Psikolojim Normal Değil...!!!

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.627
4.397
31
Bir yandan ayrıldım.Bir yandan evden çıkmak istemiyorum.Gun doğmadan uyuyamıyorum aylardır uykusuz bırakıyorum eziyet ediyorum kendime gene uyuyamıyorum.Telefondan nefret ediyorum.Elimden atamıyorum.2 saat sonra iş görüşmem var.İse girsem rahatlicam diyorum.Bir yandan kader diyorum.Evlenip işi bıraktım diye sevinmiştim.Simdi tekrar işe girmeye çalışıyorum.

Son 6 7 aydır evde durmaktan nefret ediyordum.Simdi cikasim yok.Sanki insanlar bana neden düğünü iptal ettin diye soracakmis gibi geliyor.Gelinligimi diktirmistim giyemeden parasını ödedim.Ayakkabim tacım herseyim hazırdı.Son 3 4 senedir ben bunalimdayim kimse farketmiyor.

Siz neden ayrıldınız eşinizle. Son kopma noktanız neydi?

Siz neden ayrıldınız eşinizle. Son kopma noktanız neydi?
Fazla detaya girmek istemiyorum.Takip ediyor çünkü meraklı birde söz verdim.Annesi son zamanlar beni sevemedi ve oglunda bende hakimiyet kurmak istedi.Esim pasif kaldı.Cogu zaman babamla 6 ay önce tartıştılar.O konuyu ısıtıp ısıtıp uzattı.Surekli ayrılmaktan.bahsediyordu.Toparlayamadik ilişkiyi.Sogukluk ilgisizlik yinede çok seviyorum ayrılmak istemedim.Onun yaşadığı şehire bile gittim.Ayrilmaya kalktık.Hep araya aile büyükleri girdi.Baristirmak için.İte kaka ilişki oldu.Biz iyi anlasiyorduk.Romantikti.Detayciydi.İlgiliydi.Saatlerce görüntülü konuşurduk.Fedakarligini da gördüm.Ne zaman ben boşanıcam dedi.Ciddi şekilde.Guvenim sarsıldı ama yinede kopamamistim.Dugun haftası ondan önceki hafta kavga ettik.Artik dedim bitsin.Beni düğünüme günler kala aglatiyorsa basit sebepten bitsin dedim.Rahatladim.Uzulmuyordum.Cok bunaltmislardi beni.Saatlerce aşk dolu görüşmeler saatlerce kavgaya dönüştü.Ben eşimden kavga edicez diye kacmaya başladım.Simdi diyorumki bu ilişki böyle bitmemeliydi.

Kullanıcı adını değiştirebilirsin ya da yeni üyelik alabilirsin. Çünkü buraya yazdığın her şeyi okuyor eşin. Bu da hoş değil senin açından.

Demek ki bitmesi gerekiyormuş. Siz bunları aşamamış altında ezilmişsiniz. Daha evlenmeden ilk zorlukta dağılıyorsanız sonrasında zaten hiç iyi olmazdı

Böyle dönemlerden geçeriz, insaniz gayet doğal, işe girip profesyonel destek almalısınız, kendimize kendimizden başkasından fayda yok.
2019 senesinin sonlarinda başka erkek arkadaşim vardı.Ailem istemedi tanışmaya gelmişlerdi.Hemen 2 3 ay içinde nişanlandı.Arkadasim araştırmış bana dediki o kızı sevmiş o kızı unutmak için seninle evlenmek istemis seni de sevmiş geri barismislar.Ben aşk acısı çekmedim.O kadar aşık değildim fazla kopamiyordum ondan ihanete uğradığımi düşündüm.Daha sonra kurs iş birad toparlandım.Pandemi girdi.Tabi gene çevremde begeniliyorum.4 5 tane talibim çıktı.Belki daha fazla.Bakimli değilim kiloluyum fiziğim güzel kızım yaşımdan genç gosteriyordum.İsyerinde müdürüm var sızofren gibi bana taktı.Surekli iki sene mobbing uyguladı.Pes etmedim.2021 de annemi aniden kaybettim.3 ay sonra eşimle tanıştım.1 sene sonra nişanlandık. Eşimi deli gibi seviyorum ama evleneceğine mutlu değildim annemin olmayışı gibi.İsyerimde nisanlaninca baskı daha çok artti. Eşimde dediki nasıl olsa evleneceğiz nikahimiz erken olsun dedi.Kabul ettim.Dugunumuzden 8 ay önce nikah yaptık.6 aydır yaşadıklarım mahvetti beni.

Bilmiyorum ama eski üyeliğim vardı.Onu bile bulmuş fazla özele girmiyorum okursa okusun diyorum umursamıyorum ki.

Ya seni burada zamanında çok uyardılar biz uyardık attın tuttun farklı üyeliklerle geri geldin. Doğru dürüst tanımadığın internetten tanıştığın adamla gittin iş yerinden tazminat al diye koşa koşa nikah kıydın, sonra ben nasıl Boşarım da nafaka alırımın peşine düştün. Sen ciddi bir psikolojik tedavi alıyor musun? Bu hareketlerin davranışların hayatında yaptıkların aldığın kararlar hiçbiri normal değil.

Nafaka derdine hiç dusmedim.Onu bana dilekçe atmıştı.Ben sanıyordum ki Herzaman ki gibi kavga ettik.Bana boşanma dilekçesi attı.Sonra herkes duydu.Benim ailem ışık hızıyla eşimden soğudu.Bende o anki ruh haliyle nafaka alicam dedim. Nafaka gerektirecek bizim çocuğumuz yok mesela.Yada ortak para alışverişi.Bunu da görmüş.Ben kendisine dedim.Anlasmali boşanmayi beklicem.Zaten protokolde görür imzalarsin dedim.

2 adet ismim var.

Eşin annesine seni ezdirmemelydi.
Bu anne vakaları ne yazık ki evlilik bitiriyor.
Anneler nedense elalemin kızının ahını almak da çok meraklı
Aslinda başlarda öyle değildi.Ben bunu ekonomisine yordum.Ailem düğün zamanı bana yardım edecek birikimim yok dedi.3 sene beklemedim diye kizdi birde.Ekonomik olarak bagimliyim anneme dedi.

Tamam nafaka alman zaten saçmalık olurdu nafaka gerektirecek bir durumun tabii ki de yok ama buralarda onu yapacağım bunu yapacağım diye konular döşeyen de sendin. Ben onu sormuyorum zaten. Bu hayatın böyle nereye gidiyor? Yaptıkların verdigin kararlar normal mi sence? Hala tuhaf tuhaf konular açıyorsun yok depresyondayım yok evden çıkmıyorum yok boğazım şişti neden olabilir? Ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacın var alıyor musun onu soruyorum? Böyle devam edersen yakacaksın kendini seri seri

Aslinda başlarda öyle değildi.Ben bunu ekonomisine yordum.Ailem düğün zamanı bana yardım edecek birikimim yok dedi.3 sene beklemedim diye kizdi birde.Ekonomik olarak bagimliyim anneme dedi.
3 sene uzun bir zaman.
Ama sende bu adamı seviyorsan düğün falan önemli mi yani ne biliyim herkesin kendi tercihi ama.
Bu devirde düğün yapmak çok masraflı ve gereksşz geliyor bana.

3 sene uzun bir zaman.
Ama sende bu adamı seviyorsan düğün falan önemli mi yani ne biliyim herkesin kendi tercihi ama.
Bu devirde düğün yapmak çok masraflı ve gereksşz geliyor bana.
Ben dugun istedim.Yapabildigimi yaparım.Dedi sade bir kır düğün salonu tutmustuk.Orta halli eşya aldık.Bizde erkek tarafı düğün yapar ama askerden geldikten sonra ailesi para biriktirir.Dayisi amcası yardım eder.İnanin en basit şeyler bile eşime masraf oldu.Dedim borç iste.İsterim ama komik rakam isteyeceğim para geri ödeyemem yaptı.Beni düğün istemekle suçladı birde.

Hepsi üst üste gelmiş, kendinize zaman tanıyın böyle kötü zamanlarımızda olabilir, olacak da ama destek şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…