- 6 Aralık 2024
- 11
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi mineee_3555555
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bu mesaj sayesinde biraz da olsa toparladımUnut keyfine bak lafana takma diyemeyecegim oyle olmuyor. Acini yasa seviyosundur hala. Bir zamanlar boyle olacak ama inan geciyor. Sevgiliyken hepimiz ayrildim baristik agladik unuttuk ama baskalariyla veya ayni kisiyle evlendigimiz zaman hayatin asil o zmaan basladigini anlamis bulunduk.evlilkk cok daha zor ayrilmak cok cok zor. Birde cocuk olursa yandiginin felaketi. İsi evliyken helal et diyerek bitiremessino yuzden bir kac konu oku burda ve haline sukret. Bir kac guzel toparlayici video veya terapi alip yoluna bakmak en guzeli
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bu mesaj sayesinde biraz da olsa topladımUnut keyfine bak lafana takma diyemeyecegim oyle olmuyor. Acini yasa seviyosundur hala. Bir zamanlar boyle olacak ama inan geciyor. Sevgiliyken hepimiz ayrildim baristik agladik unuttuk ama baskalariyla veya ayni kisiyle evlendigimiz zaman hayatin asil o zmaan basladigini anlamis bulunduk.evlilkk cok daha zor ayrilmak cok cok zor. Birde cocuk olursa yandiginin felaketi. İsi evliyken helal et diyerek bitiremessino yuzden bir kac konu oku burda ve haline sukret. Bir kac guzel toparlayici video veya terapi alip yoluna bakmak en guzeli
Kısacası öyle diyor evet :)Sorun sende değil bende, Psikolojik sorunlarım var, Seni üzmek istemiyorum, Seni haketmiyorum, Ailevi sorunlarım var = Ben senin duygularınla oynayacağım,pijin tekiyim
Yeni birini bulmuştur, üniversite kafası ile çalışan insan kafası aynı olmaz. Fazla verici olmuşsunuz. Trip atan erkekten koşarak kaç gitsin annesine atsın trip. Sana kadın gibi davranmayan hissettirmeyen ebeveyn gibi peşine düştüğün adama üzülmeye değmez. Alışkanlıktandır geçer zamanlaÖncelikle merhaba benim yaşım 29 çalışıyorum erkek arkadaşımında 26 üniversite okuyor (3 senelik) bir ilişkimiz oldu. Habire tartışıp duruyordu benimle ve trip atıyordu sürekli 1 hafta boyunca ne mesaj atıp ne arayıp soruyordu. Ben bunuda alttan aldım sevdiğim için ama kendime kızıyorum neden alttan aldım prensesin o olması gerekmiyor sonuçta benim trip atmam gerek bayan benim ben atmıyorum her seferinde o atıyordu.Sürekli uyuya kalıyor iyi geceler bile demiyoduk birbirimize bende trip attım ilk defa trip atmamın sonucu da şu oldu mesajla sana sürekli vakit ayıramam 7 24 seninle konuşamam müsaitsem konuşurum müsait değilsem konuşmam yani kısaca sana vaktim yok demeye getirdi. 1 hafta tekrar benimle konuşmadı ben arayıp ilişkimiz hakkında ne düşünüyorsun dedim tartıştık işte dedi soğuktu konuşmaları bende ayrılmak mı istiyormusun dedim oda Evet dedi bende ayrılmak istiyorum dedim ve 5 dakika boyunca ses vermedi. Anlamıştım zaten ayrılmak istediğini dedim 1 hafta boyunca konuşmadan nasıl duyabiliyorsan dedim. Oda bizim icin en hayırlısı bu olucak dedi ve psikolojim bozuk dedi kapattı. 2.kez tekrar aradı bende ayrılmak istemediğini söylücek zannettim ve actım hakkını helal et bunu söylemeyi unuttum dedi helal olsun dedim kapattı. Ben sabah erken kalkıp işe gidiyorum uykumun çok geldiği zamanlar oldu ama onunla konuşabilmek için durdum vakit ayırmak için ailevi problemlerim oldu ona yansıtmadım ne olursa olsun ona vakit ayırdım her zaman hayatında başka biri var bence ve adımı dövme olarak yaptıran bir insan nasıl böyle ayrılabilir aklım almıyor...
Yeni birini bulmuştur, üniversite kafası ile çalışan insan kafası aynı olmaz. Fazla verici olmuşsunuz. Trip atan erkekten koşarak kaç gitsin annesine atsın trip. Sana kadın gibi davranmayan hissettirmeyen ebeveyn gibi peşine düştüğün adama üzülmeye değmez. Alışkanlıktandır evet
Evet bende onu düşünüyorum birini buldu ve benden ayrıldı. Doğum günümü özel günleri bile kutlamazdı kavga çıkartırdı illa bende kendimi kandırdım işte seviyor diyeYeni birini bulmuştur, üniversite kafası ile çalışan insan kafası aynı olmaz. Fazla verici olmuşsunuz. Trip atan erkekten koşarak kaç gitsin annesine atsın trip. Sana kadın gibi davranmayan hissettirmeyen ebeveyn gibi peşine düştüğün adama üzülmeye değmez. Alışkanlıktandır geçer zamanla
Toksik beladan kurtulmuşsun kendi gittiği iyi olmuş, bovşer sana erkek mi yok sallaEvet bende onu düşünüyorum birini buldu ve benden ayrıldı. Doğum günümü özel günleri bile kutlamazdı kavga çıkartırdı illa bende kendimi kandırdım işte seviyor diye
Evet Allah kurtardı diye düşünüyorumToksik beladan kurtulmuşsun kendi gittiği iyi olmuş, bovşer sana erkek mi yok sallakafanı toplayınca başlamak istersen yeni bir ilişkiye başlarsın. Bu da sana tecrübe olmuş işte
Öncelikle merhaba benim yaşım 29 çalışıyorum erkek arkadaşımında 26 üniversite okuyor (3 senelik) bir ilişkimiz oldu. Habire tartışıp duruyordu benimle ve trip atıyordu sürekli 1 hafta boyunca ne mesaj atıp ne arayıp soruyordu. Ben bunuda alttan aldım sevdiğim için ama kendime kızıyorum neden alttan aldım prensesin o olması gerekmiyor sonuçta benim trip atmam gerek bayan benim ben atmıyorum her seferinde o atıyordu.Sürekli uyuya kalıyor iyi geceler bile demiyoduk birbirimize bende trip attım ilk defa trip atmamın sonucu da şu oldu mesajla sana sürekli vakit ayıramam 7 24 seninle konuşamam müsaitsem konuşurum müsait değilsem konuşmam yani kısaca sana vaktim yok demeye getirdi. 1 hafta tekrar benimle konuşmadı ben arayıp ilişkimiz hakkında ne düşünüyorsun dedim tartıştık işte dedi soğuktu konuşmaları bende ayrılmak mı istiyormusun dedim oda Evet dedi bende ayrılmak istiyorum dedim ve 5 dakika boyunca ses vermedi. Anlamıştım zaten ayrılmak istediğini dedim 1 hafta boyunca konuşmadan nasıl duyabiliyorsan dedim. Oda bizim icin en hayırlısı bu olucak dedi ve psikolojim bozuk dedi kapattı. 2.kez tekrar aradı bende ayrılmak istemediğini söylücek zannettim ve actım hakkını helal et bunu söylemeyi unuttum dedi helal olsun dedim kapattı. Ben sabah erken kalkıp işe gidiyorum uykumun çok geldiği zamanlar oldu ama onunla konuşabilmek için durdum vakit ayırmak için ailevi problemlerim oldu ona yansıtmadım ne olursa olsun ona vakit ayırdım her zaman hayatında başka biri var bence ve adımı dövme olarak yaptıran bir insan nasıl böyle ayrılabilir aklım almıyor...
Psikolojik sorunlarım var = Ben bir gezip tozayım sen yedekte dur onlar iyi çıkmazsa yine sana geri dönerim.Öncelikle merhaba benim yaşım 29 çalışıyorum erkek arkadaşımında 26 üniversite okuyor (3 senelik) bir ilişkimiz oldu. Habire tartışıp duruyordu benimle ve trip atıyordu sürekli 1 hafta boyunca ne mesaj atıp ne arayıp soruyordu. Ben bunuda alttan aldım sevdiğim için ama kendime kızıyorum neden alttan aldım prensesin o olması gerekmiyor sonuçta benim trip atmam gerek bayan benim ben atmıyorum her seferinde o atıyordu.Sürekli uyuya kalıyor iyi geceler bile demiyoduk birbirimize bende trip attım ilk defa trip atmamın sonucu da şu oldu mesajla sana sürekli vakit ayıramam 7 24 seninle konuşamam müsaitsem konuşurum müsait değilsem konuşmam yani kısaca sana vaktim yok demeye getirdi. 1 hafta tekrar benimle konuşmadı ben arayıp ilişkimiz hakkında ne düşünüyorsun dedim tartıştık işte dedi soğuktu konuşmaları bende ayrılmak mı istiyormusun dedim oda Evet dedi bende ayrılmak istiyorum dedim ve 5 dakika boyunca ses vermedi. Anlamıştım zaten ayrılmak istediğini dedim 1 hafta boyunca konuşmadan nasıl duyabiliyorsan dedim. Oda bizim icin en hayırlısı bu olucak dedi ve psikolojim bozuk dedi kapattı. 2.kez tekrar aradı bende ayrılmak istemediğini söylücek zannettim ve actım hakkını helal et bunu söylemeyi unuttum dedi helal olsun dedim kapattı. Ben sabah erken kalkıp işe gidiyorum uykumun çok geldiği zamanlar oldu ama onunla konuşabilmek için durdum vakit ayırmak için ailevi problemlerim oldu ona yansıtmadım ne olursa olsun ona vakit ayırdım her zaman hayatında başka biri var bence ve adımı dövme olarak yaptıran bir insan nasıl böyle ayrılabilir aklım almıyor...
Doğru diyorsunuz :) tabi bulursa dönerPsikolojik sorunlarım var = Ben bir gezip tozayım sen yedekte dur onlar iyi çıkmazsa yine sana geri dönerim.
3 senelik üniversite var mı?Öncelikle merhaba benim yaşım 29 çalışıyorum erkek arkadaşımında 26 üniversite okuyor (3 senelik) bir ilişkimiz oldu. Habire tartışıp duruyordu benimle ve trip atıyordu sürekli 1 hafta boyunca ne mesaj atıp ne arayıp soruyordu. Ben bunuda alttan aldım sevdiğim için ama kendime kızıyorum neden alttan aldım prensesin o olması gerekmiyor sonuçta benim trip atmam gerek bayan benim ben atmıyorum her seferinde o atıyordu.Sürekli uyuya kalıyor iyi geceler bile demiyoduk birbirimize bende trip attım ilk defa trip atmamın sonucu da şu oldu mesajla sana sürekli vakit ayıramam 7 24 seninle konuşamam müsaitsem konuşurum müsait değilsem konuşmam yani kısaca sana vaktim yok demeye getirdi. 1 hafta tekrar benimle konuşmadı ben arayıp ilişkimiz hakkında ne düşünüyorsun dedim tartıştık işte dedi soğuktu konuşmaları bende ayrılmak mı istiyormusun dedim oda Evet dedi bende ayrılmak istiyorum dedim ve 5 dakika boyunca ses vermedi. Anlamıştım zaten ayrılmak istediğini dedim 1 hafta boyunca konuşmadan nasıl duyabiliyorsan dedim. Oda bizim icin en hayırlısı bu olucak dedi ve psikolojim bozuk dedi kapattı. 2.kez tekrar aradı bende ayrılmak istemediğini söylücek zannettim ve actım hakkını helal et bunu söylemeyi unuttum dedi helal olsun dedim kapattı. Ben sabah erken kalkıp işe gidiyorum uykumun çok geldiği zamanlar oldu ama onunla konuşabilmek için durdum vakit ayırmak için ailevi problemlerim oldu ona yansıtmadım ne olursa olsun ona vakit ayırdım her zaman hayatında başka biri var bence ve adımı dövme olarak yaptıran bir insan nasıl böyle ayrılabilir aklım almıyor...
Kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler bana olmuyormuş gibi geliyor.olanların istisna olduğunu düşünüyorum.Öncelikle merhaba benim yaşım 29 çalışıyorum erkek arkadaşımında 26 üniversite okuyor (3 senelik) bir ilişkimiz oldu. Habire tartışıp duruyordu benimle ve trip atıyordu sürekli 1 hafta boyunca ne mesaj atıp ne arayıp soruyordu. Ben bunuda alttan aldım sevdiğim için ama kendime kızıyorum neden alttan aldım prensesin o olması gerekmiyor sonuçta benim trip atmam gerek bayan benim ben atmıyorum her seferinde o atıyordu.Sürekli uyuya kalıyor iyi geceler bile demiyoduk birbirimize bende trip attım ilk defa trip atmamın sonucu da şu oldu mesajla sana sürekli vakit ayıramam 7 24 seninle konuşamam müsaitsem konuşurum müsait değilsem konuşmam yani kısaca sana vaktim yok demeye getirdi. 1 hafta tekrar benimle konuşmadı ben arayıp ilişkimiz hakkında ne düşünüyorsun dedim tartıştık işte dedi soğuktu konuşmaları bende ayrılmak mı istiyormusun dedim oda Evet dedi bende ayrılmak istiyorum dedim ve 5 dakika boyunca ses vermedi. Anlamıştım zaten ayrılmak istediğini dedim 1 hafta boyunca konuşmadan nasıl duyabiliyorsan dedim. Oda bizim icin en hayırlısı bu olucak dedi ve psikolojim bozuk dedi kapattı. 2.kez tekrar aradı bende ayrılmak istemediğini söylücek zannettim ve actım hakkını helal et bunu söylemeyi unuttum dedi helal olsun dedim kapattı. Ben sabah erken kalkıp işe gidiyorum uykumun çok geldiği zamanlar oldu ama onunla konuşabilmek için durdum vakit ayırmak için ailevi problemlerim oldu ona yansıtmadım ne olursa olsun ona vakit ayırdım her zaman hayatında başka biri var bence ve adımı dövme olarak yaptıran bir insan nasıl böyle ayrılabilir aklım almıyor...
Psikolojisi bozuk ama son zamanlarda değil.devamli.Adam sevmiyor demek ki. Sevgi de aşk da sonu olabilen bir şey, dövme yaptırmak sonsuz olacağının garantisini vermiyor.
Siz de yolunuza bakın, boşverin adamın umrunda bile değil.Psikolojisi bozuk falan da değil bence, klasik ayrılık cümlesi o.
Kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler bana olmuyormuş gibi geliyor.olanların istisna olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle merhaba benim yaşım 29 çalışıyorum erkek arkadaşımında 26 üniversite okuyor (3 senelik) bir ilişkimiz oldu. Habire tartışıp duruyordu benimle ve trip atıyordu sürekli 1 hafta boyunca ne mesaj atıp ne arayıp soruyordu. Ben bunuda alttan aldım sevdiğim için ama kendime kızıyorum neden alttan aldım prensesin o olması gerekmiyor sonuçta benim trip atmam gerek bayan benim ben atmıyorum her seferinde o atıyordu.Sürekli uyuya kalıyor iyi geceler bile demiyoduk birbirimize bende trip attım ilk defa trip atmamın sonucu da şu oldu mesajla sana sürekli vakit ayıramam 7 24 seninle konuşamam müsaitsem konuşurum müsait değilsem konuşmam yani kısaca sana vaktim yok demeye getirdi. 1 hafta tekrar benimle konuşmadı ben arayıp ilişkimiz hakkında ne düşünüyorsun dedim tartıştık işte dedi soğuktu konuşmaları bende ayrılmak mı istiyormusun dedim oda Evet dedi bende ayrılmak istiyorum dedim ve 5 dakika boyunca ses vermedi. Anlamıştım zaten ayrılmak istediğini dedim 1 hafta boyunca konuşmadan nasıl duyabiliyorsan dedim. Oda bizim icin en hayırlısı bu olucak dedi ve psikolojim bozuk dedi kapattı. 2.kez tekrar aradı bende ayrılmak istemediğini söylücek zannettim ve actım hakkını helal et bunu söylemeyi unuttum dedi helal olsun dedim kapattı. Ben sabah erken kalkıp işe gidiyorum uykumun çok geldiği zamanlar oldu ama onunla konuşabilmek için durdum vakit ayırmak için ailevi problemlerim oldu ona yansıtmadım ne olursa olsun ona vakit ayırdım her zaman hayatında başka biri var bence ve adımı dövme olarak yaptıran bir insan nasıl böyle ayrılabilir aklım almıyor...