Gebeliğe Hazırlık psikolojikmi acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maxidewran

sendeki derdi nimet sananlar war
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
29
-16
6
27
Merhaba kizlar ...ben yeni üye oldum aranizlara..1yil oldu ewleneli ..wajinusmusu yeneli 4ay oldu çok şukur çocuk istiyoruz olmuyor eşimde ben doktora görunduk çok şukur hiçbir sorunumuz yok testler iyi ama çokmu kafama takiyorum acaba bildikleriniz warsa ne bilim kürler falan yardimci olursaniz sewinirim teşekkürler..

Kürlerle duzgun olan hormonlarını bozabalirsin, bal çörek otu tarcın kürü işini gör2bilir belki yumurta geliştiriyor ama duzgun kullanmak gerek fazlası kiste cevirir

Ewet ben daha öncede duymuştum ama nasil yapilir hiç bilmiyordum acaba nasil yapilir kaç gun yapiliyor yazarsaniz sewinirim cahilligime werin

Kimse yokmu
Kürlerle duzgun olan hormonlarını bozabalirsin, bal çörek otu tarcın kürü işini gör2bilir belki yumurta geliştiriyor ama duzgun kullanmak gerek fazlası kiste cevirir
Acaba nasil yapiliyor bu kür kaç gun yapiliyor duymuştum ama yapilişini bilmiyordum yazarsaniz sewinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…