SANA 2 AYDA KİLO ALDIRCAM BANA DUA EDECEKSİN :)
bende küçüklüğümden beri hep zayoftım artık okadar bıkmıştımki ama bir türlü kilo alamıyordum.
en sonunda bir arkadaşım kendü küçük kızına yemek yemediğinden dolayı bak yemezsen sende böyle olursun diyene kadar! bir ağladım bir ağladım. en sonunda kafaya taktım.
biraz zorlayaca seni ama zorlamdan da olmuyor değilmi? dinle şimdi beni
bir kere 3 öğün mutlaka ye. SAKIN ÖĞÜN ATLAMA! atlarsan olmaz.
tahin helvası var ya (ki ben nefret ederdim) her öğün yemekten sonra 200 gr kadar ye. su ile yut bişey yap ben muz ve suyla yiyordum mesela. her ÖĞÜNDEN sonra ye ama mutlaka! birde akşam yemeğinden sonra ne bulursan ye özellikle tatlı. ben yaş pasta tuzlu kraker, jelibon çikolata.
artık eline ne geçerse.
gece yatarken inan midemdekiler ağzıma glirdi artık. uyuyamazdım tokluktan o derece yedim ve 2 ayda tam 12 kilo aldım. hala inanamıyorum bu benmiyim diye. ramazan bayramında beni 48 kilo bilenler kurban bayramında 60 kilo olarak gördüler. tüm akrabalarım hepsi şok oldu. bir ayda 6 kilo alınmaz diye. eskiden derdim bunları duyunca olurmu öle şey diye ama oluyormuş. doğru insan kendiyle barışık olmalı ama psikoloji çok öenmli o da sağlık çünkü. ben seni çok iyi anlıyorum ve başlığını görünce dayanamadım yazdım. çok uzun oldu yazım. Nneyse dediğimi tam tamına yap ve 2 ay sonra bana mesaj yaz