• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojik sorunlar

yorumunuz için çok teşekkür ederim beynimin vücuda bu kadar etki edip psikolojik belirtiler yaşadagıma bazen inanamıyorum 6,5 ay oldu tam çok üzülüyorum halime inşallah düzelebilirim
Rica ederim kendi başına yapamıyorsan mutlaka bir psikolog veya psikiyatriye görünmelisin en sağlıklısı.

Canım kafan mı güzel tarlusali eczaneden direk vermiyorlar çünkü hamilelik istemeyen kadınlar düşük için kullanıyor diye kadın dogumcular yaziyor muneccimmi eczanede çalışan kalfa da sana bakınca hamile şansın kendine gel aklını başına al yaa küçücük yaşta birşeyler yaşıyorsunuz sonra adet olduğunuz halde hamile miyim diye geziniyorsunuz ortada git ders çalış ne bilim hobi edin spora git birşey yap böyle saçmasapan düşüncelere gideceğinizi 6 aydır kendine işkence ediyorsun tobe yarabbim
Ben düşük yaptım sonraki ay tam adet olamadım doktora gittim tarlusal verdi içerken hamile kaldım diğer ay adet olmayınca anladım sonra tekrar düşük yaptım tarlusalla mı alakalı aceba doktora sorduğumda tutunmasına yardımcı olur düşüğe sebep olmaz dedi

Ben düşük yaptım sonraki ay tam adet olamadım doktora gittim tarlusal verdi içerken hamile kaldım diğer ay adet olmayınca anladım sonra tekrar düşük yaptım tarlusalla mı alakalı aceba doktora sorduğumda tutunmasına yardımcı olur düşüğe sebep olmaz dedi
Ben adet düzensizliği olan biriyim adetim cok geciktiginde tarlusal içip adet oluyordum onuda doktora yazdırmak işkence geliyordu eczanede ki çalışanın aciklamasi buydu düşük için kullanan olduğu için doktor kontrolünde veriyor diye sizin durumunuzu bilemiycem elbette bir genetik testi verin isterseniz üst üste iki dusuk olduğu icin

Merhaba tarlusal içerken nasıl hamile kalınıyor yumurtlama mı oluyor ?

Merhaba tarlusal içerken nasıl hamile kalınıyor yumurtlama mı oluyor ?
Yok yumurtlama olmuyor ben adet söktürsün diye içtim doktor verdi sonra hamile olduğumu öğrendim içerken doktora sordum bi şey olmaz tutunmasını sağlar bebeğin dedi ama düşük yaptım kendi düşüncem tutunmasını sağlamıyor düşüğe sebep bile olmuş olabilir

Yok yumurtlama olmuyor ben adet söktürsün diye içtim doktor verdi sonra hamile olduğumu öğrendim içerken doktora sordum bi şey olmaz tutunmasını sağlar bebeğin dedi ama düşük yaptım kendi düşüncem tutunmasını sağlamıyor düşüğe sebep bile olmuş olabilir
Ben bir şey sormak istiyorum ben tarlusal kullanırken 3.gün sevgilimle buluştum 17 kasımda 19 kasımda ella kullandım parmaktan bulaşan zevk suyundan şüphelendik kullandım ama tarlusalı içmeye devam ettim dün gece bitti bugün lekelenme tarzı kanamam var.1.döllenme olduysa ella gebeliği engeller mi
2.Tarlusal ve ella aynı zamanda kullanıldığı için ellanın etkisi azalır mı
3.pcos hastasıyım tarlusal yumurtlamaya sebebi olup döllenme olmasından korkuyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ben bir şey sormak istiyorum ben tarlusal kullanırken 3.gün sevgilimle buluştum 17 kasımda 19 kasımda ella kullandım parmaktan bulaşan zevk suyundan şüphelendik kullandım ama tarlusalı içmeye devam ettim dün gece bitti bugün lekelenme tarzı kanamam var.1.döllenme olduysa ella gebeliği engeller mi
2.Tarlusal ve ella aynı zamanda kullanıldığı için ellanın etkisi azalır mı
3.pcos hastasıyım tarlusal yumurtlamaya sebebi olup döllenme olmasından korkuyorum yardımcı olabilir misiniz?
Parmaktan bulaşanla hamile kalman imkansız ella zaten önler şeker yer gibi içeyin şu hapları zaten pcos varmış düzenini iyice bozar ella lekelenme de elmadan olmuştur

Parmaktan bulaşanla hamile kalman imkansız ella zaten önler şeker yer gibi içeyin şu hapları zaten pcos varmış düzenini iyice bozar ella lekelenme de elmadan olmuştur
Tamam teşekkür ederim

Back