psikolojik sorunlar

Merak etme hamile olsan bebeğin attığı tekmeleri dışarıdan görebilirdin. Hiç şüphen olmazdı.
karnımda nabız atışı gibi bişey var göbek deligim orda sizde de var mı o benı endıselendırıyor biraz ınternetten baktım atardamar varmış göbek deliğinin üstünde zayıflarda daha cok görülüyoenuş ben dısarıdan bakınca görüyorum atıyor orası

gerçekten bukadar saçmalayacak kadar boş vakti nerden buluyorsun.
Hamile değilsin.
hanımefendi psikolojik olduğunu başından söyledim saçma geldiyse yazmayın keyiften dört köşe olup buraya yazmadım bende bu yazıladı yaşadığım sorunu yazıp yardımcı fikirler istedim insanlardan bu kadar

Çözümü çok basit, hastaneye gitmeniz. Çözümü olmayan bir dert değil ki, neden aylardır kendinize bunu yapıyorsunuz? Yaşadığınız stres beyin yapınızı bile değiştirir ki ne uğruna yani, tek bir randevuyla geceleri rahat uyuyabileceksiniz.

3 ay sonra bu geçer ama sonra da başka bir şeye takarsınız. Psikolojik destek de almanız iyi olur bence

Altı aylıkken elini koyarsın o da bacağı ile ittirir zaten, hissedersin. Sorun o değil ki. Hamile değilsin orası kesin ama bu düşüncenden nasıl kurtulursun onu halletmen lazım.

gidemedim korkudan olumsuz bişey duyma korkusu vardı hep ya varsa diye diye asla gidemedim ne yazık ki vücudumu çok dinlemeye başladım bu sayede dediğiniz gibi sonu yok sanırım
Altı aylıkken elini koyarsın o da bacağı ile ittirir zaten, hissedersin. Sorun o değil ki. Hamile değilsin orası kesin ama bu düşüncenden nasıl kurtulursun onu halletmen lazım.
bilmiyorum gerçekten hamile kadınları görünce ürperiyorum bu his beni çok üzüyor

Olumsuz ne duymaktan korktunuz da gidemediniz? Hamile olduğunuzu öğrenmekten korkuyorsanız en kötü ihtimalle 3 ay sonra kesinkes öğreneceksiniz zaten. Kaçabileceğiniz bir şey değil ki. Şimdi gidin öğrenin 3 ay kafanız rahat olsun ya da böyle bir şey varsa (ki büyük ihtimalle hamile değilsiniz) sürpriz bir durumla karşılaşmak yerine sevgilinizle oturur konuşursunuz. Planınızı yaparsınız. Gözümüzü kapatınca hayat durmuyor.

Hamile kadın görünce ben de ürperiyorum Ama tabi ben üçüncüyü istemediğim için...

Evlendiğinde, çocuk istediğinde bu duygu geçer. Mutlulukla bebeğini taşırsın.

Şu an hamile değilsin. Bundan sonraki süreçte de bu kadar takıntı haline getiriyorsan eğer erkeklerden uzak dur bence.

Resmen takıntı haline getirmişsin ısrarla bunu irdelemenin anlamı yok cok kafana takılıyorsa psikolojik destek al…

evet ama değilim inşallah aksi ihtimali duymak düşünmek bile beni tetikliyor sağolun öneriniz için..
geçsin inşallah abla dikkat ediyorum bende artık o konuya erkek arkadaşım da yanımda ancak o çok abarttığımı söylüyor sadece üzülüyodur belki bu düşüncelerime ileride de böyle destekcim olur inşallah
Resmen takıntı haline getirmişsin ısrarla bunu irdelemenin anlamı yok cok kafana takılıyorsa psikolojik destek al…
evet burda yazılanlardan tedavisiz geçmeyecegini anladım bende sağolun

psikolojik destek almanız şart hem de acilen. Anksiyetenin fiziksel semptomlarını da yaşamaya başlamışsınız stres yapa yapa daha kötü şeylere yol açarsınız Allah korusun.

Kelimesi kelimesine ayni durumu 21 yasimda yasadim cok kotu bir durum 9ay gecti anca ikna oldum sabahlara kadar uyumadan devamli arastirirdim oyle iliskide degildi benim ki kndimi psikoz hastasi etmistim. Fakat guzel kizim inan hamile degilsin :)) ama cok korkun varsa 5 tane gebelik al ve hepsini dene adetlerinde sorun yoksa bisey yoktur :k ayrica hamile kalmak okadar kolay degilmis yasindan dolayi henuz bilemeyebilirsin fakat bebek olmasi icin birlesim sart :) doktorum bana bunu kafama kafama anlatmisti:)) Oyle tuvalleten hamamdan birlesmesiz cocuk olmuyor eger boyle korkularun varsa evlenmeden bir daha bunlari kendine yasatma ama yine denersen ertesi gun hapi kullan yilda 2 kez kullanilir. Sevgilerle

ay ablacım çok sağol geçecegini bilmek yaşayan kişi tarafından duymak çok daha iyi geldi umarım kötü bir anı olsrak geçmişte kalır benim içinde..

ay ablacım çok sağol geçecegini bilmek yaşayan kişi tarafından duymak çok daha iyi geldi umarım kötü bir anı olsrak geçmişte kalır benim içinde..
gececek merak etme vicdani duygulari yogun olan insanlarda anksiyete gorulur. Ben internette okadar kirli bilgi arastirdim ki dedigin gibi belirtiler yasiyordum ne okursam aksamina o oluyordu intihara kadar dusundum.Suan tek yapabilecegin test yapip biraz olsun seni rahatlatir ama artik psikoljik bir rahatsizliga donusmus onun icinde ayri tedavi gerekir Ama en guzeli kendine bir mesguliyet edinmek suan hamile degilsin vicdani rahatsizlik sana bunlari dusunduryor diye dusunuyorum en azindan benim oyleydi. Amagececek ve sonra bunlara kahkaha atacaksin :)

mesajınız bile o kadar iyi geldi ki ne kadar teşekkür etsem az ablacım gönlüm ferahladı

Yaşadığın şeyler tamamen psikolojik çok belli.Beyninde neyi düşünürsen o gerçekleşir bak karnında tekme hissettiğini söylüyorsun.Sana somut bir kanıt lazım hamile olmadığın belli ama tatmin olman için al testini yap derin bir nefes çek.Canını sıkma her şeyin bir çözümü var.Farklı şeylerle ilgilenmeye çalış kafanı dağıt zamanla bu düşünceler senden uzaklaşacaktır.Ayrıca 6 ay demişsin 6 aya karnın mutlaka şişmiş olması gerekirdi ayrıca karnın şişip inmesi yine psikolojik olup aynı zamanda beslenme rutininle alakalı olabilir mide hasassiyetinlede alakalı olabilir benimde karnım öyle şişip iniyor.yani senin beyin seneryoyu yazmış seni oynatıyor.

yorumunuz için çok teşekkür ederim beynimin vücuda bu kadar etki edip psikolojik belirtiler yaşadagıma bazen inanamıyorum 6,5 ay oldu tam çok üzülüyorum halime inşallah düzelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…