Psikolojim yerle bir boşanma.Lütfen yardım edin

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Eski yazılarımdan bilirsiniz 1.5 yıllık evliyim 5 aylık bebeğim var .3kez evden gittim ilki cahillik diyelim diğer ikisi eşimin kindar, dik kafalı , alkolü çok seven , ailemden nefret ettiği için ilişki kurmama karışan kavgalarda alkollü ise beni hırpalamış sabaha kadar uyutmamış tokat atmış biri tabi bunları kabullenmiypr . Evde bunları yaşadığım için ya ailemden uzaklaşacaktım onların istediği gibi ya da kendi evimden . Ben hep evden gittim. 5.5 aylık hamileyken evden gittim doğumumu annemde yaptım beni kininden, nefretinden hiç aramadı 2.5 ay sonra doğum yaptım o zaman da boşanma davası açmıştım doğuma geldiler. Doğumdan sonra aramaya başladı bak bebek için deneyelim babasız büyümesin dedi seviyordumda barıştım. Döndüğümde bebeğe rağmen değişen bişi olmadı yine içiyordu tavır alsam umru olmuyodu . Ailesi ile birlikte anneme gitmeme hep laf ettiler arada cok kalmıştım . Hep hakaret küfür tehtit yime dayanamadım bi gece annemdeydim kavga ettik babamın beni eve bıraktığı akşam eşim eve geç geldiğimden dolayı kavgadan dolayı tabi ailem bilmiyor babamın geldiğini duyunca arabaya geldi aşağıya babam da onu sevmediğinden kavga ettiler ve birbirlerine girdiler eşim babamı cok tahrik etti. Ve o gün evden ayrılmak zorunda kaldım. Eşime göre ben hep ailemi savundum ailemi tercih ettim hep evden gitmeye meyilli bir insandım. Ne yaptım diye hiç düşünmedi eşimin annesine anlattım durumu evden ayrılmadan kadının umru olmadı kocana huzur ver dedi. Şimdide boşanma sürecindeyiz ve cok sıkıntılı bir adamla boşanıyorum aklı hep kötülük boşanma davası açmam onu cok kinlendirdi. Cocugu görmek için hep ayağına cagrıyor ve ben vicdan yapıp arabası yok diye getiriyorum bana gel eşyalarını topla dedi geçen hafta annemle gidecekken yuvamı yıkanlar gelemez dedi komsularımızı alıp gittim aldım nakliye firması ile. İkinci gün oğlumu evde görcem bilgin olsun diyor benimle dalga gecıyor tabiki getirmedim . Ben sadece avukatla irtibattayım . Çünkü eşim tarafı cok yavaş ilerletiyor bu süreci o kadar yıprandımki anlaşmalı boşanalım dedim nafakayı ver yeter dedim . Kendi avukatı bile Eşimle cok konusamıyormus geceleri içiyor gündüz uyuyormuş. Son 2 haftadır kızları takip ettiğini gördüm instagramdan ve artık ayağına da getirmem bebeği hep iyi niyeti mi kullandı ama ona göre bebeğinden ayırarak ben kötü olduğumu göstermişim . Siz olsanız bebeği nasıl gösterirdiniz benim psikolojim cok bozuk kusura bakmayın cok güçlü durdum sımdıye kadar ama artık sağlıklı düşünemiyorum henüz mahkeme ortak gün belirlemedi.

O adamın ayağına çocuk mu götürülür, görmek istiyorsa gelsin kendi görsün, iyi niyet güdeceginiz bir insan yok karşınızda. Hatta görmese bile olur, ayık gezmeyen adam çocuğunu görse ne olur.

Sizde kendiniz için psikolojik destek alın muhakkak, zor şeyler yaşadınız.

Evet yani düşünün onca şeyi yapan adam cocugunu göremiyor diye vicdan yapan bir insanım. Aman evde görsün götüreyim bebeğinş sevsin koklasın diyorum ama adam instagramda fink atmaya başlamış bile .Psikolojik destek alacağım. Teşekkürler

Instagramda fink atması sizin için en son sorun olmalı şuan, adam size neler yaşattı, kimle ne yaparsa yapsın, Allah o takip ettiği kızları esinizden korusun dilerim.

Sosyal medya hesaplarını da takip etmeyin artık.

Haklısınız .. artık takip etse ne etmese ne .

İnşallah kurtulup mutlu olursunuz. Bebek falan göstermeyin. Ailenizi gitme konusunu anlamadım. Onu çağıran yok siz gidin ona ve ailesine ne ki?

Ne adamın ayağına çocuk götürüp duruyorsun
Çok seviyorsa kaldırsın bir tarafını kendi görsün o evde sana bir kötülük yapmayacakları ne malum?
Ayrıca bu işin belirli bir saati günü olur dakika başı çocuğu göreceğim diye arayamaz mal adam
Zaten çocuğun çok umurunda olduğunu sanmıyorum amaç huzursuz etmek

Konu sahibi seviyor, çocuğuna üzülüyor. Daha süreci kabullenememiş. Allah yardımcısı olsun.

Helal olsun nokta atışı ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Mahkeme daha karar veremediği için böyle ben sadece inada binerse geldiğinde kötü davranır çocugumu kacırır korkusu yaşadığımdan böyleyim.

Yeni gelin annesine gidemezmiş.
Niye?.Asıl yeni gelin gider. Özler çünkü. Daha alışmamıştır. Evliliğinde sorun varsa akıl alır destek alır...
Nefret ediyorum bu düşüncelere sahip insanlardan. Her türlü ayrımcılıktan, kadına yapılan zulümden.

Yanlış anlamayin bende de ayni bok çuvalından var. Ve hatta daha beteri. Ben bosanamiyorum. Kendimi saglama almaya çalışıyorum. Oglumu kaçırmamasi için. Bence bu kadaranet bir insansa; nafaka tazminat isteğiniz varsa vazgeçin. Oda cehennem olup bir kaç aya zaten çocuğu bile istemez. Evliligi bitirmek çocuktan ayırmış olmaniz degil dertleri. Pislik olmalari dertleri . Benim çocuğumun nafakası demiyor mamasi bez parası bu demiyor pislikler. Benim ickimden rahatligimdan alikoyuyor diyorlar. Umurlarinda degil çocuk falan. Annem babam boşandı verdigi nafaka 80 lira bundan 15 sene önce . Adama ne kadar zor geliyordu anlatamam. Bir gun kesti sonrasinda babayim lan ben tripleri disinda hayatimiza dahil olmadı. Görüşmüyoruz. O da bunu çok dert etmiyor. Ara da sirada iciyor kafaya dank ediyor galiba yalnızlığı bir çocuğum var deyip ; kızım senle görüşmek istiyorum der o kadar. Cevap alamaz ... Para verdiği dönemde kendimi parali kendine tuttugu kadin gibi hissederdim; gorusme mecburiyetti sanki. Adam nafaka ödüyorum diyodu resmen. Allah islah etsin hepsini. Bence imkaniniz varsa bağlarınizi koparin gitsin . Alkol bagimlisi baba ilerde cocuk buyuyunce daha fazla saatlerde alcak. Sizden para verdigi icin intikam için kendi ortamlarina belki götürecek. Yanlis anlaşılmasın hakkiniz bu . Ama adamlar pislik iste pislik.

Kendi kötü kalbini, sizin de kötü olduğunuza kendini inandırarak rahatlatmaya çalışıyor. Yıllarca annem de beni kaçırdı kendine baba diyen şam babasından. Şimdi bakıyorum annem benim hayatımı kurtarmış.

Aynen öyle nafaka baglandı ödeme günü geçti hala ödemiyor coxcuguna laf ettim diye bir bez aldı o kadar ama sözde oğlumu benden aldınız bunun peşini bırakamam . Ben senelerce bu adamla mahkeme koridorlarında uğraşamam Allah siZin de yardımcınız olsun

Babayım derler birde. Şimdi kaciramiyorsunda paşa paşa verion malesef. Adalette bir gram akil yok. Adam karisini döver cocukla ilgisi yok. Uzaklastirma verir . Ondan sonra ilisigi duzenleme davasinda velayet annededir ; ama boyle bir adamda yatili kalcak der. Adamdan niye bosaniyor bu kadin zaten cocugu kurtarmak icin. Şimdi icra geliyor diyede velayeti kötü niyete kullaniyor diye velayetide degistirebiliyorlar. Keske bende kacirabilsem . Seytan dio boşama kaç arasın dursun pislik. İkametgahi aldirma hastahaneye gitme. Ama çocuğa kiyamiom hasta olcak ilerde okul olcak. Allah hepsinin belasını versin .

Mahkeme nasıl karar verirse öyle yapardım ayağına da götürme yalnız da görüştürme
Kötü biri diyorsun alıp götürür mü çocukları ?

Bebeğim 5 aylık benden alma şansı yok dimi velayet bana verilecek dimi

Mahkeme nasıl karar verirse öyle yapardım ayağına da götürme yalnız da görüştürme
Kötü biri diyorsun alıp götürür mü çocukları ?
Yok ben hep yanlarındayım 15 gün önce eve istedi götürdüm kapıda 3 saat bekledim . Avukatına hafta sonları sabah bıraksın akşam alsın demiş adamdaki istekler bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…