- 15 Temmuz 2019
- 4.166
- 6.660
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Dedimki nişanlı gibi ayrılalım.Herkes kendi eşyasını alsın.1 sene dolunca da anlaşmalı Bosanalim dedim.Sen dedi nafaka tazminat istemeyecekmisin.Dedi hayır dedim zaten okur ona göre imzalarsin dedim.Bu mütevaziligini keşke önceden yapsaydın dedi aslında hep mutevaziydim.Peki simdi ne yapacaksiniz, dava acildi mi? Iste daha nisanlanir nisanlanmaz nikah yapmanin olumsuz tarafi, bir de yasal olarak bosanmakla ugrasacaksin simdi sadece nisan atmak varken.
Ya haklısın canım da devir değişti artık gelenek görenek vs kimse yapmak istemiyor insanların ekonomik sıkıntıları var.Ben dugun istedim.Yapabildigimi yaparım.Dedi sade bir kır düğün salonu tutmustuk.Orta halli eşya aldık.Bizde erkek tarafı düğün yapar ama askerden geldikten sonra ailesi para biriktirir.Dayisi amcası yardım eder.İnanin en basit şeyler bile eşime masraf oldu.Dedim borç iste.İsterim ama komik rakam isteyeceğim para geri ödeyemem yaptı.Beni düğün istemekle suçladı birde.
Bende karsiydim.Anlasamama yönünden değilde cinsellik isterse diye erken nikah istemedim.Düğünden aylar önce nikah yapanlara da örnek olsun. Erkek milletine güvenilmez hanımlar ki nişanlılık döneminde ayrılma da çok oluyor. Nişan atmak kolay ama şimdi bir de davayla uğraş. Bunları göz önüne alıp nikahı düğüne yakın yada aynı gün yapmalı.
Öyle deme kocam hala bilmiyorum birgün aradı ama bayadir limoniydi aramız.Dedi sen biryerlere birşey yazıyormusun.Birseyler gördüm dedi.Nasil farkettin dedim.Cok detay vermişsin araştırma yaparken buldum dedi.Burayı mı okuyor hâla ne münasebetsiz herif.
Para alan emir de alır Nur. Kimsenin yüzünü göresin yok ama ondan para iste bundan para iste, olmaz işte o.Ben dugun istedim.Yapabildigimi yaparım.Dedi sade bir kır düğün salonu tutmustuk.Orta halli eşya aldık.Bizde erkek tarafı düğün yapar ama askerden geldikten sonra ailesi para biriktirir.Dayisi amcası yardım eder.İnanin en basit şeyler bile eşime masraf oldu.Dedim borç iste.İsterim ama komik rakam isteyeceğim para geri ödeyemem yaptı.Beni düğün istemekle suçladı birde.
Benim koca okumuyor 2 çocuğumun babası, buna ne oluyor?Öyle deme kocam hala bilmiyorum birgün aradı ama bayadir limoniydi aramız.Dedi sen biryerlere birşey yazıyormusun.Birseyler gördüm dedi.Nasil farkettin dedim.Cok detay vermişsin araştırma yaparken buldum dedi.
Ailesinde gördüğüm senin paran benim param var.En çok zoruma giden okusun umrumda değil yuzunede söyledim.Esimin annesi kardeşi sürekli giyim kuşam takı bakimlilar.Saclarini sürekli boyatiyorlar.Bana başkasının gelinliğini layık gördüler.Bu benim zoruma gitti.Daha buna benzer şeyler.Ya haklısın canım da devir değişti artık gelenek görenek vs kimse yapmak istemiyor insanların ekonomik sıkıntıları var.
Bir erkek ailesinden para almak istemiyor artık zaten aileninde durumu yoksa ne yapıcak.
Dayı amca falan artık yardım etmez herkes kendini zor geçindiriyor.
Yani ben olsaö bende etmem banane derim.
Evllilik gibi bir sorumluğa giriyorsa kendileri düşünecek.
Sende seviyorsan düğün istemicen mesela.
Karşılıklı fedakarlıkla anca yürür yoksa yok yani
İşi biraktigima da pişman oldum.Esime yardım ederdim.Ama su var.Benim aileme de çevreme de ters ee hesap yapıyoruz diyorlar biz mi kız tarafiyiz onlar mı.Onlardan çok masraf yaptık diyorlar.Ceyizime birşey alsam sana değer vermiyorlar.Neden alıyorsun yada erkek tarafı şunu niye almadın bu eksik.İnanirmsiiniz aylardir şu bu.Para alan emir de alır Nur. Kimsenin yüzünü göresin yok ama ondan para iste bundan para iste, olmaz işte o.
Benim eşim meraklı.Mesela ben telefonumu karistirmasini istemezdim.Kavga sebebi.Benim koca okumuyor 2 çocuğumun babası, buna ne oluyor?
Haklısın bu kadar da özensiz olmamalılar zatenAilesinde gördüğüm senin paran benim param var.En çok zoruma giden okusun umrumda değil yuzunede söyledim.Esimin annesi kardeşi sürekli giyim kuşam takı bakimlilar.Saclarini sürekli boyatiyorlar.Bana başkasının gelinliğini layık gördüler.Bu benim zoruma gitti.Daha buna benzer şeyler.
Eşime kızmıyorum.Cunku bana gelirini borcunu söyledi.Ama annesi ne aldıysa bana lafını etti.Haklısın bu kadar da özensiz olmamalılar zaten
Öyle deme kocam hala bilmiyorum birgün aradı ama bayadir limoniydi aramız.Dedi sen biryerlere birşey yazıyormusun.Birseyler gördüm dedi.Nasil farkettin dedim.Cok detay vermişsin araştırma yaparken buldum dedi.
Dedimki nişanlı gibi ayrılalım.Herkes kendi eşyasını alsın.1 sene dolunca da anlaşmalı Bosanalim dedim.Sen dedi nafaka tazminat istemeyecekmisin.Dedi hayır dedim zaten okur ona göre imzalarsin dedim.Bu mütevaziligini keşke önceden yapsaydın dedi aslında hep mutevaziydim.
Nur git görücü usulü birini bul çevrenden gülüm sen. Kabul edin takıyorsunuz böyle şeyleri siz. Sizde gelin bi sandığı ile gitse yetiyor demek ki, kimsenin de dilini susturabildiğin yok. Şimdi o laf edenler bulsun sana kocayı, herkes amma çok biliyor ya.İşi biraktigima da pişman oldum.Esime yardım ederdim.Ama su var.Benim aileme de çevreme de ters ee hesap yapıyoruz diyorlar biz mi kız tarafiyiz onlar mı.Onlardan çok masraf yaptık diyorlar.Ceyizime birşey alsam sana değer vermiyorlar.Neden alıyorsun yada erkek tarafı şunu niye almadın bu eksik.İnanirmsiiniz aylardir şu bu.
Daha çok yeni. Yaşadıklarınız az bu şeyler değil Anneni kaybetmişsin sevdiğin adamdan ayrılmışsın. Her şey üst üste gelmiş. Geçecek bu günlerde tabikide kolay olmayacak fakat geçecek. Muhakkak terapi alın derim bu günleri atlamanızda yardımcı olur. O iş görüşmesine gidin olumlu olursa girin işe olmazsa bile üzülmeyin başka iş bulun. İçinizden çalışmak gelmiyormuş bunu anlıyorum fakat bir yerden hayata tutunmaya çalışmanız lazım o yüzden çalışın biran önce. Maddi durumunuz nasıl durumunuz el veriyorsa küçük bir seyahatimi çıksanız bir tura katılırsanız belki yeni bir şehir görmek yeni insanlarla tanışmak size bir nebzede olsa iyi gelir. Lütfen kapatmayın kendinizi dışa dönük ne yapılırsa yapınMayıs 2021 de sevgili olduk.Gecen sene haziranda nişanlandık.Ekimde nikah bu Haziran'da düğün olacakti.Bir ay yakın oldu ayrilali
Çok dişil hareketler. Telefon karıştırmak neyse de işsiz gibi kadın forumu da okumazsın ya.Benim eşim meraklı.Mesela ben telefonumu karistirmasini istemezdim.Kavga sebebi.
Arkadaşlık dönemi de dahil 10+ yıldır hayatımda benim eşim ve bir gün telefonumu alıp karıştırmamıştır buna izin vermeniz de sizin özsaygınızla alakalı.Benim eşim meraklı.Mesela ben telefonumu karistirmasini istemezdim.Kavga sebebi.
Nur git görücü usulü birini bul çevrenden gülüm sen. Kabul edin takıyorsunuz böyle şeyleri siz. Sizde gelin bi sandığı ile gitse yetiyor demek ki, kimsenin de dilini susturabildiğin yok. Şimdi o laf edenler bulsun sana kocayı, herkes amma çok biliyor ya.