Psikolojik sorunlarım var diyip ayrılan erkek

3 senelik üniversite

Ailemi alttan almadığımı nerden biliyosun ? Sağolasın

Katiliyorum sana Ferhans. Sebebi erkeklerin biraz gec olgunlasmasi bence. Ha kadinin buyuk oldugu cok guzel iliskiler yok mu var tabi ama dedigin gibi onlar istisna.

Erkeklerin biraz geç olgunlaştıgini kabul ediyorum, ama mesele sadece olgunluk değil eğer konu olgunluk olsaydı kadınlarında neredeyse babası yaşındaki adamlarla olmaması gerekirdi. Çoğu erkek genç kadınlarla evlenirken kadınların hiç te olgun olmadığını biliyor ona rağmen devam ediyor. Hatta bir çoğu genç kadınlara ayak uydurmadığı içi çok komik duruma bile düşüyor.
Bence şöyle düşünüyorlar, daha genç bir kadının beni isteme olasılığı varken neden daha yaşlı olan bir kadınla birlikte olayım düşüncesindeler.

Dönerse kabul etmeyecegin(ins) eski sevgilin.

cok dogru bir tespit. Akli basinda kadinla evlense o adami kimse cekmez ama gozu acilmamis biri ceker.

cok dogru bir tespit. Akli basinda kadinla evlense o adami kimse cekmez ama gozu acilmamis biri ceker.

Bir ara Hollywood yıldızlarında bir tanesi bir programa konuk olmuştu kendisi 24 yaş genç bir kadınla yeni evlenmiş ve kadına nasıl aşık olduğunda söz ediyordu. Sonra sonucu buna sende birçok yıldız gibi dünyanın en güzel kadınlarıyla birlikte olduğun halde hiç biriyle evlilik yapmadın oysaki şimdiki eşin dürüst olmak gerekirse onlarla aynı seviyede bile değil ama onunla evlendin gerçekten aşk mı bu yoksa sırf genç olduğu için mi evlendin dedi beyefendi lafı evirip çevirip başka şekilde cevap verdi.

Son düzenleme:
Güle güle diyelim uğurlar ola yoluna vara bı psikolojik tedavi olur yol alır o da..Boylece sizde bedava terapi yapmaz bide onun yüklerini yük edinmezsiniz.Simdi daha iyi daha psikolojisi güçlü ve karşılıklı birbirinizle yol alacağınız iyi bir ilişki var demekki sırada.Bu böyle olacaktı sizde fazla fedakar olmamak gerektiğini öğrenmeliydiniz belkide .Öğrendiyseniz bu ilişkiyi geride bırakıp isimken iki çiçek olabilecek dövmeyi yok sayarsaniz güzel günler gelecektir.Adinizi kalbe yazsınlar vücuda değil esasında.

Katiliyorum sana Ferhans. Sebebi erkeklerin biraz gec olgunlasmasi bence. Ha kadinin buyuk oldugu cok guzel iliskiler yok mu var tabi ama dedigin gibi onlar istisna.
Yahu 15 yaş büyük erkek ile evlenen kadınlar var. Kimsede erkek fazla olgunlaşmış ya da kız daha olgunlaşmamış demiyor.
Yemin ederim şu erkekleri iyice prenses yaptık, yok geç olgunlaşıyorlar, yok yemek yapmayı nereden bilsinler, yazık o kadar eşya alacak parası yoksunlar, bebeği anne doğuruyor erkek nasıl baksınlar... Son yıllarda kadınlara atılan kazığın haddi hesabı yok

Dürüst işte, çoğu erkek sıkıntılı olduğunu kabul etmiyor hatta sıkıntı kadındaymış gibi manipüle ediyor, Sıkıntılıyım benden sana hayır gelmez diyor,sende yoluna bak

Sorun yaş değil inanın gönlü geçinmeye razı olan insan her türlü geçiniyor çok haklısınız yazdıklarınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…