Aslında ilaçlar daha ileri gitmemesi için verilir. Bence zamana bırakmadan hit tedavini ol ve daha îyi hisset canımben de bipolar bozukluk varmış. bir anım diğerini tutmuyor gibi. ilaç istemedim. devam ederse gelirim dedim.
Bağımlı olmak istemiyorum o ilaçlara. Bakalım artık :)Aslında ilaçlar daha ileri gitmemesi için verilir. Bence zamana bırakmadan hit tedavini ol ve daha îyi hisset canım
Bağımlı olacak ilaçlar değil rahat ol :) Allah şifa versinBağımlı olmak istemiyorum o ilaçlara. Bakalım artık :)
Hani doktor falan diilim ama batma falan varsa usutuyor da olabilirsin.Biri bana yardim etsin cildiricam artik surekli kalbimi kgpl etmekten agri tarzinda baska tarzinda kalbime mide me gelen agrilard ve batmalardan korkuyorum olucem die surekli kaygi icerisindeyim panic atagim siklasti AMA panic bozuklulukta var dediler yoruyup duruken basilicakmisim gibi hissediyorum bazen de kalbim durmus gibi napicam bilmiyorun doktor zoloft ve atarax iliac verdi onlarida baslamaya korkuyorum neden bilmiyorun litfenn yardim esim bu ialclari kullanan varmi aranizda arkadaslar.?
önce sakin ol lütfen bu hastalık stresten hiç ama hiç hoşlanmaz canım o ataraxtan kullandım ben gece yatmadan 1 tane içiyordum diğerini bilmem faydasını görürsün içmemezlik niye? onları içeceksin ki sağlığına inşallah kavuşacaksın yoksa böyle kendi kendini yer bitirirsinBiri bana yardim etsin cildiricam artik surekli kalbimi kontrol etmekten agri tarzinda baska tarzinda kalbime mide me gelen agrilard ve batmalardan korkuyorum olucem die surekli kaygi icerisindeyim panic atagim siklasti AMA panic bozuklulukta var dediler yoruyup duruken basilicakmisim gibi hissediyorum bazen de kalbim durmus gibi napicam bilmiyorun doktor zoloft ve atarax iliac verdi onlarida baslamaya korkuyorum neden bilmiyorun litfenn yardim esim bu ialclari kullanan varmi aranizda arkadaslar.?
bence bir psikologa görün , sanırım sen psikiyatriye gitmişsin.Nolur bana yardim edin delirmek uzereyim daha once mide sikayetimden dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim bsy cikmadi lustral vermisti doktor midemi daha da kotulestirdi tekrar doktora gittik psikiyatr randevusu al dedi pazartesiye aldim bende napicagimi bilmiyrm surekli titriyorum sanki icimde bisey var gibi kendime zarar vermekten korkuyorum hep nolur yardim edin
Doktorum bilissel terapi alaninda da uzman oldugunu soyledi çeşitli tavsiyelet verdi ama psikologla goruseyimmi diye sormadim sadecw hastaneye yatmak istediğimden falan bahsettim gerek olmadigini bunun herkese oldugunu genel bi rahatsizlik oldugunu zamanla atlatilacagini soyledi umarim bu zaman kisa bi zamandir cunku cogu zaman kendimi iyi hissetmiyorumbence bir psikologa görün , sanırım sen psikiyatriye gitmişsin.
Slm kızlar benim sorunumda babam kucuklugumden bu yana kiskanclik hastaligi var anneme bize gun yuzu gostermedi babami birtulu tedaviye kabul edemiyorum sizce ne yapabilirim
Doktorum bilissel terapi alaninda da uzman oldugunu soyledi çeşitli tavsiyelet verdi ama psikologla goruseyimmi diye sormadim sadecw hastaneye yatmak istediğimden falan bahsettim gerek olmadigini bunun herkese oldugunu genel bi rahatsizlik oldugunu zamanla atlatilacagini soyledi umarim bu zaman kisa bi zamandir cunku cogu zaman kendimi iyi hissetmiyorum