Psikolojik siddet..

Psikolojik şiddet ,fiziksel şiddet kadar vahim bir konu .Çekilmez bir adam ,bence evlilik için çok iyi düşünün .

Doktor mu olacaksınız? Üç seçenek var. Ya atanıp para kazanmanızı ve onun eline bakmamanızı istiyor, ya atanıp sizin paranızı da yeme hayali var ya da sizin iyiliğinizi düşünüyor ama üslup adap sıfır. Yerinizde olsam asla çekmem o hadisizi

Niye ayrilmiyorsun orasini cozemedik

Benim de uzmanlık sınavım vardı ve bana da eşim sürekli baskı yapıyordu ders çalış diye, sorguya çekiyordu bugün kaç saat çalıştın, ben senin ders çalıştığını hiç göremeyecek miyim gibi ben de üstümde psikolojik baskı hissediyordum, o böyle yaptıkça ben ders çalışmadım daha doğrusu sürekli söylediği için irrite etti beni ders çalışmaktan soğudum, o söyledikçe ben çalışmadım, ciddiye almadım kendisini ve bir süre sonra söylemeyi bıraktı. Bir defasında sert bir şekilde uyarmıştım tabi, canım ne zaman isterse o zaman çalışırım ben sana karışıyor muyum diye, artık ders çalışmanın d sini bile duymuyorum
Sınavı da kazanamadım tabi

Bu adam hastalik derecesinde hırs yapmış bunun ileride para takıntısı da olur kendini ve sizi sürekli başkalarıyla da kıyaslar yol yakınken dönün üzülürsünüz

A Arrietty_
Merhaba umarım iyisindir.
Geçen haftaki cuma: 59.4
Bu cuma: 59.3
Bugün: 59.3
Cuma günü tam 59 olmak istiyorum.
Sabah: haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek
Ara: muz
Öğle: yok
Ara: 3 parça kurutulmuş hindistan cevizi,muz
Akşam: körili tavuk,makarna
Su: 2,5 lt
Spor: yok,ev işinden bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…