- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.903
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Eski işin Ankara'da kaldı sen İzmir'e yerleşiyordun?Çalışacaktım.Hic olmazsa eski işime donecektim.Dedim birkaç ay zorlanirim.Hesabimi da yapmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski işin Ankara'da kaldı sen İzmir'e yerleşiyordun?Çalışacaktım.Hic olmazsa eski işime donecektim.Dedim birkaç ay zorlanirim.Hesabimi da yapmıştım.
Bizde bu yok işte.Bir kız tek başına yaşayamaz.Ben çok gerikafali çevrede yetiştim.Buna akrabamda arkadaşım da dahil ilkokuldan üniversite kursuna kadar.Ankara da sadece Çankaya modern.Bende gerikafaliyim bu arada.Küçük bir şehirde yetiştim ve ben aşırı bireysel yaşadım ,hala da öyle . Aileme guvensem bile her işimi kendim hallettim . 9 yıldır İstanbul'da yalnız yaşıyorum. Kimseden bir şey beklemedim beklemem de. Bir kalk ayağa bı silkelen artık
Yeni gelin nedir ya şu kafadan bir çıkar mısın ? Tamam görev koy kendine ama önce doktora git lütfen . Lityum testi de yaptırYaptığım telefondan kafayı kaldirmamak.Surekli uyumak.Ve bu nişanlı iken de böyleydi.Yeni gelin gibi olamadım.Hevesim.var evde birsuru kitabım var.Dikis makinesi var mesela öğrenmek istiyorum.Eskiden yemek yapmayı severdim.Hevesim herşeye kaçtı.
Şubesi var İzmir'de.Eski işin Ankara'da kaldı sen İzmir'e yerleşiyordun?
Onu duydum tam olarak ne ? Bende enerji düşüklüğü var.Yeni gelin nedir ya şu kafadan bir çıkar mısın ? Tamam görev koy kendine ama önce doktora git lütfen . Lityum testi de yapt
Keşke bulsaymis katıp baksana her şey yagiyormus çevreye herhalde çok zengin, ben ayın sonunu zor getiyorum assdŞikayetçi miydi? Şimdi ballıyor da çevresini. Onlarda lafı bile edilmezmiş verilenin. Keşke çevresinden bulaydı boşa yıpranmış şimdiye kadar.
Eşimin ailesine benim ailemin maddi durumu iyi.Ama bizde şu var.Yastik altı altın birikimi.Muhakkak birikim yapilir bizde gezip yenilir icilirde.Esimin tarafı günübirlik yaşıyor.Birikim yok onlarda.Keşke bulsaymis katıp baksana her şey yagiyormus çevreye herhalde çok zengin, ben ayın sonunu zor getiyorum assd
Google girip bakabilirsin :) ama sen kocanla barismak istiyorsun, burayı sen söyledin ona şimdi hiç kötü bişi demiyorum hakkında. Okusun sana acısın ve dönsün istiyorsunOnu duydum tam olarak ne ? Bende enerji düşüklüğü var.
Biryerlerinizden birşey uydurmayin.Google girip bakabilirsin :) ama sen kocanla barismak istiyorsun, burayı sen söyledin ona şimdi hiç kötü bişi demiyorum hakkında. Okusun sana acısın ve dönsün istiyorsun
E sen evlencem diye işten çıktın, istesen nakil aldırırdın, sana demezler mi nakil isteseydin diye?Şubesi var İzmir'de.
Benim de aklıma geldi, eskiden hiç yoktan kafasına bişey girerdi, şimdi full savunma modu.Google girip bakabilirsin :) ama sen kocanla barismak istiyorsun, burayı sen söyledin ona şimdi hiç kötü bişi demiyorum hakkında. Okusun sana acısın ve dönsün istiyorsun
Orası değil.Baska bir iş üç harfli dediğimiz marketlerden.Havada kaparlar.İyi bir iş ortamı değil ama mecbur kalınca çalışacaktım.E sen evlencem diye işten çıktın, istesen nakil aldırırdın, sana demezler mi nakil isteseydin diye?
Nuroş daha demin dedin şubesi var İzmir'de diye Ankara'daki iş için. Artık nerden çevireceğini sapıttın bırak peşini Allah aşkına.Orası değil.Baska bir iş üç harfli dediğimiz marketlerden.Havada kaparlar.İyi bir iş ortamı değil ama mecbur kalınca çalışacaktım.
Sizin yazdıklarınızın aynısını düşündüm o kadar haklısınız ki. Nur gençliğine yazık etme gençlini değerlendir dolu dolu yaşa biran önce terapiye git ve acilen kendini geliştir kişisel gelişim kitapları oku kurslarına git seminerlere git dil kurslarına git çalışmaya başla ve kendini kendi çevrenden soyutla. Kendini geliştirdikçe çevrenle düşünce yapılarını beğenmemeye başlayacaksın ve hayata bakışın değişecek. Görüş ayrılığı yaşadıkça uzaklaşırsın. Böylelikle onların içinde olsan bile kendine ayrı bir dünya kurmuş olursun. Kendi kararlarını kendin verirsin Bende eski kafalıyım yazmışsın fakat eski zamanda yaşamıyoruz ki kafa eskide olsun bu çağda yaşıyorsan kafa yapında bu çağda olacak. Bu zamana göre yaşayacaksın.Nur devlet hastanesinden psikiyatri servisinden randevu al, ve ücretsiz terpai desteği iste . En kısa zamanda işe başla , biraz kaliteli kitaplar oku. Bireyselles kendine dön. Bu kadar kişi nerden biliyor senin ne yaşadığını çok ilginç geliyor
Ne kadar seviyelisin nurBiryerlerinizden birşey uydurmayin.
Ankarayi adım gibi bilirim ankarada sadece Çankaya modern değil ankaranin her yeri modernleşti. İnsanlar geçim derdine düşünce kendi parasını kazanmaya başlayınca yok tek yaşamış yok şunu bunu yapmış kimse sallamıyor.Bizde bu yok işte.Bir kız tek başına yaşayamaz.Ben çok gerikafali çevrede yetiştim.Buna akrabamda arkadaşım da dahil ilkokuldan üniversite kursuna kadar.Ankara da sadece Çankaya modern.Bende gerikafaliyim bu arada.
Nişan olayları en sıkıntılı dönemler. Size tavsiyem akraba eş dost kimseyi dinlemeyin. Kimseden de kim ne alacak kız tarafı erkek tarafı diye adet görenek kulak vermeyin. Şuan öyle bir devirdeyiz ki ekonomi devri. Ne yapacaksanız kendiniz yapın. Kimseden bir şey beklemeyin. Kervan yolda düzulur misali zamanla elinize geçtikçe alırsınız. Bugün size yardım edenler maddi destek sunanlar yarın bir gün size bu yardımlarını yol su elektrik olarak döndürebilirler. Kendi bildiğinizi yapın. Alemden degil bankadan borç alın. En azından kafanız rahat olsun.İşi biraktigima da pişman oldum.Esime yardım ederdim.Ama su var.Benim aileme de çevreme de ters ee hesap yapıyoruz diyorlar biz mi kız tarafiyiz onlar mı.Onlardan çok masraf yaptık diyorlar.Ceyizime birşey alsam sana değer vermiyorlar.Neden alıyorsun yada erkek tarafı şunu niye almadın bu eksik.İnanirmsiiniz aylardir şu bu.