• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuk

ozge123456

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
122
22
98
Psikolojim çok bozuk ne zamandır kendime gelemedim 30 yasındayım hala alınganım hala bişey olmadığı halde sorun yaratıyorum ve çok eziyorum kendi kendimi ve evliyim evlilikte sorun yok ama ben sürekli tartışma halindeyim nefret ettim kendimden ne yapmam gerekiyor artık huzurlu olmak istiyorum içimde sanki çok pis bi insan var anlamıyorum kendimi namaz kılıyordum huzurlu hissediyorum şimdi onu da bıraktım iyice lütfen yardımcı olur musunuz

Eşinizle mi sürekli tartışma içindesiniz?
Ne zamanlar kendinizi böyle hissediyorsunuz

Eşinizle mi sürekli tartışma içindesiniz?
Ne zamanlar kendinizi böyle hissediyorsunuz
Evet ama eşim hep alttan alıyor ben sürekli tartışma çıkarıyorum ve evlendikten sonra daha da çoğaldı bu huylarım ve işitme engelim var sürekli tabi engelliyim tabi şöyleyim diye kendimi ezikledim hep ve insanlar sanki bana acıyor gibiler yada bana öyle geliyor bu huylarımdan bıktım hiç düzelemedim hep alınganlık hep sinir stres

Eşiniz sizi sevmese sizi önemsemese alttan almaz ne kadar hoş böyle birşey yapması. Şanslısınız en azından eşiniz bakımından böyle düşünün. Hepimizin sorunları var çözmek için çabalamalıyız ben böyleyim diyip kenara çekilmek lazım. Özgüven oluşturabilirsiniz kendinizde

Eşiniz sizi sevmese sizi önemsemese alttan almaz ne kadar hoş böyle birşey yapması. Şanslısınız en azından eşiniz bakımından böyle düşünün. Hepimizin sorunları var çözmek için çabalamalıyız ben böyleyim diyip kenara çekilmek lazım. Özgüven oluşturabilirsiniz kendinizde
Doğru diyorsunuz var mı öneriniz

bence mutlaka terapiste görünmelisiniz. Ben panik ataktım terapistim sayesinde atlattım mutlaka siz de terapi almalısınız bence.

Back