Psikolojik rahatsızlıklar

hayatınızda hic bir psikolog yada psikiyatra gittinizmi?

• Ankete Katılan
    947
reglsem deli gibi kaç ay önceki mevzuyu takıyorum
ama bir bitsin...
hemen çalsın sazlar oynayalım kızlar benim modum böyle resmen ayın geri kalan günleri

Psikiyatriste de gittim psikoloğa da.. Psikiyatristlerin hiç bir faydası olmadı, psikologlar çok yardımcı oldu.. Çocukluğumdan beri psikolojik yardım alırım..
Demekki fiziksel bir problem değil durumun. daha çok konuşmaya halledilecek şeyler. iyi yapmışsın tatlım

bence ilk olarak herşey psikolojik desteğe ihtiyacımız olduğunu kabul etmekle başlıyor. ilaç taraftarı değilim. ülkemizde maalesef basit mevsimsel depresyonlara bile çılgınca ilaçla çözüm bulunmaya çalışılıyor

Herkese merhaba arkadaşlar, ben kk nın eski üyelerindenim. Ne zaman başım sıkışsa buradan bilgi edinir, yardım alırım bir çok konuda. Ama çoktandır ben bir paylaşımda bulunmamıştım. Şimdi ise benim bir sorum ve sorunum var. Tabii öcelikle hepimiz için sağlık ve huzur diliyorum ve kısaca sizlere sorunumdan bahsetmek istiyorum fakat ona geçmeden önce şunu da belirteyim, aslında benim aklımda kalan Psikoloji ve benzer sağlık söz konusu olan durumlarda kendi aramızda fikir alışverişi yapmamız ile beraber, önceden kk da profesyonellerde cevap veriyordu. Acaba bu hala devam ediyormu ve ben doğru yere mi yazıyorum? Bunun cevabını da alabilirsem kimseyi yanlış bir şekilde sorunumla oyalamak istemem. Teşekkürler.

... ziyaret ederseniz memnun oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen katılıyorum ilaç ver olmadı ilacı değiştir başkada bişey yok (

Arkadaşlar merhaba benim rahatsizligim bir turlu aglamam tas kesilmis durumdyim ne yapsam (?

eşimle tartıştık ablası saolsun doldurmuş iki gündür tartışıyoruz hafta sonu kendi ablamın nişanı var babam arayıp çağırmış biz antalyadayız ailelerimiz kayseride annemi sevmiyo eşim ve her şeyi bütün tartışmaları annemin yaptığını düşünüyo ve anneme kin güdüyo gidince orda tartışma çıkartacam göreceksin diyo bebeği de düşür ne istiyosan onu yap dedi ben eğer oğluma kıyarsam kendimi zaten öldürmüş sayarım canıma tak ettirdi 7 aylık evliyiz bebek süpriz oldu bebeğin olmasıda benim suçummuş ne yapıcam ben yaa 18 haftalık hamileyim ne yapayım ben dayanamıyorum artık ve daha anlatamadığım o kadar şey var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…