canım bnde zayıfım yani herkes öyle dio ama hiiiiç problem değil bn gayet sağlıklıyım kilomda bana göre iyi lisedeyken benim arkadaşlarımda bütün iskelet anahtarlarının adını arzu koymuştu bn bunu hiç sorun yapmıodum gülüp geçiodum hatta bi kere labaratuvardaki iskeletin üstüne bnm adımın yazdığı kağıt asmışlardı fotoğraf çekinmiştim.kilolu olsan dahamı iyi olacaktı sence o zmanda kilo vermek isteyecektin her gece şişmanım diye ağlayacaktın kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç?sorun yapma bunu üzme kendini sağlıklıysan hiiiiç problem yapma kendinle barışık ol zayıfta olsan kiloluda olsan
boyum 158 kilom 33
ailenle paylaşsan bu durumu nasıl olur peki bi uzmana götürürler seni öyle daha mutlu olacaksan yani gerçi gerek olduğunu sanmıorum özellikle yaşın 20 nin altındaysa çok takma kafana 20 yaşından sonra alırsın
Farkedıyorum senı.. Hep kilo almak isteyen formunda kilo almamandan sıkayet edip üzülüyorsun. Pskolojik olarak da kötü hissediyorsun. Sürekli zayıfım zayıfım diyerek olmaz bu iş. Pc başında düşünrek aglayarak da olmaz. Birilerinden kilo alma formulleri alarak da olmaz. Bu iş ilaçla, formulle şöyle yap demeyle olmuyor. Tek çözüm yemek yemek. Bunun için zorlamalıısn kendını. Sabretmelısın. Düzenli yemelisin. Vaktini uyuyarak, pc başında vs geçirme... bunlar da kılo almanı engeller. Sakın birden yüklenme, bir sabah 1 dilim ekmek yiyorsan ertesi sabah 1,5 dilim ye, sonraki sabah 2.... Yavaş yavaş... vıtamın ılaclarına umut baglama cok kullandım fayda etmıyor. Ama yınede vıtamın ılacı da al sana destek olur. Sevdiğin şeyler vardır mutlaka onları ye, ara oğunlerin olsun. Tabagını bitiremediğin zaman moralını bozma mideni zorlama... o an yıyemıyorsan yarım saat ara ver sonra tekrar devam et yemegıne. Ama bitirmeye çalış. Stres de kilo almayı engellıyor. Olayları fazla takma ve en önemlisi insanları takma insanlara zayıflıgından sıkayet ettıgını belli etme sen belli ettıkce onlar üstüne gider. Bi de son olarak bu forumda sürekli ay zayıfım ay kılo alamıyorum ay aglıyorum deme... Yanlış anlama iyiliğin için zayıflıgını taktıkca alamazsın cunku.... Ve son olrak yalnız değilsin, zayıflıktan sıkayet eden coook ınsan var senle aynı duyguları paylaşan. Biri de benim. Ama alacağız, güven kendıne, bak yüzün çok güzel buna şükret :)
tek çözüm çok yemek :)
tek çözüm çok yemek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?