• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim Bozuldu..!

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Ya ben bıktım böyle sayıf incecik diğerlerinden farklı olmaktan..!
N'olur ya of..!
çoğu zamanda dalga geçiyorlar geçenlerde arkadaşımda iskelet anahtarı vardı.
beni çağırdı ve dedi ki melisa (gerçek adım bu değil ) bak bu sen...
adını melisa koydum dedi....
:36: çok üzüldüm ağladım..
lütfen bir yöntem veerin kilo alayım her gece ağlıyorum..:84::84::58::59::59:

allahın sana lutfu o durum saçmalama tadını çıkar o cümleleri kuranlar seni çekemeyenler, evlenip çocuk sahibi olunca nasıl olsa alırsın kilo seninle dalga geçenlerle sen de geç dalganı, sağlığın yerindeyse zayıf olmak gelecek hayatındaki sağlığının garantisidir

arkadaşa katılıyorum kesinlikle. sakın öyle kilo alcam diye yanlış yollara gitme. eğer sağlık sorunun yoksa keyfine bak. sana gülenlere sen de gül geç. hem artık 0 beden moda. bakın dünyanın en iyi mankenlerine hepsi 0 beden de onlara. bugünlerinin keyfini çıkar. emin ol evlenip de hamile kaldığında bugünlerini çok ararsın.

canım bnde zayıfım yani herkes öyle dio ama hiiiiç problem değil bn gayet sağlıklıyım kilomda bana göre iyi lisedeyken benim arkadaşlarımda bütün iskelet anahtarlarının adını arzu koymuştu bn bunu hiç sorun yapmıodum gülüp geçiodum hatta bi kere labaratuvardaki iskeletin üstüne bnm adımın yazdığı kağıt asmışlardı fotoğraf çekinmiştim.kilolu olsan dahamı iyi olacaktı sence o zmanda kilo vermek isteyecektin her gece şişmanım diye ağlayacaktın kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç?sorun yapma bunu üzme kendini sağlıklıysan hiiiiç problem yapma kendinle barışık ol zayıfta olsan kiloluda olsan :34:

canım bnde zayıfım yani herkes öyle dio ama hiiiiç problem değil bn gayet sağlıklıyım kilomda bana göre iyi lisedeyken benim arkadaşlarımda bütün iskelet anahtarlarının adını arzu koymuştu bn bunu hiç sorun yapmıodum gülüp geçiodum hatta bi kere labaratuvardaki iskeletin üstüne bnm adımın yazdığı kağıt asmışlardı fotoğraf çekinmiştim.kilolu olsan dahamı iyi olacaktı sence o zmanda kilo vermek isteyecektin her gece şişmanım diye ağlayacaktın kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç?sorun yapma bunu üzme kendini sağlıklıysan hiiiiç problem yapma kendinle barışık ol zayıfta olsan kiloluda olsan :34:

boyum 158 kilom 33

Son düzenleme:

canım ben de zamanında aynı yollardangeçtim... hele babam tv de o yanaklarından kan fışkıran sefil görünüşlü çocukları görünce iyice sinirlenirdi "şunlara bakın kuru ekmekle ne haldeler, bizimkilerin etsiz yemekleri yok, bir onlara bak bir de bunlara " ....
kimsenin değil de babamın dedikleri daha bir zoruma giderdi. ben de neler yapmadım ki ama olmayınca olmuyor :(( diyarbakır sokaklarında oturup ağladığımı bilirim bedenime göre pantalon yok diye :((( ne zaman kilo almayı takmamaya başladım o zaman yavaş yavaş da olsa kilo aldım .. hem de daha çok enerji harcayıp daha az yememe rağmen .. şimdi kilomdan gayet memnunum herkesin hayran olduğu bir fiziğim var...

zor ama sana gereken sadece biraz daha sabır....

ailenle paylaşsan bu durumu nasıl olur peki bi uzmana götürürler seni öyle daha mutlu olacaksan yani gerçi gerek olduğunu sanmıorum özellikle yaşın 20 nin altındaysa çok takma kafana 20 yaşından sonra alırsın :34:

15 yaşndayım gelişmem normal..
ama alamıyorum kıyafet yakışmıyor problemim bu... :(

ilerde bu tip şeylere taktıgın ıcın de psıkolıjını bozmazsın umarım herkese gore yakısan seyler var onemlı olan en dogru seyı gıymek :)

Farkedıyorum senı.. Hep kilo almak isteyen formunda kilo almamandan sıkayet edip üzülüyorsun. Pskolojik olarak da kötü hissediyorsun. Sürekli zayıfım zayıfım diyerek olmaz bu iş. Pc başında düşünrek aglayarak da olmaz. Birilerinden kilo alma formulleri alarak da olmaz. Bu iş ilaçla, formulle şöyle yap demeyle olmuyor. Tek çözüm yemek yemek. Bunun için zorlamalıısn kendını. Sabretmelısın. Düzenli yemelisin. Vaktini uyuyarak, pc başında vs geçirme... bunlar da kılo almanı engeller. Sakın birden yüklenme, bir sabah 1 dilim ekmek yiyorsan ertesi sabah 1,5 dilim ye, sonraki sabah 2.... Yavaş yavaş... vıtamın ılaclarına umut baglama cok kullandım fayda etmıyor. Ama yınede vıtamın ılacı da al sana destek olur. Sevdiğin şeyler vardır mutlaka onları ye, ara oğunlerin olsun. Tabagını bitiremediğin zaman moralını bozma mideni zorlama... o an yıyemıyorsan yarım saat ara ver sonra tekrar devam et yemegıne. Ama bitirmeye çalış. Stres de kilo almayı engellıyor. Olayları fazla takma ve en önemlisi insanları takma insanlara zayıflıgından sıkayet ettıgını belli etme sen belli ettıkce onlar üstüne gider. Bi de son olarak bu forumda sürekli ay zayıfım ay kılo alamıyorum ay aglıyorum deme... Yanlış anlama iyiliğin için zayıflıgını taktıkca alamazsın cunku.... Ve son olrak yalnız değilsin, zayıflıktan sıkayet eden coook ınsan var senle aynı duyguları paylaşan. Biri de benim. Ama alacağız, güven kendıne, bak yüzün çok güzel buna şükret :)

Farkedıyorum senı.. Hep kilo almak isteyen formunda kilo almamandan sıkayet edip üzülüyorsun. Pskolojik olarak da kötü hissediyorsun. Sürekli zayıfım zayıfım diyerek olmaz bu iş. Pc başında düşünrek aglayarak da olmaz. Birilerinden kilo alma formulleri alarak da olmaz. Bu iş ilaçla, formulle şöyle yap demeyle olmuyor. Tek çözüm yemek yemek. Bunun için zorlamalıısn kendını. Sabretmelısın. Düzenli yemelisin. Vaktini uyuyarak, pc başında vs geçirme... bunlar da kılo almanı engeller. Sakın birden yüklenme, bir sabah 1 dilim ekmek yiyorsan ertesi sabah 1,5 dilim ye, sonraki sabah 2.... Yavaş yavaş... vıtamın ılaclarına umut baglama cok kullandım fayda etmıyor. Ama yınede vıtamın ılacı da al sana destek olur. Sevdiğin şeyler vardır mutlaka onları ye, ara oğunlerin olsun. Tabagını bitiremediğin zaman moralını bozma mideni zorlama... o an yıyemıyorsan yarım saat ara ver sonra tekrar devam et yemegıne. Ama bitirmeye çalış. Stres de kilo almayı engellıyor. Olayları fazla takma ve en önemlisi insanları takma insanlara zayıflıgından sıkayet ettıgını belli etme sen belli ettıkce onlar üstüne gider. Bi de son olarak bu forumda sürekli ay zayıfım ay kılo alamıyorum ay aglıyorum deme... Yanlış anlama iyiliğin için zayıflıgını taktıkca alamazsın cunku.... Ve son olrak yalnız değilsin, zayıflıktan sıkayet eden coook ınsan var senle aynı duyguları paylaşan. Biri de benim. Ama alacağız, güven kendıne, bak yüzün çok güzel buna şükret :)

Çok teşekkrür ederim.
Ama ya ne biliyim çevremde hiç öyle görmediğim için kendim tke olmak üzüyor beni. :(
ama çok teşekkür ederim dediklerini uygulamaya çalşcam..

tatlım bence hiç takma kafana..bende 14-15 yaşlarımdayken 30-35 kilo arasındaydım. mecbur kıyafetlerimi çocuk reyonundan bakıyordum . daha sonradan kilo aldım boyum ve kilom belli bir orantıya ulaştı gayet kendimi toparlamıştım. boyum 162 kilom 50-52 fln olmuştu tabi şuan için tekrar kilo problemi çekiyorum o da diş teli taktırdığımdan kaynaklanıyor. sen de toparlarsın kendini azıcık sabret. kafana takmaktan vazgeçersen o zaman görüceksin değişimi. sen hiç üzülme. hani giyim tarzını bilmiyorum ama sürekli kot ve t-shirt giymek zorunda değilsin bak yaz da geldi. git çeşit çeşit elbise al kendine. tayt al üzerine tunik. hani bir sürü çeşit var. mis gibi de olursun. boşu boşuna kendini yıpratma gerçekten psikolojini bu kadar alt üst edersen istediğin şeye ulaşamazsın. eğer maddi durumunuz elveriyorsa doktor yardımıyla kilo almayı dene. ama yeter ki canını sıkma oldu mu :16: :16: :16: :16:

söyleyen sanırım dünya güzeli seçildi :)bende zayıfım az da boydan kısayım..banada diyenler var bazı şeyleri..çokta tın,duydu yani :60: bence bu gibi şeyler için takma kafana bunları..ayna karşısına geçtiğinde senin için problem yoksa gerisi boş..millete bakarsan şaşıda olursun çarpıkta.hatta kepçe tam uydu anteni..sana olumsuz şeylerle espri yeteneğini geliştircem diye uğraşacaklarına kendi mantığıyla uğraşsın bu gibi soğuk şaka yapmış..:60:

tek çözüm çok yemek :)

yok yok bazıları dünyayı yese olmuyor..bi yerden giriyor bi yerden çıkıyor,yakılıyor yenen..:60:
zayıfım diye belirtmiştim önceden,bi ara ben ne bulsam yedimde olmadı..kendimden biliyorum..
kendimi çok sıkıp,ofleyıp her denilene takılıp üzülüodum..sonra çözüm buldum..aynalara bakmadım fazla..ne kadar denilen varsa yada kendimi beğenmiosam tersi güzel ve tam formumdaymışım gibi hisettim hep..mutlu olmaya ve kendimle barışık olmaya çalıştım..zamanla yemek yememi düzelttim..sağlıklı şekilde kilo aldım yavaş yavaş..
insan kendini sıkarsa kilo almak birden ister ondan zaman bile vermez kendine..birde vitamin ilaçlarından yardım almıştım..
hergün yarım ekmek(normal ekmek tost ekmeği değil) tost yapın,iştehsızken bile ayran ile zorla yiyin..
ÇAY içmeyin..çay kilo almaya engelmiş kendimden biliyoru özellikle haberiniz olsun..çok seviyosan 1 bardak sabahları iç tamam:)afiyet olsun..:)

yaaa kızzlar bende çok zayıfım... bende kendimi bildim bileli sabrı deneyenlerdenim :) ama yine aynı yine aynı herkes... ama bu aralar artık sinir oluyorum... ayyyy çok zayıfmışşş... ayyy çöpppp.. ayy çubuk kraker.. ayyy kıyafet düşüo kız çek die gülen....kalça kısmım 96 bel 65 göğüs 80.boyum172 kilomda 47 ideal kilom 58 ah bi 10 kilo alsam... dalga geçen çok... hele ilerde eltim olacak kişi deli edio beni bakmayın eltimle aramda 3 yaş var.. malesef akıl yaşta olmuo:)) kendisi kısa ve tahmin edemiceğiniz kadar kiloluuu ama hanım kendisini görmeyip benimle uğraşıo yok yakışmıonuz yok çok zayıfsin bende dedim boyumdan doluyu kilom az dururo dio ahım şallım boyun yok kendisi dev adam ya :))) kendisi çene altıma gelio... ama yemekle de sabırlada olmuo... bi arkadaşım ilaç kullandı bizimgibiydi oda bayağı bi kilo aldı. MİRTARON sanırsam psikoloji hapı ama tek yan etkisi yemek yedirtmesiymiş... ilk zaman acayip uyku yapıo kızlar bu yüzden 7-8 gibi atın derimm..hemde bayağı bilo kilo aldırmıştı... bende onu denemeyi düşünüyorum... çok şey denedim sıra bunda :)) aktarcı hacı amcayla eczacıyla dost oldum artık:D::D süt ve yoğurt tüketiminide kızlar fazlalaştıralım...

bende 20 yaşındayım 170 boy ve 49 kilodayım boyuma göre zayıfım yani,kilo almayı çok istiyorum ama alamadığım için hiç dert etmiyorum çünkü biliyorum ki benm gibi görünmek isteyen bir çok genç kız-kadın var,yine birçok kişi sıska,üflesen uçar,çubuk kraker vb seyler diyorlar ama hiç mi hiç takmıyorum çünkü bunları diyenlerin hepsi göbekli yağ bağlamış kişiler :1::1::1:
sen de hiç kimseyi takma hatta benim yaptığımı yap ve onlara aynen şöyle de : mankenler podyumda yürürken ağzınız 1 karış aççık bakıyorsunuz onlara laf diyemiyosunuz tabi kıskançlığınızı ve egolarınızı benim üzerimden geçirmeye çalışmayın,siz önce yağlarınızı eritin :D:D :1::1:

inan ki sağlıklı olduktan sonra gerisi hiç önemli değil,geniş şeyler giyiyorum,kışın pantolonlarımında elbiselerimin de altlarından kat kat tayt ve çorap giyiyorum herkeste gayet beğeniyor
yazında bol kesimli pantolon,tunik ve elbiseleri dene,nasıl yakıştığını göreceksin ;)

tek çözüm çok yemek :)

Ben çok zayıf değilim şişmanda değilim ama. Herkez çok zayıfsın diyo. 1.65 boyunda ve 48 kiloyum. Neler yiyorum bi bilseniz inanamazsınız. Her görenin ağzı açık kalıyo. Canınız çekmesin geçenlerde yemin ederimki 8-9 tane alabalık yedim tek başıma. Halada doymadım. Bi türlü doymak bilmiyorum okuldaki herkez aç diyo artık:) Her dk bişeyler yiyorum ama genede zayıfım. Yani yemekle hiç bi alakası yok bence. Ben 6 senedir böleyim bi faydasnı göremedim. Tek yazın kilo alıyorum 3 ayda 4-5 kilo ama okul açılır açılmaz veriyorum anında.Eğer kilo almak istiyosan uyu derim ben. Uyku aldırıyo diye duydum..

Back