düşünüyorsun. Onunla hic yüz yüze yada telefonda görüşme. Avukatlarla hallet. Çocuğu gormek isteyen kendi gelir. İyi yapmissin. Bırak bu davarı çobanlık mi yapacaksın bi de buna

Tamamda niye itiraz etmediniz?. Uzaklastirmabalmis dediniz daha önce alkol problemi var. Ortak velayet ise gelsin konutunda gorsun ve gitsin o zaman. Ya da iliskiyi duzenleme davasi acsin . Avukatınızla görüşün. Kusura bakmayin sinirim eşinize bende de var bundan. Avukatinizla görüşün. Bildigin kadariyla suan evli olduğunuz icin ortak velayetten mahsediyorsunuz. Yani ortada velayeti duzenleyen sartlar yok . Eger bu şekildeyse zaten evden ayrildiginiz icin gosterme gibi daha dogrusu ayağına goturme yok 1 km gel. Yok 8 saat . Bu sekilde kullanamaz. Ortak velayet aranizda anlasicaksiniz demek. Eger gostermediginiz icin sikayet eder diye dusunuyorsaniz cok basit bahaneniz var. Birincisi anlasma saglanamiyor. İkincisi cocuk ve bana angarya ve eziyet cikariyor. Bu sebeple mahkeme karar versin sonuclanana kadar iyiniyet su istinali oldugu icin gosterme gibi bir zorunlulugunuz yok. Dakka basi avukat aranmiyor biliyorum. Ama knusun avukatiniz ile derdinizi anlatin . Cocugun kucuk oldugunu ya acabiliyorsaniz siz acin iliski düzenleme icin bir dava ya da bu isi avukatin iletisimine birakin . Telefon ile iletişimi kesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…