- 10 Haziran 2023
- 777
- 2.062
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Hayaller evlenip çalışmamak için 1 ayda çocuk patlatmak, hayatlar baba evinde depresyon.Tazminat alayım diye nikah kıyarsan aha beeeeyle kalırsın nuranka.
Neyse ki evlenmiyorsun bu olmamış adamla.
Gitsin yoluna
Sanmam okudugunu, nicki nereden biliyor. Hergun buraya girip, kim konu acti diye mi bakacak. Sacma kafama yatmadi :)Çok dişil hareketler. Telefon karıştırmak neyse de işsiz gibi kadın forumu da okumazsın ya.
Ya bi de elinde gören olursa ne diyecek pembe pembe dkfkfjSanmam okudugunu, nicki nereden biliyor. Hergun buraya girip, kim konu acti diye mi bakacak. Sacma kafama yatmadi :)
Bende 30 uma giricem.İliski yaşamadım.
Amca dayı yardım etmek zorunda değil. Ne münasebet.askerden geldikten sonra ailesi para biriktirir.Dayisi amcası yardım eder.İnanin en basit şeyler bile eşime masraf oldu.
Ben dugun istedim.Yapabildigimi yaparım.Dedi sade bir kır düğün salonu tutmustuk.Orta halli eşya aldık.Bizde erkek tarafı düğün yapar ama askerden geldikten sonra ailesi para biriktirir.Dayisi amcası yardım eder.İnanin en basit şeyler bile eşime masraf oldu.Dedim borç iste.İsterim ama komik rakam isteyeceğim para geri ödeyemem yaptı.Beni düğün istemekle suçladı birde.
Bende seninle aynı durumdayım insanlardan kaçıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum elalemin dediklerini çok takıyorum kafama. İçime kapandimBir yandan ayrıldım.Bir yandan evden çıkmak istemiyorum.Gun doğmadan uyuyamıyorum aylardır uykusuz bırakıyorum eziyet ediyorum kendime gene uyuyamıyorum.Telefondan nefret ediyorum.Elimden atamıyorum.2 saat sonra iş görüşmem var.İse girsem rahatlicam diyorum.Bir yandan kader diyorum.Evlenip işi bıraktım diye sevinmiştim.Simdi tekrar işe girmeye çalışıyorum.
Son 6 7 aydır evde durmaktan nefret ediyordum.Simdi cikasim yok.Sanki insanlar bana neden düğünü iptal ettin diye soracakmis gibi geliyor.Gelinligimi diktirmistim giyemeden parasını ödedim.Ayakkabim tacım herseyim hazırdı.Son 3 4 senedir ben bunalimdayim kimse farketmiyor.
Bu şekilde yardım ettik biz birimiz tv birimiz çamaşır makinesi orta halli olduğumuz halde..isteyen alırTaşıma suyla degirmen dönmez nur. Esyalari annesi alsin, dayisi amcasi para versin ama hic kimse biseye karismasin diye bi dunya yok. Mühür kimdeyse Süleyman odur, kimden ne aliyosan hepsi isine karisir. Tüm kk bosan dedi sana zamaninda, olacak iş degildi
Bu şekilde yardım ettik biz birimiz tv birimiz çamaşır makinesi orta halli olduğumuz halde..isteyen alır
Onu birkere demişti.Fazla detaya girmiyorum.Sizde girmeyin olurmu.Destek olmak isteyen tabiiki olur ama olmuyolar diye yakinamazsin ki kimse bisey yapmaya mecbur değil. Hele bu ekonomik kosullarda hic değil.
Nuranin kayınvalidesi esyalari ben aldim, evde de sigara icerim diye direten bi kadindi. Huyu belli yani. Kadin para verdikce karışma hakkini kendinde goruyor. Bu konu ozelinde yaptim yorumumu. Para kabul ediyosa karismalarinida kabul etmis oluyor
İş görüşmem boğaz ağrısı ile geçti.Yarim saat geç gittim.Bogazim ağrıyor diye konuşmaya da utandım.Ama iyi geçti yinede.Nur ben seni çok seviyorum seni kırdık geçmişte ama şakayla karışık yazdığımız şeylerin sende farkına varmışsın ki ayrılmışşsın. O kaynana zehir ederdi hayatını.. Anasının ağzına bakan maddi bağımsızlığı olmayan biriyle olmazdı. Hele ki bir erkeğin kadınlar kulübüne girip senin mesajlarını okuması ne kadar olgunlaşmamış ince hesap adamı olduğunu gösterir.
İnşallah iş görüşmen iyi geçer. Her şerde bir hayır vardır yılan hikayesine döndü sizin durum barışsan da taviz ister. Senin hayatta 1 baban var onu istemeyen adam aile sana da değer vermez. Bir an önce yeni bir hayat kurmanı mutlu olmanı dilerim
Küfür etmeseniz.Ben ona kızgın değilim.Helallesip ayrıldım.Kotulemiyorum bile onu.Madem okuyor 2 çift laf da ben edeyim, ana kuzusu d.yyus madem adam gibi durmayacaktın niye elin kızını uğraştırıyorsun nikahla boşanmayla? Oğlum madem aile kuracak çapın yok niye bu kızın başını yaktın?
Anneciğine de selamlarımı ilet, her şeye karışıp milleti kanser etmesin. Madem burayı okuyorsun ikinize de el sallıyorum, sen de adam ol adam rezillik yapma bundan sonra.
Nafaka konusunu ben Aralık ayında açtım.Esim.bana Aralık ayinda hiç beklemediğim anda normal kavga gibi kavga ettiğimizi düşündugumde boşanma dilekçesi gönderdiği için. Şok olmuştum.Tamam nafaka alman zaten saçmalık olurdu nafaka gerektirecek bir durumun tabii ki de yok ama buralarda onu yapacağım bunu yapacağım diye konular döşeyen de sendin. Ben onu sormuyorum zaten. Bu hayatın böyle nereye gidiyor? Yaptıkların verdigin kararlar normal mi sence? Hala tuhaf tuhaf konular açıyorsun yok depresyondayım yok evden çıkmıyorum yok boğazım şişti neden olabilir? Ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacın var alıyor musun onu soruyorum? Böyle devam edersen yakacaksın kendini seri seri
Eşim şikayet etme SGK ya nasıl olsa evlenicez dedi.Simdi teklif sundum diyor.Hatta sabretseydin gibi imalarda bulundular.Ben bunun bedelini ödedim zaten öyle yüklü miktar tazminatta almadım.Yazdıklarını okudum ancak çok birbirinden kopuk şekilde yazmışsın o yüzden birleştirebildiğim kadarıyla görüş bildiricem.
1 işyerinden tazminat almak için bile olsa yaptığın şey ne etiğe nede evliliğin doğasına uygun... Ama belli ki bu yola başvurmak zorunda kaldığını düşünüyorum. Karşındaki kişide sende birbirinize güvenmişsiniz ki böyle bir şeye kalkışmışsınız
2 adam sana 3 yıl bekle demiş demek ki ailesinin yardım etmeyeceğini veya etse bile başına kakacağını biliyormuş ama anlaşılan sen beklemek istemedin sana da değer vermiş ki beklemiyorsan bay bay dememiş. Sen bu adamla o kadar zaman konuşmadınmı ki şimdi laf etmelerine kızıyorsun?
3 hiç kimse yeğenim evleniyor yardım etmek zorundayım demez yada demek zorunda değil. Yardım bekliyorsan gelen laflarada ya katlanacaksın yada kabul etmeyip ne varsa onunla yetineceksin
4 adı üstünde kaynana illaki ortalık karıştıracak sen evinin kapısını kapatıp çizgini net bir şekilde çizdim mi kocanda anasıda yerini bilecek ama sen anlaşılan bunu da yapamamışsın
5 damat kayınbaba arası aslında iyi olur neden tartıştıklarını bilmediğim için yorum yapamam ama bir insanda aylarca basit bir tartışmayı sürdürmez. Tabi ki basit bir şey değilse durum başka
6 kocan işi gücü bırakıp burada seni takip ediyorsa demek ki aranızda bir güven problemi var. Sen mi kırdın güvenini yoksa kendi özgüvensizliği mi onu bilecek kişi sensin. Özgüven problemi ise yolver gitsin ama sen kırdıysan toparlamakta sana düşer.
7 boşanma davası nafaka olayını pek anlamadım ama bir insanda basit tartışmadanda boşanma davası açmaz eksik birşeyler var. Çocuk yok bir şey yok neyin nafakası?
Madem burayı okuyor kocan gelsin yazsın buraya birde ondan dinleyelim konuyu çünkü senin anlattıklarında çok eksikler var
Son olarak hayat üzülmeye demeyecek kadar kısa bunu bilerek yaşa ve dünyadaki son erkek de kocan değil ama psikolojik destek almalısın güzelim
Evet SGK şikayatleri baya geç sonuçlanıyor belkide bunu düşünerek söyledi ama imadan kastınız nedir bilememEşim şikayet etme SGK ya nasıl olsa evlenicez dedi.Simdi teklif sundum diyor.Hatta sabretseydin gibi imalarda bulundular.Ben bunun bedelini ödedim zaten öyle yüklü miktar tazminatta almadım.
Babam birkere birşey dedi bende uzatma yada babamla tartis dedikçe benimle tartıştı.