- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
- Konu Sahibi papatya999
-
Allah kolaylık versin ben de tus çalışıyorum sinav kardeşi sayiliriz :)Dus, bende hayal edemiyorum ama boylelerinin cocuklariyla sinaniyor genelde muhtemelen potansiyeli olan bir cocugu bile aptal eder.
Sadece bu konu da uzerime geldi 4 senedir genel olarak anlasiyoruz.Kontrol manyağı bir tipe benziyor her konudami böyle ? Sadece bu konudami üzerinize geliyor buda önemli ..
Sen ne düşünüyorsun?Sadece bu konu da uzerime geldi 4 senedir genel olarak anlasiyoruz.
29, bilgisayar muhendisiOnun meslegi nedir? Yasi kac?
Kendisine layik gordugu es adayi olabilmek icin doktor olmali, uzmanligi kazanmali, aylik su kadar gelire sahip olmalisin, bu adam bu kriterlere uymazsan da sevecek mi seni? Sen onun bu hallerine ragmen sevip mutlu olacagina inaniyo musun?29, bilgisayar muhendisi
Sadece bu konu da uzerime geldi 4 senedir genel olarak an
Tesekkur ederim :)) Gecmisi dusunmuyorum artik cunku asirii derece de sogudum. Idare etmekte zorlaniyorum. Daha once bu yonunu farketmemistim cunku beni kontrol edecegi bir durum olusmamisti galiba ondan, notlarimi falan sorardi maximum beni duzgunce desteklerdi. Belki sinav olmasa cocugumuz oldugunda farkederdim bu asiriligini... Bir insani tanimak icin 4 sene yetmemesi uzucu.. Belki pandemide evde oturmaktan artik bana sardigini bile dusunuyorum suan evden calisiyor ise gitseydi bu kadar abartmazdi belki...Allah kolaylık versin ben de tus çalışıyorum sinav kardeşi sayiliriz :)
akli basinda bi insansın, en doğru karari verebilirsin kendin ve geleceğin hakkinda. Hic bir zaman geç değil, 20 yıllık evlilik bile bitiyor üstüne yeni hayatlar kurulabiliyor. Yani bu adamdan neden ayrilmiyorum sorusunun cevabı " çünkü 4 sene, çünkü nişanlandık" falan olmasin. Ayrica tek sorun hırs degil sanki, seni de denetliyor kontrol ediyor, fark ettin mi? Yetersiz gördüğü için seni çalıştırmak konusunu bile üstüne görev edinmiş. Hep böyle mi, mudahaleci midir?
Ilerisi icin mutsuz olacagimi dusunuyorum. Onunla evlenirsem bir noktada ayrilcagimiz kesin hayat yeterince zor neden hayatimi daha da zorlastiran biriyle birlestireyim. Ama etrafimdaki evliliklere bakiyorum cidden mutlu olanlar karisini el ustunde tutanlar bir elin parmagini gecmez belkide benim etrafimda iyi ornekler yok.Herkes sinir harbinde herkes birbirine katlanmaya calisiyor erkekler genelde baskici kadinlar alttan alan taraf en iyisi evlenmemek galibaSen ne düşünüyorsun?
Sanki bu ne ki der gibisin canım ya.
Kac kere hemde patladim ama adam vazgecmiyor, o an susuyor bir saat sonra yine basliyor gidecek kapim olsa bir saniye durmayacagim ailem baska sehirde fakat birkac aya isim bitiyor burada o zamana kadar bir seyler degismezse gidecegim...Bu kadar baskıdan sonra insanın bir patlama noktası olur. Olmadı mı sizde? Olsun bence. Höyt haddini bil deyin. Biz okurken bunaldık
Bencede narsist hatta yuzune de soylerim hep kendisinin.. evlilik konusunu aklimdan cikmiyor zaten..Erkek arkadaşın narsistik mi acaba? Sürekli seni manipule ermesi, kendini övmesi narsistik gibi geldi bana. Evlilik konusunu bir daha düşün istersen.
herhalde asil olay kazanamazsam olur bosar beni, malesef onunla mutlu olacagima dair inancim kalmadi.Kendisine layik gordugu es adayi olabilmek icin doktor olmali, uzmanligi kazanmali, aylik su kadar gelire sahip olmalisin, bu adam bu kriterlere uymazsan da sevecek mi seni? Sen onun bu hallerine ragmen sevip mutlu olacagina inaniyo musun?
O zaman sakın yakma kendini. Narsistik biriyle 3 senemi geçirdim hala izleri tam gitmedi. Bu manyakların olayı seni yerin dibine sokup kendisini yüceltmek üzerine kurulu.Bencede narsist hatta yuzune de soylerim hep kendisinin.. evlilik konusunu aklimdan cikmiyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?