PSİKOLOJİK ŞİDDETLE BOŞANDIM AMA YENİDEN EVLENMEYE KORKUYORUM BANA YARDIM EDİN

namesurnamee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
11
5
29
Yeni boşandım amahayallerimle beraber bitti ve gitti evliliğim...korkuyorum insanlardan o kadar güvendiğim insan bana bunu yaptı ben ne yaparım kime güvenirim doğru insanı nasıl bulurum bana akıl verin

Yeni boşandım amahayallerimle beraber bitti ve gitti evliliğim...korkuyorum insanlardan o kadar güvendiğim insan bana bunu yaptı ben ne yaparım kime güvenirim doğru insanı nasıl bulurum bana akıl verin
Daha yeni boşanmışsınız ne yeniden evlenmesi , bi durup soluklansanız mı acaba?

Akıl vermeye geldim: Yeni boşanmışsınız, biraz kendinize zaman tanıyın koştur koştur evlenmeyin tekrar.

Öncelikle yas süreci 6 aydır. Kolay değil bir evlilik bitirdiniz. Önce yas sürecinizi tamamlayın, acınızı yaşayın, sonra önünüze çıkacak fırsatları değerlendirirsiniz

Daha yeni boşanmışsınız. Çok normal korkmanız. Yeniden birini tanıyıp evlenmeye harcayacağınız enerjiyi kendinize yönlendirin, zaten sapır sapır dökülecekler önünüze öyle olunca. Kovaladıkça kaçar.

2 sene az değil. Artık yeni bi hayat kurabilirsiniz. Merak etmeyin, karşınıza düzgün, sağlıklı bi adam çıkınca geçer bu korkularınız.

X